czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Policja

Ludzie to obłęd w sobotę wracałem z Dyskoteki i byłem na obcych blachach razem ze znajomymi , zauważyłem w piątnicy patrol ( drogówka oczywiście z Łomży) ustawiała się przy kościele ja jechałem zatankować auto na stacje orlen, wracając , jadąc przepisowo, w stronę Łomży na starym moście białe czapki ruszyli znaną oczywiście kontrola ok rozumiem ale jest zima wszyscy moi pasażerowie zapieli pasy już przed wyjazdem ze dyskoteki było ślisko na drodze .
Dostałem mandat 100 i 1 pk za to że niby moi pasażerowie nie zapieli pasów.
Co można było zrobić jak to pan władza--- do d... z taką policją zamiast pomóc zaoferować to oni tylko są do wstawiana mandatów za chyba wyuczone art a znają chyba ze 3 , bo do jakiś trudniejszych sytuacji to potrzebują biegłych.

:))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Policja

Chwalisz się czy żalisz ?

i czego płaczesz po to jest policja - a gdybys jechal na dwóch gazach z tym swoim towarzystwem a przy okazji spowodował wypadek - z dyskoteki dużo takich wraca

CHWDP!
Nie musze tłumaczyć czterema słowami wyrażamy swą nienawiść.

Pomysłowo.

kolega tesz dostal mandat 100 i 2 pkt karna wjenc masz lepiej

Ale nie jechał po pijaku i nie spowodował wypadku, a można było pouczyć tylko po co? jak można wypisać mandat, tak na marginesie ja dostałem 100 za nieważną gaśnice bo sie już nie mieli do czego doczepić.

Bo sie k...a uniosłem

biedni ......pokrzywdzeni.....żal......

podobno jak nie poopełniłes takiego samego wykroczenia przez rok to nie moga dac mandatu moga tylko pouczyc ,a zreszta piatnickie psy to najgorsze szmaty jakie sa hehehe

OOOO!!! ja nic na taki temat nie słyszałem.
Ja dostałem 300zł i 6 punktow za czerwone światło.(no ale teraz sie do tego przyznaje)hahahah

Pozdrawiam:
Grey

dobromil szczeniaku jaki ty głupi żybyś wiedział hehehe

Zapłaciłeś kolego za nieznajomość prawa. Zarówno policja, księża czy instytucje rządowe mają pewne prawa jak i obowiązki, i na pewno nie da się teraz gdybać (gdyby to było inaczej). Księża drą sobie, policjanci też chcą mieć premię, a w urzędach to zupełnie zrobią z ciebie wariata. Będziesz ganiał jak szczur za skórką chleba, a oni będą mieli i tak rację. Jeśli przy prostym zatrzymaniu czujesz się niewinny, to powinieneś bynajmniej umieć to zargumentować, a jeśli tą drogą co idziesz będziesz podążał nadal to nie jestem pewny cy ci wystarczy kasy na mandaty. Bo konto ma swój koniec, a po skończeniu się bloczka mandatowego wydają im kolejne, a do tego premie i nagrody, więc życzę powodzenia.

Bez powodu mandatów nie wlepiają.100zł żadna tragedia,trudno i tyle,nawet jeśli jesteś młody i nie masz dochodów to rodzice cię wspomogą,masz kasę na balety to i znajdziesz na mandat.Gdyby naprawdę wszyscy zapieli te pasy to raczej byś tego mandatu nie przyjął,bo niby za co,a tak sam dobrze wiesz za co kara.

moze ci twarzowe policzyli???

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Jak "niby" pasażerowie mieli zapięte pasy to jakimś cudem dostałeś ten mandat, w sumie mogłeś odmówić miałęś świadków w sądzie byś sie jakoś wytłumaczył... To i tak 100 zł i 1 pkt to mało :P Mogli za każdego pasażera policzyć :)

Popatrz na mandacie co podpisałeś i będziesz wiedział za co dostałeś;)

Dostałem na kolegium za to ze nie chciałem mandatu zapłacić .A było tak nowy most był robiony , był tylko wjazd do plaży , upał jak cholera ,stał znak na kole zakaz wjazdu, samochodów było na tym placu gdzieś około trzydziestu ,wjazd był wtedy po prawej stronie . Więc wjechałem i ja tylko na chwilę bo żonę i córkę miałem zawieść i sam wrócić samochodem do domu.Tak znak był odwrócony , nie było widać zakazu wjazdu, po wjechaniu za znak, okazało się
zakaz wjazdu , więc wycofałem się tyłem ,bo jak bym wjechał na plac i bym przodem chciał wyjechać to bym złamał prawo gdyż znak przy wyjezdzie był ustawiony zakaz wjazdu Zaznaczam kto był tam samochodem to nikt nie zapłacił mandatu . W sądzie na rozprawie nie byłem dopuszczony do głosu, zostałem ukarany 200złotych ,policjanci twierdzili ze miał przyjechać beczkowóz polewać wodą nowy beton na moście w same południe w taki upał , od kiedy beton się polewa w upał ] tylko rano na pewno i wieczorem to się robi .

Donald społeczniaku.Szczeniaka se w rodzinie poszukaj..
Trzymasz z policjo idź sprzedaj że jest tu prowadzony temat o nich..

Pomysłowo.

dobromil boisz o własną dupcie??? bo znów Cię namierzą!!! za to co TY często wypisujesz na policję to powinni Cię posadzic!!!!!!!!!!!!!!!!

ja nie rozumuje za c o ty ten mandat dostales ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???

anio1

a ja jechałem po pijaku i bez świeteł i mnie nei złąpali

"ź sprzedaj że jest tu prowadzony temat o nich.."

buahaha

myslisz, ze to forum jest tajne?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org