Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grzebaki |
Witam wszystkich gdzie są fajne grzebaki w Łomży?? I w jakie dni najlepiej je odwiedzac???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grzebaki |
gdzies na wyszynskiego koło biedronki otworzyli nowy.nie wiem jek ceny w tygodniu ale w piątki jest wszystko po złotówce. i fajne rzeczy mozna znależć
|
|
a ja szlyszałam ze niektóe rzeczy sa nawet po 30, 40 zł a to juz lekka przesada, wiadomo łaszki z drugiej reki powinny być dużo,dużo tańcze
|
|
Są w takiej cenie bo część towaru jest sprowadzana z Litwy , który to towar uprzednio sprowadzany jest z wyprzedaży z dużych sklepów skandynawskich.Są to nowe rzeczy ale ze starych kolekcji za to dobrej jakości. W starej piekarni koło na przeciwko biedronki.
|
|
Coraz trudniej o fajne ciuszki.Czasami można coś znależć w Kopalni na Alei Legionów.Niezbyt drogie ubrania z Zary bywają w Kop Ciuszku na Bema.Trzeba jednak mieć dużo czasu i cierpliwości, bo nie zawsze" polowanie " skończy się sukcesem. von chrupka
|
|
grzebak to ze niby co to?taka nowa nazwa grabarza?czy co... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
grzebak to palec grzebalec.. wsadzasz i robisz dobrze.. to ty kaliGUL nie wiedzial?
|
|
no to juz to wiem ale nadal nie wiem ktory grzebak jest najnajnajlepszy? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ten środkowy. a jak dobrze robi .... ;)
|
|
srodkowego akurat nie mam kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Kaligulik chyba strasznie się nudzisz bo widzę że masz coś do powiedzenia na każdy temat...."
|
|
emil1988 w tak młodym wieku już grzebiesz po śmietnikach?
|
|
emil1988;nie nudze sie a to ze wypowiadam sie na wiele tematow jest spowodowane moimi wszechstronnymi zainteresowaniami.a na dodatek grzebaki itp. sa moja pasja kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
jak dobrze robi? hehe :D
|
|
słyszałam że w Wiznie są fajne i nie drogie
|
|
Najlepsza jest Galeria Kontakty, w sobotę 50% przecena.
|
|
w polo są fajne żeczy anio1
|
|
u mnie w smietniku tez sa fajne rzeczy,mila obsluga i jest naprawde tanio!!!!! kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |