Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lakiernik samochodowy w salonie Kia-depczyński.Dobry? |
Czy ktoś robił samochód w tym warsztacie?warto?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lakiernik samochodowy w salonie Kia-depczyński.Dobry? |
Robiliśmy tam swój samochód a konkretnie tylne drzwi od listwy w dół i jesteśmy bardzo zadowoleni ,dobrze zrobili i niedrogo zapłaciliśmy uważam że lakiernik w tym salonie jest dobry.
|
|
ceny nie sa tanie ale jak masz dobre auto to polecam:)nie pozalujesz bigi2004
|
|
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE i jeszcze raz nie ja robiłam swój samochód zamówili nieocynkowane blachy a zapłaciłam jak za ocynkowane zepsuli mi zamek w klapie i wpierali ,że to ja zepsułam Z właścicielem Heniem wykłóciłam się ile się da pisałam do białego pisma zeby go nasze pzu nie polecało bo to parciaż . Za dwa miesiące rdza!!!!!!!!!!!!!! wszędzie we wszystkich elementach które były robione myslałam że zwariuję , Pojechałam a on ,że to kurz i piach pojechałam do innego o poradę a facet mówi ,że to rdza . Wróciłam znów i zaczym naprawili mi szkodę to powiedziałam ,że albo teraz albo poprostu im wpierd....bo to słów szkoda a..... jeszcze wstawili mi skorodowany drążek kierowniczy a płaciłam za nowy chłopie omijaj szerokim łukiem.
|
|
Robiłem i jestem średnio zadowolony. Po rozmowie z właścicielem który ciągle się przechwala jaki dobry masprzęt myślałem że będę miał naprawdę dobrze zrobione auto. Niestety zawiodłem się , elemeny słabo spasowane dużo drobnych niedociągnięć , których nie widać na pierwszy rzut oka.Ceny jak na lokalny rynek bardzo wysokie. Następnym razem będę szukał chłopaka który sam robi i jest szefem bynajmniej będzie do kogo z reklamacją iść. Pozdrawiam.
|
|
ja mysle ze to jeden z gorszych lepaków w łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |