środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kablówka na ulicy Rycerskiej

Czy na ulicy Rycerskiej w naszym pięknym mieście można założyć telewizję kablową tylko z Multimedii? Proszę o pomoc, bo z Multimedią umowa właśnie mi się skończyła, a to niestety są partacze, bo pomimo zerwania umowy, dalej przysłali mi fakturę do zapłacenia i to na bardzo dużą sumę, ponad dwukrotnie większą niż wcześniej płacony abonament.
Nie chcę więcej mieć z tą firmą do czynienia, ale TV oglądać chcę ;)

Jakieś propozycje? Z góry dzięki. Na Rycerskiej mieszkam od niedawna stąd moje niezorientowanie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kablówka na ulicy Rycerskiej

kolko nja balkonie ..... antena na tv,lub na balkonie 4 programy bedom

Reflektuję na trochę więcej kanałów ;)

popytaj moze w innych firmach,ja tez mam z multimedii i szczerze to nawet nie wiem kiedy konczy mi sie umowa,od 4 lat mam to samo i nic mi nie przychodzi,no poza rachunkami :-) pozdrawiam i zycze powodzenia

To jeśli umowa ci sie skończyła to dlaczego przysyłaja dalej rachunki? Może nie poinformowałeś ich wcześniej że juz nie chcesz korzystać z ich usług.
Z tego co wiem to nie można założyc innej tv, bo tam gdzie mieszkasz rządzi własnie multimedia. Ja na twoim miejscu założyłabym sobie jakąś tv cyfrową , to chyba najlepsze wyjscie z sytuacji i jest z czego wybierać

O to chodzi, że poinformowani zostali. Kwestia załatwienia teraz, bo nawet posiadam wydany przez nich dokument, że umowa została zerwana, więc tę fakturę muszą cofnąć :> Jednak trzeba znowu się do nich fatygować i załatwiać to co zostało już raz załatwione. Strata czasu tylko, no i widać od razu jaki mają tam bałagan i chaos.

No nic trudno. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Jeśli zostali poinformowani o zakończeniu umowy i oni też maja potwierdzenie, to odeślij im pocztą tę f-rę i dopisz - wypier..lać.

Weśta bereta i palnijta sie w łeb

Faktura przyszła ci wieksza bo najprawdopodobniej piliczyli ci normalna cene (np. pakiet C cos okolo 48zł) ale sa tam roznego rodzaju promocje, wystarczy przejsc sie zapytac i z 48zł moze zrobic sie np. 36.

(-_-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org