Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Giertych i Wrzodak przyjadą do Łomży |
Jak poinformowało radio w Łomży w najbliższym czasie przyjadą do nas Pan Giertych i Wrzodak zaproszeni przez LPR. michal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Giertych i Wrzodak przyjadą do Łomży |
Kwiatami , chlebem i solą powita ich jednoosobowa grupa z ii.pl
|
|
A ja miałem przyjemność poznać pana Girtycha osobiście - bardzo przyjemny i kulkuralny przeciwnik polityczny. Miło mi się dyskutowało (najbardziej nie lubię dyskutowąc z ludźmi, którzy się ze mną we wszystkim zgadzają - straszne nudy...). P.S. Trzeba pamiętać jednak o jednym - im wyżej (im bliżej Warszawy) tym kultury politycznej coraz mniej - czasem jednak, jak widać na przykładzie różnych grup dyskusyjnych, przykład idzie z góry na dół.
|
|
to moze byc zabawnie, kiedys jak przyjechali goscie z samoobrony, to poshedlem z kumplami na spotkanie i zadawalismy proste pytania - ktore jakos dla nich byly krepujoce - ale ubaw byl, a najsmieshniejshe bylo,jak kumpel wshedl w psi odchod i 'przemycil' go niechcocy na sale i zostawil ... i mozna bylo powiedziec ze bylo slychac , widac i czuc samoobrone... Che
|
|
ja tam też bym i poszedł na takie spotkanie. Zawsze to jakiś przerywnik, pośmiać się można, czasami popłakać........A wiosna zrobiła sietaka nieprzyjemna.......Więc kiedy przyjeźdżają?
|
|
mam nadzieję, ze spotkanie odbędzie się w jakimś pomieszczeniu medycznym, bo chcę przynieść transparent "Precz z wrzodami! Żadamy dostępu do higieny!"
|
|
Wiem, że i Gertych i Wrzodak mają duże poczucie humoru: Gdzie się pokażą - tam zawsze się z nich śmieją..... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |