Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
słosniki |
witam, mógłby ktos doradzić jakie można kupić głośniki do VW Polo z 96. jeżeli chodzi o cene to tak do 200 pln (za 2 szt.). czy opłaca się wstawiać głośniki w tylną półke, bo 2 głośniki są w przednich drzwiach a 2 w podszybiu?? i gdzie ewentualnie można znaleźć serwis gdzie załozyliby głośniki w tylnej półce??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: słosniki |
W biedronce poszukaj
|
|
nie, ja nie robie zakupów tam gdzie ty
|
|
kup magnata z allegro... i jakis maly subuferek wtedy ujmujesz basu zeby nie niszczyc glosnikuf nie pszystosowanych do wydawania takih dzwienkuf glosniki magnata tak 50 v mysle ze za 100 i tube malom tez za 100
|
|
|
polo z 96????????muzeum okradles???? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
HEHE MOŻE I TAK ALE NA PEWNO JEST MŁODSZY NIŻ TWOJA MATKA ....
|
|
96??kto ci na niego przeglady robi???az strach ze jezdzisz po tych samych drogach co ja.... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Helixow darkblue poszukaj
|
|
kaligulik a ty [pewnie kalibro jezdzisz z 92 ?? ?? ?
|
|
chyba rowerem albo w foteliku na tylnym siedzeniu.....
|
|
dawaj kaligulik czym śmigasz
|
|
ale temat chlopacy... ja tam mam duzego fiata czasem moj stary jezdzi nim po wsi i do lomzy tez po zasilek. super wuzek! redukcja ostara w nim idzie, trujki na dwujkie
|
|
ja mam cinkoczenko pszyspieszenie jak rakieta :))))) hcesz sie scigac?wciongne tfoj durzy fiat ruro wydehowo
|
|
kaligulik a co powiesz na mój z rocznika 88?jeździ na codzien bez żadnych problemów.jak się dba to się ma.
|
|
Ja tez mam 88 :) i chcialbym postawic swoje W124 obok twojego najnowszego opla albo forda i zobaczymy ktory jest lepszy :)
|
|
DO AUTORA POSTU: słośniki hehhehe to tylko w biedronce .
|
|
ja mam 2000,ale zamierzam kupic vectre 95 :))
|
|
jasiu cienias z tego co wiem był produkowany do roku '98 :D
|
|
Autor: japiotrek (213.172.173.---) Data: 25-01-10 12:16 nie, ja nie robie zakupów tam gdzie ty jaki panicz. ohoho. kasjerki z tego sklepu jeżdzą lepszymi, niz twoj polo Anno Domini '96 :P _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
ahhaha kolejny fan biedronki. a może to wy tam na kasach siedzicie skoro 96 to dla was zabytek. w przeciwieństwie do was mam coś swojego a nie od tatusia pozyczam żeby poszpanować przez kolegami.
|
|
Zgadzam się z Piotrkiem,mam tak samo,nawet 88 a nie 96, ale nie muszę bleszczeć i prosić o pożyczenie auta,biorę i jadę.
|
|
nie ważne który rok ważne że swoje
|
|
w polsce naszej kohanej pszecientny wiek ałta to 14 lat ... czyli jak w morde hu/jem szczelil 96 rok :)))) i na forum tak sie mondzo a w lomrzy zadnyh pozondnych fur nie widac ,no jakies tam wyjontki som
|
|
japiotrek i otoż to :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Helixow darkblue anio1
|
|
i ważne że jeździ
|