Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Quady |
ile byście byli w stanie zapłacić za wyjazd na quady całodzienny na Mazury trasy Rajdu Polski grupą do 10 osób , jaki sprzęt by was interesował , zawiozę i przywiozę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Quady |
ja bym chcial pojezdzic ursusem kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
lepiej bizonem patrzysz na każdego z góry i nie ma takiego co ci nie ustąpi [[
|
|
cześć Robert,a kiedy zamierzasz organizować ten wyjazd?volkswagenem?
|
|
74bajkus podaj przyblizona cene i kiedy mialy byc taki wypad a sprzet zalezy jaki jest do dyspozycji
|
|
chcę zobaczyć jakie jest zainteresowanie od wiosny do jesieni jak komu pasuje
|
|
żadnych cen ci nie podam bo nie wiem czy to wypali myślę nad zakupem quadów
|
|
napewno długo bedzie sie zwracac.....a chetni sa pewnie wszyscy tylko z pieniedzmi gorzej
|
|
jak quady to coś dobrego jakieś yamahy raptor albo bombardiery dsx 650 albo suzuki ltz ;-D a cena? nie wiem ale podejrzewam że to mało opłacalny biznez
|
|
bajkus tobie chodzi o quady wyprawowe czy jak podal duvall sportowo rekreacyje, a swoją drogą juz w lomzy jest wypozyczalnia quadow mozesz sie popytac po cichu kogos jak sie interes kreci tej osobie to przynajmniej bedziesz wiedzial czy inwestowac w takie cudo, sam bylbym zainteresowany takimi wyprawami z jakas wieksza ekipka
|
|
Powiem Ci tak,jaka bys cene nie zaproponowal i tak dla Łomżyniaka bedzie za drogo...Uwierz...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |