Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziewczyna |
Mam prośbę. Gdzie można spędzić z dziewczyną wieczorem ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziewczyna |
w łóżku
|
|
Można wszędzie, ale czy wszędzie warto ?
|
|
w kufelu
|
|
|
Zależy co przez to rozumiesz. Ja proponuje Czarnego Kota na Żabiej albo Presto na Polowej, naprawdę fajna atmosfera.
|
|
Można spędzić świnie do chlewa.
|
|
o kulturka, kulturka... --moze w tej nowej kafeterii na rzadowej 8
|
|
jedno pytanko:ze swoja dziewczyna czy kolegi?to jest bardzo istotne,bo ze swoja mozesz spedzic wieczor wszedzie a z dziewczyna kolegi istnieja pewne ograniczenia(np. mozna od kolegi w pysk dostac jak sie wyda) kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
przyjezdzajta na wioche.. siana wam rozrzuce. bedzieta mieli cieplo moze i koty wpuszcze bendzie lepiej
|
|
hahahahahhahahah
|
|
Ludzie bądzcie poważni. Krótkie i proste odpowiedzi prosimy :)
|
|
na romantyczna kolacje ;) anio1
|
|
do kina anio1
|
|
anio1 - do kina w łomży??? bardzo romantyczne hahahah i śmieszne , nie widziałem gorszego kina niż u nas,już wolałbym zabrać dziewczyne na bilard i piwko Łomża---- (nie) miastem romantycznym hahaha
|
|
zjedz ją
|
|
mozesz spedzic w domu
|
|
Czarny Kot na Żabiej ... Przynajmniej kiedyś ... to miejsce było chyba jedynym gdzie w spokoju można było posiedzieć. Przy okazji słychać co druga osoba mówi!
|
|
nie ma w lomzy takiego miejsca;p
|
|
pleneeer :) zimno no ale pretekst do przytulenia :), nocny kulig; film, popcorn, łóżko; łyżwy?; basen :D; ojj mnostwo rzeczy w zaleznosci od charakteru dziewczyny i Twojego :) Moj brat gra ze swoja w Diablo ;P mozna i tak ;) Raz, dwa Raz, dwa, Trzy Jeśli jest Ci dobrze, Dwa razy lepiej jest mi ;)
|
|
zawsze można spędzić czas aktywnie np na basenie :) Zambrów, Mikołajki... choć szczerze mówiąc mało w Łomży jest miejsc gdzie można by coś porobić... ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Ja proponuje w klatce obok sznura;P
|
|
zabierz ją do agrobiznesu w kisielnicy
|
|
z dziewczyna to sie po prostu jest..malo wazne gdzie..nawet jak bedziesz z kobieta w najcudniejszym miejscu,a bedziesz balwan,to nici ze wszystkiego i z dziewczyny..
|
|
zapros ja na kebab,tylko najpierw spytaj na forum ktory jest naj naj zebys nie stracil 20 paru PLN. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kaligulik haha swietny pomysł ;dd
|
|
Zależy na co Cie stać??? troszke checi.. Rybno, Retro, Labirynt kregle. Albo w domu sobie kolacje pyknac, zagrac w rozbieranego pokera,......a czasem spacer i miła rozmowa...
|
|
dobre:-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |