niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego nie widzę nowych postów?

Czy ktoś ze spryciarzy komputerowych podpwie mi dlaczego mój komputer nie widzi nowych postów? Podawane są nowe godziny coraz to nowszych postów, a u mnie się nie pojawiają. Najdziwniejsze (i najbardziej irytujące)jest to, że to dotyczy tylko wątków w których zabierałem głos.

Kusy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego nie widzę nowych postów?

twój komputer cie ingoruje...

the thruth tracker

poprostu ma na Ciebie WYJ EBANE :D

Ja też nie widzę, mimo iż są dodawane.

frania

Wydaje mi się, że to dotyczy wątków "politycznych", a nie ogólnych. Chyba administrator zablokował, bo jedne się ukazują , a inne nie. Ciekawe?

frania

Wyczyść pliki tymczasowe i cookies z przeglądarki internetowej. Zresetuj ją i sprawdź wtedy czy działa poprawnie.

hhhha

luz

u mnie to samo, Kusyk. wczoraj wszystko bylo ok, a dzis weszlam na swoj temat, a tam tylko 2 posty, a wczoraj wieczorem bylo chyba 11 czy cos takiego!

Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens

SPISEK!!!!!!!!!!

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org