Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ochrona na milano |
Co myślicie na temat tych pojebusów?? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ochrona na milano |
A co podpadli ci? Czym?
|
|
17nastka daj swoje gg ;) mam sprawe do Ciebie :)
|
|
a po co Ci moje gg?? :)
|
|
banda spasionych goryli :)
|
|
A co nie chcieli wpuścić pijanej nastki na sale? Popieram, bardzo dobrze.
|
|
Musze z Toba pogadac na prv :) no ale jak nie chcesz dac to ok
|
|
wysle Ci na poczte :)
|
|
dobrze :)
|
|
Chcieli chcieli ale żeby dziewczyne od kurew wyzywać to juz zgroza!!!! :)
|
|
juz spr poczte :)
|
|
Może sobie owa dziewczyna zasłużyła :P ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Mysle że nie.... :)
|
|
A kto Ci każe tam chodzić ,jest tyle innych miejsc.
|
|
no wiem ale w niedziele nie ma gdzie potanczyc w lomzy :)
|
|
Ja już wole w sobote sie wytanczyc, niz w niedziele jezdzic do tej bydłowni.. pełno pijanych małolatów i niestety nastoletnich ku*ew (bez urazy, nie mówię o wszystkich), przykry widok. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
i dobrze sprawy trzeba nazywac po imieniu a nie owijac w bawelne ...
|
|
To do tej dziury ktoś jeszcze jeździ???!!! Bez urazy ale zabawy w milano kojaża mi sie z wiejska potańcówką, czy ta młodzież dzisiejsza już nic sobą nie reprezentuje ????!!!! Ktos wyzej dobrze napisał pełno tam małoletnich kureF......... i pijanych lub naćpanych chlopaczków. Porażka na całej linii.
|
|
heh bydlo z lomzy ... milano im sie nie podoba,wy fszyscy tesz jestescie wiesniaki bez kultury nie umiecie siem zahowac wjenc o co hodzi ? ja wole wjejskom potancufke nisz jakies patologiczne lóby w lomrzy ![]()
|
|
Jaś tańczy wolny taniec z Małgosią na zabawie w Milano.. Tańczą tak przytuleni, aż w końcu Jaś zaczyna poczynać sobie nieco śmielej i wkłada rękę w majteczki Małgosi. W tym momencie, czuje jednak, że jest tam mokro więc z uśmiechem pyta Małgosię: - co, okresik? - nie, rozwolnionko... Na zabawie w Milano Jasio podchodzi do siedzącej przy stole dziewczynki i pyta: -Zatańczysz? -Tak, chętnie. -To dobrze, bo nie mam gdzie usiąść.
|
|
ahahahahahaha !!
|
|
HAHAHAHHAAHHAHAHAHA wiesz z tym 2 to kiedys tak zrobie hahahahahahahah ![]()
|
|
To fajnie Jasiu że mogłam pomóc ;)
|
|
nom dzienkuje ;******* ![]()
|
|
WIEJSKA POTAŃCÓWKA ?????????TO CO TAM ROBIĄ SAMOCHODY Z REJESTRACJĄ BL???????????????? ...PEWNIE SAME PRZYJEŻDZAJĄ BEZ MIESZCZUCHÓW??????????????????
|
|
noo ![]()
|
|
w niedziele za darmo to przyjezdzajo ;D ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
Mylano jest Git Hahha Banda Małolatów i narkusów buhaha Przy disco-polo jest wesoło heh 17-nastka podaj gg ;-) wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)
|
|
a który z tych panów cię wyzwał od kurew 17-nastka?
|
|
no fat, 17-nastka to chyba bardziej by pasowalo mloda kur....,rozumiem twoje oburzenie,tez nie lubie jak mnie sie postarza kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ciekawi mnie skąd ci wszyscy antymilaniści wiedzą kto tam przyjeżdża , jeśli oni omijają ten klub
|
|
ochrona jest tam taka jaka powinna być widzieliscie zeby tam kiedykolwiek byla jakas wieksza bojka ? wszystko rozgrywa sie w sekundach dopuki ochrona nie przyleci i tak byc powinno
|
|
wsadź mu patyk w oko
|
|
jak komus nie pasuje to niech nie jezdzi a cpunów i na miesci pełno nawet w yamie
|
|
To do Yamy przychodzą narkomani???? O QrFa !!!!!
|
|
Jezeli idę na impreze i chce sie pobawic to pobawie nawet jezeli nie wiadomo jakie towarzystwo by bylo bo robie to przeciez dla siebie i jesli chce sie dobrze bawic to tak bedzie,,,,a jezeli chodzicie na imprezy dla kogos to wasza sprawa....
|
|
Powinni napierd alac i na nic nie patrzec. Jak sie przyjezdza aby tylko podymic to trzaeba sie liczyc z tym ze sie dostanie w tube. Z kur wami trzeba po kur ewsku.
|
|
Buehehehheheheh myślą,że są fajni bo założyli kamizelke OCHRONA AKCENT hehehehehheheheheheh.Pajace.Emerytowani starsi panowie,albo niedowartościowane bezmózgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)Poza tym pełno chamów co po dojeniu przyjeżdżają żeby poślinic się na widok nastoletnich ku r ew!!!Naprawde przykre.Z tym,że teraz to wszędzie jest to samo,Yama to drugie Milano...
|
|
Milano to obraz szerokiej panoramy społeczeństwa naszej okolicy :D. Są jak napisała Ninunia21 chamy od dojenia,ale również naprawdę porządni ludzie, zresztą wystarczy pojechać i łatwo można odróżnić poszczególne grupy ludzi ;). Co do ochrony, może i poje*** czy coś,ale porządek jest, od razu szybka akcja i spokój w klubie panuje :P
|
|
co wy tak sie czepiacie tej ochrony bardzo dobrze tam niektórzy wręcz proszą sie o wpier***nie brakuje tam debilstwa i wieśniaków, a ty Niunia21 ciekawe czy byś była taka odważna tam na żywo im to powiedzieć a nie na forum:)
|
|
niunia21 napisala: "przyjeżdżają żeby poślinic się na widok nastoletnich ku r ew!!!Naprawde przykre." a ja slyszalem wlasnie ze tak jest w amnesii gdzie przychodza nasi 40-50 letni byznesmeny zeby sie poslinic na widok nastoletnich dziewczyn:).
|
|
Gdyby nie ta ochrona na Milano to byłaby tam niezła orgia,oni przynajmniej jakiś porządtek tam utrzymują.Co prawda,to prawda ku***stwo się tam szerzy coraz bardziej..Aż żal patrzeć na te pijane malolaty ubrane jak zwykłe k**** i poruszające się hmm zostawię to bez komentarza.Pełno tam również pijanych hamów.Na pewno nie wszyscy tacy są,niektórzy może po prostu nie mają co robic w domu to pojadą potańczyć bez ośmieszania się. :)
|
|
Cichojta bo ja tam ochraniam... ostatnio z leszkiem tam bylim z leszkiem kaczynskim sie znaczy prezydent łojczyzny naszej to mielim dobry balet.
|
|
Chyba ktoś nieuważnie czyta...Piszę,że wszędzie jest to samo,tylko,że jeszcze nie spotkałam się w innych dyskotekach,żeby ochroniarz ciągał dziewczyny.Więc chyba coś nie halo....Owszem,ochrona pilnuje i to jest ok,alepowinien być też szacunek.
|
|
czasami przesadzaja anio1
|
|
najbardziej to lubię pomidorową
|
|
a co Ciebie Niunia21 ciągał? na szacunek trzeba sobie zasłużyć
|
|
Nie,mnie nie szarpali ale wiele razy widziałam co sie tam dzieje...Żal.Szkoda pisać już o nich bo jak tylko któryś ma zły humor to szuka tylko ofiary,kogoś kto jest pijany i nie jest w stanie sie bronic.Szkoda mi was panowie Ochroniarze przez wielkie O;)
|
|
Niunia21 masz racje żal ich jest....niektórzy na emeryture powinni iśc a nie na ochrone :)
|
|
a może lubią dotykać małoletnich ? a zły dotyk boli całe życie już w tv nawet o tym mówili :)
|
|
Czesio pieprzysz glupoty!!!! :)
|
|
Rozwiązanie jest proste nigdy tam nie bywaj i ostrzegaj wszystkich przed tym miejscem. człowiek lasu
|
|
Dam sobie rękę uciąć przy samej szyi że połowa tych co tu narzekają tam bywa i to nie tak rzadko. Kurestwo? Kur.wa to wolicie jechać do burdeli jakichś i płacić hu.j wie ile pieniędzy? lepiej sie upić za te pieniądze i do tego poruchać :) A bydło jest wszędzie Ale na milano w gumakach nie wpuszczają widziałem na własne oczy :) Pozdro 600
|
|
wy tam chyba nie jedziecie by sie pobawić tylko obserwujecie co sie dzieje na sali to jest ich praca i oni robią swoje nikt sie nie pyta czy sie to komuś podoba czy nie jak nie to nie jeździj, a im dajcie pracować
|
|
MILANO porównano do YAM CAFFE- PORAŻKA dla prowadzących yam caffe.
|
|
Ochrona w takiego typu lokalach jest taka jaka być powinna. Jakby była inna (czytaj - "delikatna") to Milano roznieśliby w drobny mak. Chyba nie wyobrażacie sobie sytuacji, że do pijanego gówniarza rozkręcającego zadymę podchodzi ochroniarz i mówi: "Przepraszam bardzo, czy mógłby Pan opuścić ten lokal ?" Za fraki i wypad jak nie umiesz się jeden z drugim odpowiednio zachować przy ludziach... _________________________________________________________ ![]()
|
|
niunia 21 jaksię dała ciągać to jest głupia ochroniarz nie ma prawa ci nic zrobć jedynie obezwładnić i przetrzymać do ewentualnego przyjazdu policji... i mogła założyć im sprawe tym bardziej że ktos to widział bo jakCięzaprowadzą do [pokoju zwierzeń to masz ciepło he nikt stamtąd nie wychodzi cały hehe
|
|
a ja tam wole iśc do nowego pubiku miles obok rzymianki, poprostu zaje..scie:)
|
|
A w tym miles można potańczyć?? :)
|
|
bo ja lubię pieprzyć
|