Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
???? |
Witam.Czy ktoś z was bierze udział w kingolotto???Jak ktoś gra w tą grę to napiszcie swoje poglądy co do gry.Czy ktoś zamieniał punkty na nagrody i czy otrzymał nagrodę pocztą.Czekam na odp.Niezainteresowanych tym tematem nie zmuszam do zostawiania żenujących komentarzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ???? |
Czy 4 znaki zapytania to temat postu. Dlaczego taki nieporządek ? MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
bo to jest forum 4lomza... ____ ^_^
|
|
, anio1
|
|
Mówiłam że pisać z porządkiem a nie bałagan tu robicie ....czekam na odpowiedzi związane z tematem....hmm pewnie forumowicze nie wiedzą co to jest za gra!!!
|
|
Te, koniczynka za robotę się weź, bo prędzej zwiędniesz niż się wzbogacisz na grach. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
na grach też się można wzbogacić tylko trzeba chcieć
|
|
ja probowalam w to grac ale to jakas lipa nie wiadomo o co w tym chodzi:( teraz tylko mam poczte zawalona wiadomosciami w ktorych mnie informuja co teraz dla mnie przygotowali ale to wielka sciema. Nie gram juz w to, pozdrawiam;)
|
|
A ja w to gram obecnie.Do tej pory zamówiłam jedną nagrodę -czekam na pocztę...ciekawe czy wogóle przyślą?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |