Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Playstation 3 |
Gdzie w Łomży kupię PlayStation 3 i w jakiej cenie , bo w allegro jest dziwnie tanio.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Playstation 3 |
Media expert, Avans
|
|
a po co ci przepłacać w tych sklepach kup na allegro,zależy jaką chcesz wersje czy slim czy fat bo grubsze są tańsze i może wydawać ci się to dziwne,jak masz pytania jakieś to pisz służę pomocą
|
|
Grubsze są tańsze bo dlaczemu?
|
|
No bo są grubsze.
|
|
Sony wprowadzając nową wersję ps3 czyli slim chciało w ten sposób obniżyć cenę konsoli tak jak było to w przypadku ps2.Cena musiała ulec zmianie bo jak wiadomo jest wysoka przynajmniej w naszym kraju.Grubszych wersji już się nie produkuje i są tańsze,ponieważ taniej możesz kupic ps3 slim z o wiele większym dyskiem
|
|
Czy jest ktos zainteresowany wymianą gier na ps3 ? Mam na wymianę Battlefield: Bad Company i Uncharted 2
|
|
Volumee odezwij sie na gg 5538687
|
|
jestem zainteresowany więc pisz
|
|
domax 1300-1400zlps 3 slim
|
|
Slimy 250gb są na allegro od 1150 zł. Także tradycyjnie w Łomży nie opłaca się nic kupować.
|
|
rzecz oczywista rzal3
|
|
Sprzedam XBOXA 360 z 20stoma grami,stan jak noweczka,data produkcji 2009 wiec wersja ulepszona.Nie zbanowana.Wersja Premium.
|
|
ile chcesz za nią?
|
|
Pisz na gg,napisze Ci co do niej mam i jakos sie dogadamy:) 1089015(czesto niewidoczny)
|
|
Na allegro jest dziwnie tanio??? To w Łomżyńskich sklepach jest dziwnie drogo... trzeba być idiotą, żeby tam kupować, jeśli masz obawy, to weź od "supersprzedawcy", albo ze sklepu, który się ogłasza na allegro i podaje wszystkie dane jak masz obawy, poczytaj komentarze itd... broń Boże w sklepie, chyba, że masz za dużo pieniędzy, to twoja sprawa...
|
|
ma ktoś na sprzedaż gry na ps3?
|
|
chyba na Allegro
|
|
Volumee , podaj jakis namiar na siebie odnosnie gier na ps3
|
|
no właśnie ja też byłym zainteresowany Volumee najpierw sie ogłaszasz a potem znikasz nie podając kontaktu
|
|
na allegro dziwnie tanio?
|
|
Medeia expert wybij z głowy tam xbox 360 20 gb kosztuje 1000zł aja kupilem w mediamarkt 60gb za 900zł
|
|
Sprzedam XBOXA 360 jak nóweczka,wiele dodatkow i gier za 850.
|
|
Ja mam Dragon Ball z Burst Limit , Infamousa z nie aktywnym kodem na bron (edycja Kolekcjonerska) jakby byl ktos chetny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |