Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Grażyna Chodnicka - Idealna kandydatka na Prezydenta miasta Łomży! |
Witam Serdecznie! W związku z tym, iż zbliża się termin wyborów prezydenckich wypadałoby przywołać nazwiska postaci , które według nas świetnie sprawdziły by się w roli prezydenta. Jak wiadomo Polska to kraj pustych szklanek, owszem narzekamy ale czy nasze narzekanie zawsze jest bez podstaw ? Według mnie obecna ekipa wiele nie zdziałała w kwestii poprawienia nam warunków bytowych. Osobą na , którą na pewno bym głosował z pewnością jest Pani mgr Grażyna Chodnicka – Dyrektor III LO w Łomży im. Żołnierzy Obwodu łomżyńskiego Armii Krajowej, która idealnie piastuje swoje stanowisko. Jest to osoba kompetentna- ma wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu jednostką oświatową i jest pewien , że potrafiła by pomóc też Łomży. Jest to osoba absolutnie bezkonfliktowa- nie popadła by w konflikt z Radą Miasta tak samo jak i nie popada w konflikt z uczniami wyżej wymienionego liceum. W swojej szkole jest lubiana i szanowana. Jest skłonna do dyskusji, nie narzuca swojego zdania lecz słucha innych. Nie znam żadnego jej ucznia ani rodzica osoby uczącej się w III LO która powiedziała by jedno złe słowo o Pani Grażynie. W młodości intensywnie grała w siatkówkę co jest dowodem na to , że będzie dbała o sportowe aspekty rozwoju Łomży i będzie wspierać łomżyńskie kluby. Jest reprezentatywna i elokwentna do tego jest osobą cechującą się wysoką kulturą osobistą. Mam nadzieje , że weźmiecie do serca to co napisałem! Dziękuje za uwagę i pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Grażyna Chodnicka - Idealna kandydatka na Prezydenta miasta Łomży! |
Załóż taki wątek na forum Polityka: http://4lomza.pl/forum/list.php?f=1 tam się dyskutuje na temat poszczególnych kandydatur
|
|
ile ci zapłaciła za kampanie ćwoku ?
|
|
oni wszyscy dobrzy zanim dopadna zloba bigi2004
|
|
absolutnie bezkonfliktowa (??!!) ahahah, dobre ;D ! co?
|
|
Jak jest dobrą pani dyrektor to niech zostanie dalej na tym stanowisku w Łomży trzeba kogoś młodego i nie uwikłanego w żadne układy , chociaż nie wiem czy taka osoba ma w tym mieście prawo istnienia. człowiek lasu
|
|
bezkonfliktowa?? słucha?? hahahahahhahahahaha, uczyłam się w III L.O. jak i wielu moich znajomych, na palcach jednej ręki mogłabym policzyć osoby, które powiedziałby by o niej dobre słowo... nie szanuje ludzi, nie potrafi rozmawiać, ocenia bardzo pochopnie często niesprawiedliwie, zarówno w zakresie przedmiotu, którego uczyła jak i w kwestiach wychowawczych, nie nadaje się, chyba że coś jej się stało i odmieniła się o 180 stopni...ale wątpię. Nie potrafiła nawet uszanować tego, że ktoś nie chodzi na religię, bo jest innego wyznania bądź w ogóle nie wierzy, kazała chodzić takim osobom na rekolekcje i do kościoła podczas rekolekcji, pod groźbą obniżenia oceny z zachowania i pod innymi różnymi groźbami. Jak osoba tak nietolerancyjna może nadawać się na poważne stanowisko i reprezentować nas wszystkich?? Brak słów normalnie... Musiała Ci rzeczywiście zapłacić krocie za taką reklamę, no chyba że to pani Grażyna sama sobie robi reklamę...??
|
|
Same zalety!!! ale czy wystarczą na fotel prezydenta, miasto to nie szkoła i potulni uczniowie, to walka o przyszłość i rozwój. Bezkonfliktowa.....to chyba jakiś żart, tu trzeba silnej ręki, operatywności i zdecydowania na miarę ludzi desperatów i silnej osobowości. A takiego na razie nie widać i chyba nie będzie. Może z policji...
|
|
ja tam na nikogo nie glosuje
|
|
Ona jest osoba na ktora NI'GDY bym nie zaglosowala! I w 100% zgadzam sie z mala-i. To co napisala to niestety cala prawda o pani Chodnickiej.... _____________________________________________________
|
|
O a terez tymbardziej, mała-i dzieki za oświecenie
|
|
Tylko jak do żłoba chcą się dopchać to głos zabierają nawet na forum..ile tu jest róznych tematów gdzie można by komuś pomóc , doradzić itp - tu nie piszą tylko nasze forum znaleźli jak im potrzeba zeby na nich zagłosować śwance jebane..! Następni cudowtórcy się ogłaszają i gruszki na wierzbie obiecują, już nie wystarcza im po chałupach chodzić tak jak to było przed zeszłymi wyborami.. A kto wie, moze i to się zacznie lada dzień.. :D
|
|
Won z mojej chałupy!!! człowiek lasu
|
|
Wyp*erdalaj orać pole
|
|
Ale chamisko reprezentuje p.G.Chodnicką..!
|
|
Zauwaz ze zalozyciel tematu ma nick w.wawrzynski a ja mam m.wawrzynski prosze mnie nie mylic z tym oszolomem co napisal to po nawaleniu sie absyntem
|
|
Atak wrogów politycznych |
Pani Grażyna nie jest taką osobą jak ja przedstawiacie. To są zarzuty czysto polityczne! Zazdroscicie jej pozycji i wdzięku. Jestescie poprostu Jej wrogami politycznymi. Pani Grazyna osiągnęła coś w życiu! Smialo mozna zaryzykowac teze, że jest człowiekiem sukcesu. Proszę iśc do gmachy III LO i zapytać pierwszego lepszego ucznia tej szkoły co sądzi na ten temat. Każdy z pewnoscią odpowie : To wspaniały pedagog i zarządca, jestem dumny , że moge by przez Nią zarządzany.
|
|
m.wawrzynski - A Tobie zalecam odrobine pokory! Co do absyntu to jest on całkowicie zakazany w Polsce. Nigdy nie wypiłem ani kieliszka w swoim zyciu. Prawdopodobnie jest podziemnym działaczem działaczem obecnej ekipy rządzącej. Powiedz Panu B. że ''No fucking way''. Pozdrawiam Serdecznie
|
|
Człowieku lecz sie na nogi bo na glowe to juz za pozno. Ja jako absolwent 3 lo jestem przeciwnikiem kandydatury pani dyrektor na prezydenta. A panu radze zmienic dilera bo chyba robi cie w ... a tak nawiasem to zglaszam kandydature Bolka i Lolka na prezydenta a co mi tam Panowie są znanymi lomzynskimi przedsiebiorcami ktorzy zajeliby się oczyszczaniem miasta oraz recyklingiem. Uważam iż rozwoj sfery przemyslowej oraz oczyszczenie miasta byloby korzystniejsze i przyciagneloby nowych inwestorow. Powstalyby nowe miejsca pracy i dopiero wtedy moznaby zajac sie sportem. Pozdrawiam
|
|
hehehhe:D ostra jazda sukces w malej lomzy byc jakims tam dyrektorem:D heheh rzeczywiscie jakby pana boga za nogi zlapac:) bigi2004
|
|
popieram kandydature BOLKA I LOLKA ;d napewno lepiej by rzadzili niz jakas p. Chodnicka.Własnie zadzwonilem do pierwszego ucznia tej szkoly i powiedzial mi ze to stara ..... i nikt jej nie lubi .Nie wiem dlaczego bo sie nie uczylem w tej szkole(na szczescie).
|
|
''Własnie zadzwonilem do pierwszego ucznia tej szkoly i powiedzial mi ze to stara ..... i nikt jej nie lubi '' Z pewnoscią dodzwoniłes się do kolejnego wroga politycznego Pani Grażyny! Są to zarzuty bezpodstawne, wyzsane z palca i przekazane dalej! Bolek i Lolek ? Nie znam takich lokalnych przedsiebiorców? Jakim dorobkiem politycznym mogą się szczycić? Jaki mają program ? Do jakiej pratii należą ?
|
|
Wszystko wiadomo pszydupnica ratusza Z v-ce Choinskim jedna reka Dajcie spokój kobiecie niech dalej sobie pracuje DiDi
|
|
Darujcie sobie tego typu stwierdzenia! Według mnie Pani Grażyna byłaby idealnym kandydatem do objęcia urzędu ale widać to za mało....
|
|
w.warzynski?a Ciebie uczyła? nie wyobrażam sobie jakoś tekstu "To wspaniały pedagog i zarządca, jestem dumny , że moge by przez Nią zarządzany." w ustach licealisty :D i to takiego, którego uczyła. Nie wiem jak inni, ale nie jestem jej żadnym przeciwniczką polityczną, ani nie kibicuję nikomu z obecnej ekipy rządzącej. Jestem za to przeciwniczką jej samej, jej metod nauczania, wychowania, uważam że taka osoba nie powinna mieć dostępu do władzy bo woda sodowa już jej do głowy dawno uderzyła, a co by było jakby wygrała...strach pomyśleć... Swoją drogą wiecie co robiła jak jeszcze uczyła w sp.7 ??? dzieciaczkom wbijała swoje pazury w uszy...jakby mi tak dziecko potraktowała to chyba bym wydrapała jej oczy. To są właśnie jej metody wychowania i "zarządzania zasobami ludzkimi". Nie mówiąc o próbach niszczenia każdego, kto stanie jej na drodze, wszelkich kłótniach z nauczycielami, którzy nie byli tego zdania co ona, nie raz drzwi pokoju nauczycielskiego w III L.O. trzaskały z wielkim hukiem jak wchodziła tam wielce z czegoś niezadowolona lub wychodziła stamtąd. Tak ją ludzie szanują teraz, jak i ona nas traktowała i szanowała jako uczniów, z polityką nie ma to nic wspólnego. Ze zwykłym ludzkim szacunkiem, a raczej jego brakiem jedynie...
|
|
Swoją drogą wiecie co robiła jak jeszcze uczyła w sp.7 ??? dzieciaczkom wbijała swoje pazury w uszy...jakby mi tak dziecko potraktowała to chyba bym wydrapała jej oczy. To są właśnie jej metody wychowania i "zarządzania zasobami ludzkimi". To zwykłe pomówienie! Gdzie na to dowody ? Słyszał ktoś jeszcze o tym ? Napewno nie !
|
|
mała-i No słucham ? Ciekawe czy potrafiłabyś powiedzieć w oczy takie oszczerstwo Pani Grażynie? Ciekawe! Pani Chodnicka to doskonały pedagog i nigdy by tak nie postąpiła!
|
|
Moim skromnym zdaniem to bardzo dobra kandydatura, prosze zwrócić uwagę co ta szanowna pani zrobiła poprzez okres jednej kadencji. Oto między innymi jej dokonania: remont sali gimnastycznej, remont holu głównego (wyłożenie płytkami korytarzu), wyksztalcenie wielu stypendystów ministerstwa edukacji, a o liczbie studentów na wyższych uczelniach już nie wspominajac. Dodatkowo jest osobą charyzmatyczną która potrafi przekonać co do słuszności swojego zdania, pomimo wielosci argumentów jej oponentów. Uczniowie zwazywszy na to ze maja z ową panią początkowo na "pieńku" po latach zazwyczaj miło ją wspominają. i ogólnie szkoła funkcjonuje jak najlepiej za jej kodencji. PROSZĘ POMYŚLEĆ! ONA TYLE ZROBIŁĄ ZA JEDNEJ KADENCJI! A OBECNY RZĄD W ŁOMŻY JEST JUŻ 2 KADENCJE I CO ONI ZROBILI PRZEZ TEN CZAS? NIC! Pani Grażyna jeżeli obejmie ten urząd i jesli bedzie rządzić po "swojemu" to w krótkim czasie rozwojowo i gospodarczo prześcigniemy naszych umiłowanych sąsiadow - białostoczan
|
|
Kolejny czlowieku ktory nie ma zielonego pojecia o polityce raz dwa trzy opanuj sie i daj sobie spokoj z komentowaniem tego bo tylko zniszczysz to co jako tako fukcjonuje
|
|
warzynski wez sie zamknij pajacu... Albo sie zgrywasz teraz i nie lubisz Chodnickiej a to co piszesz to zwykla prowokacja... albo jestes IDIOTA. A jezeli szczerze to piszesz... To powiedz nam jaki dorobek polityczny ma wyzej wymieniona pani? Przypuszczam ze taki jak Bolek i Lolek. I niech tak lepiej pozostanie. Powinni ja jeszcze zdjac ze stanowiska dyrektora... _____________________________________________________
|
|
http://change.menelgame.pl/change_please/3931860/
|
|
Wedlug mnie polityka to sztuka rządzania, prawda ? a Pani Chodnicka prowadzi polityke będąc dyrektorem szkoły ? Prawda ?
|
|
A co tu niszczyć? Łomża aktualnie i tak niczego nie posiada, bo obecny urząd zamiast rozwijać miasto cofa je wstecz. Natomiast Pani Grażyna swą niezłomną postawą już nie raz udowodniła ze potrafi wychodzić obronna ręka z opresji, chociażby sławetna sytuacją z pewnym filmikiem w roli głównej. A trzeba zwrócić uwage na jej aktualne dokonania, to nie sztuka zrobic coś z czegoś, sztuka jest ubić bicz z tzw. gówna, a tego Pani Chodnicka dokonała w 3 lo, ja jako absolwent tej szkoły moge to stwierdzić z czystym sumieniem
|
|
dowody? a co? po 15 latach myślisz, że ślady na uszach zostały?? zdurniałeś do reszty, popytaj osób, które uczyła od dzieciaka, po szkołę średnia, a nie chwalisz ją czytając być może jej CV, napisane przez nią samą jako jej "radosna twórczość". Nie raz mówiłam jej w oczy co o niej myślę, dlatego robiła wszystko co mogła, żeby utrudnić mi życie, nie pomogło jej to jednak w kwestii moich wyników w nauce, choć niektórzy twierdzili, że próbowała nawet przekonywać innych nauczycieli do obniżania mi ocen. To mnie usadzała na sali na rekolekcjach wbrew mojej woli i nie pozwalała mi opuścić szkoły, po mimo tego że na religię nie chodziłam, ja poznałam na własnej skórze jej "niesamowitą tolerancję". Więc nie piernicz głupot, bo aż żal to czytać.
|
|
Jasiu Śmietana na prezydenta Łomży !!!!
|
|
To mnie usadzała na sali na rekolekcjach wbrew mojej woli i nie pozwalała mi opuścić szkoły, po mimo tego że na religię nie chodziłam, ja poznałam na własnej skórze jej "niesamowitą tolerancję". Więc nie piernicz głupot, bo aż żal to czytać Jak dobitnie pokazałas przemawia przez Ciebie niechęc osobista! Tylko i wyłącznie!
|
|
ze tez tacy ludzie chodza po ziemi w.warzynsk i raz dwa trzy chyba was rodzice w mlodosci nie kochali bo innego wytlumaczenia nie moge znalezc...
|
|
Dobrze rozumiem raz dwa trzy? Powinna zostac prezydentem bo polozyla plytki w 3LO. Jezu ja nie wiedzielam... Galopuje jak cos na nia kandydowac! Moze mi w domu tez polozy! _____________________________________________________
|
|
ech polskie plemie na tej słowiańskiej ziemi.... potraficie tylko ubliżać swym współbraciom, ukazując tylko że przemawia przez was tylko prywatna niecheć do pani grażyny, a wilkiem patrzycie na jej dokonania. Jako katolicy w tym katolickim mieście powinniście z większą aprobatą przystawać na nasze rodzime kandydatury i autentyczne autorytety wielu mlodzieży lomżańskiej. Jeżeli nie potraficie skleić jakiś konkretnych argumentów przeciwko tej kandydaturze to lepiej nic nie piszcie
|
|
Jak widac prezentujecie niski poziom kultury politycznej!
|
|
rece opadaja jak czytam te wypociny za cos takiego powinni dawac wieczystego bana na konto
|
|
Tobie...
|
|
akasha jesteś małostkowy i zbyt dosadnie i dosłownie przyjmujesz moje argumenty, to ze położyła płytki w szkole świadczy o jej prawidłowym zmyślee gospodarczości i ekonomii, bo przy takiej mnogości wydatkó jakie ma szkoła potrafiła znaleźć dodatkowe finanse. A co do płytek w twoim domu... może nie to że położy płytki u Ciebie w domu, ale wyremontuje ulice na któej mieszkasz albo wyłoży kostka miejsca w Twoim pobliżu
|
|
BATMAN na prezydenta!
|
|
Oczywiście, że osobiste uprzedzenie, przecież pisałam że z walką polityczną nie ma to nic wspólnego. Uważam, że jest złym człowiekiem, nie godnym szacunku i dlatego nie widzę jej na tak poważnym stanowisku. Poza tym, jak już pisałam, remont budynku, płytki itd nie oznaczają wybitnych umiejętności w zakresie zarządzania. Sprawa z filmikiem...hmmm można spojrzeć na to z drugiej strony, nie jak wybrnęła (bo właściwie takie sprawy same prędzej czy później się wyciszają) ale od tej strony, że dopuściła do takiej sytuacji pod dachem swojej szkoły. Każdy kij ma dwa końce.
|
|
skonczcie z tym wreszcie ! Autor: sołtys (---.lomza.vectranet.pl) Data: 27-01-10 21:26 BATMAN na prezydenta! Niektórzy nie zasługują aby uczestniczyc w tej dyskusji!
|
|
w.warzynski zastanawiam się czy jesteś normalny, czy może jesteś osobą z jakimś upośledzeniem? Chyba masz jakiś interes w promowaniu p. Chodnickiej (nawet nie wiesz jak ciężko mi napisać przed jej nazwiskiem "p." bo według mnie żadna z niej pani). Twoje ograniczenie w rozmowie i zaślepienie totalne osobą p. Chodnickiej pozwala mi podejrzewać, że należysz do młodzieży wszechpolskiej... Zgadłam? Według mnie nie mogłeś wymyślić gorszego kandydata. Jakbym miała wybierać między p. Chodnicką a obecnym prezydentem zagłosowałabym na obecnego prezydenta... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
"Niektórzy nie zasługują aby uczestniczyc w tej dyskusji!" Mam wrażenie, że szczególnie ten, który ją rozpoczął...
|
|
raz_dwa_trzy ja byłam pewna, że na osiedlach ułożenie płytek itp zleca spółdzielnia mieszkaniowa a nie prezydent miasta... Nawet do tego się Szanowna Pani Chodnicka nie przyda. Smutne ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ja mam wrażenie, że to zwykła prowokacja... nie dociera do mnie, że znalazł się ktoś, kto z uporem maniaka próbuje ją promować i nie docierają do niego żadne argumenty ludzi, którzy mieli z nią bezpośredni kontakt przez długi czas i mają rzeczywiście coś do powiedzenia na temat tej "Pani"... niewiarygodne po prostu.
|
|
Dlatego lepiej zakonczcie dyskusje bo nie do tego powinna zmierzac! Według mnie Pani Grazyna to osoba bez wad! Według was - odwrotnie ok wasza sprawa ale sądze ze uczyniła by Łomży wiele! Nie do tego miał zmierzac temat , jedynie do tego aby sprawdzic jakie ma poparcie i szanse w wyborach. Według mnie jest to idealna kandydatka! Kocham Łomże i zalezy mi na jej rozwoju! Przedstawiłem jej kandydature jak to robili inni na tym forum wiec po co obrazliwe słowa?
|
|
Zaczęła widocznie kampanię i dobrze im płaci. Więc muszą z uporem maniaka, nie słuchając nikogo, nie mając o niej zielonego pojęcia walczyć jak lwy w obronie jej "dobrego" imienia ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
raz dwa trzy dlaczego twierdzisz ze nasze argumenty sa marne? Padlo tu wiele argumentow przeciw tej pani ktore nawet gdybym jej nie znala by mnie przekonaly. Jedyny argument 'za' jaki ty potrafiles wskazac to to ze polozyla plytki... Zalosene nie uwazasz? _____________________________________________________
|
|
Faktycznie.. zrobiłaby dla Łomży wiele! ...wiele złego! ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Jaką kampanie wyborczą ? do wyborów jeszcze tyle czasu! Kto Ci takich głupot nagadał ? ludzie ogarnijcie się !
|
|
Kampanię w sensie reklamy gdzie się da wielbicielu p. Chodnickiej... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Dobra w.warzynski skoncz... juz bedziesz mial 5 z matmy... _____________________________________________________
|
|
Ach! I sam się ogarnij i przejrzyj na oczy, bo aż mi cię żal. Rzadko spotyka się tak ograniczonych i zaślepionych ludzi. Zalatuje mi to pewną grupą społeczną w ciepłych beretach zapatrzoną w o. Tadeuszka ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
jeśli chciałeś zbadać poparcie dla Pani G.Ch. to udało Ci się...jak widać jest niskie, więc na jej miejscu nawet chyba bym nie próbowała startować, biorąc pod uwagę to ilu jej byłych uczniów będzie głosować przeciw...a raczej za kimkolwiek innym, byle nie za nią
|
|
,,W swojej szkole jest lubiana" bez komentarza... ha
|
|
Wszystko wiadomo pszydupnica ratusza Z v-ce Choinskim jedna reka Dajcie spokój kobiecie niech dalej sobie pracuje DiDi Odszczekuję pomyliłem osoby A Panią G.Ch. przepraszam DiDi
|
|
I wszystko jasne . w.wawrzynski p.Chodnicka ma wiecej wad niz zalet, takze daruj sobie promowanie tak niesympatycznej osoby. Już teraz wiesz że daremne twoje pozytywne opinie, skrzydła anioła już jej nie urosną. Ja napewno głosować na Tę panią nie zamierzam.
|
|
Pani Chodnicka uczyla mnie matematyki w sp.7, straszna byla, najmniej lubiany nauczyciel w naszej klasie, bila dzieci, podobno kiedys kogos tak za ucho wszczypnela ze az rozerwala, oj glosu mojego ani wiekszosci absolwentow sp.7 to ona by nie dostala
|
|
Sp 7 to rowniez moja byla szkola, za czasow Pani Chodnickiej dodam. A slyszeliscie o szczypaniu samymi paznkociami za czubek nosa? Toz to sadyzm w czystej postaci.
|
|
o papietem sp7 i mamatematykę z p. chodnicką myślę że są lepsi kandydaci
|
|
oj zawsze te paznokcie okropne, dlugasne miala, szczypala za nosy i uszy, wyzywala uczniow, taka osoba nie powinna pracowac z mlodzieza!!! ciekawe kto by na nia zaglosowal, jej absolwenci?? ich rodzice?? dzieci jej absolwentow??? hehe
|
|
hahahaha dobre:P ucze sie w 3 LO i wiem jaka ta Pani jest HAHAHAHAHAHA " Jest to osoba absolutnie bezkonfliktowa- nie popadła by w konflikt z Radą Miasta tak samo jak i nie popada w konflikt z uczniami wyżej wymienionego liceum. W swojej szkole jest lubiana i szanowana. Jest skłonna do dyskusji, nie narzuca swojego zdania lecz słucha innych. " <LOL2> hahahahahahahahahhahahahaaha
|
|
nie wierze w jej cudowna przemiane!!!!!
|
|
czemu?
|
|
tak tak miałam do czynienia z ta panią w LO, ostra zreszta ja nie wieże w te całe kampanie gadki szmatki, każdy tak gada póki nie dojdzie do koryta a potem to wszyscy maja w d... i nabijają sobie kieszenie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |