Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kablówka na ulicy Rycerskiej |
Czy na ulicy Rycerskiej w naszym pięknym mieście można założyć telewizję kablową tylko z Multimedii? Proszę o pomoc, bo z Multimedią umowa właśnie mi się skończyła, a to niestety są partacze, bo pomimo zerwania umowy, dalej przysłali mi fakturę do zapłacenia i to na bardzo dużą sumę, ponad dwukrotnie większą niż wcześniej płacony abonament. Nie chcę więcej mieć z tą firmą do czynienia, ale TV oglądać chcę ;) Jakieś propozycje? Z góry dzięki. Na Rycerskiej mieszkam od niedawna stąd moje niezorientowanie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kablówka na ulicy Rycerskiej |
kolko nja balkonie ..... antena na tv,lub na balkonie 4 programy bedom ![]()
|
|
Reflektuję na trochę więcej kanałów ;)
|
|
popytaj moze w innych firmach,ja tez mam z multimedii i szczerze to nawet nie wiem kiedy konczy mi sie umowa,od 4 lat mam to samo i nic mi nie przychodzi,no poza rachunkami :-) pozdrawiam i zycze powodzenia
|
|
To jeśli umowa ci sie skończyła to dlaczego przysyłaja dalej rachunki? Może nie poinformowałeś ich wcześniej że juz nie chcesz korzystać z ich usług. Z tego co wiem to nie można założyc innej tv, bo tam gdzie mieszkasz rządzi własnie multimedia. Ja na twoim miejscu założyłabym sobie jakąś tv cyfrową , to chyba najlepsze wyjscie z sytuacji i jest z czego wybierać
|
|
O to chodzi, że poinformowani zostali. Kwestia załatwienia teraz, bo nawet posiadam wydany przez nich dokument, że umowa została zerwana, więc tę fakturę muszą cofnąć :> Jednak trzeba znowu się do nich fatygować i załatwiać to co zostało już raz załatwione. Strata czasu tylko, no i widać od razu jaki mają tam bałagan i chaos. No nic trudno. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.
|
|
Jeśli zostali poinformowani o zakończeniu umowy i oni też maja potwierdzenie, to odeślij im pocztą tę f-rę i dopisz - wypier..lać. Weśta bereta i palnijta sie w łeb
|
|
Faktura przyszła ci wieksza bo najprawdopodobniej piliczyli ci normalna cene (np. pakiet C cos okolo 48zł) ale sa tam roznego rodzaju promocje, wystarczy przejsc sie zapytac i z 48zł moze zrobic sie np. 36. (-_-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |