Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepsze Komedie |
Podajcie jakieś dobre propozycje!Ja proponuje Super Zioło
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepsze Komedie |
Kac Vegas - mega zwała Nie zadzieraj z fryzjerem - ogladam juz 2 dzień i sie nudzi . Disco disco good good haha Harold i Kumar - 2 czesci I to chyba na tyle wiecej nie pamietam obiecuje poprawe i ... ;)
|
|
kacvegas
|
|
To ja może polecę Polskie :D Sami Swoi- Klasyk Job Czas surferów Chłopaki nie płaczą Dzień świra Wożonko Nic śmiesznego Chłopaki nie Płaczą U Pana Boga za miedzą Na koniec amatorski film Wściekłe pieści węża do obejrzenia na YouTube http://www.youtube.com/results?search_query=W%C5%9Bciek%C5%82e+pi%C4%99%C5%9Bci+W%C4%99%C5%BCa&search_type=&aq=f Dla leniwych
|
|
Jay i Cichy Bob kontratakują !
|
|
ptysiu czas surferów rądzi ;dd cos tam ktorys d o kt opregos mowi "powiedz ze to nie prawda" a ten typ to nie prawda" "nie kłam" "to nie mów mi co mam mówic " Wymiata ;dd
|
|
polecam Sprawa się rypła
|
|
sakosxd ,ale i tak Rysio tam wymiata :D
|
|
haha dokładnie dokładnie ;d bez kitu akwizytor hahah a gada jak najety xD jedzie z gangsterami a kozak zaraz beeede krzyczał haha ;d;d Rlz ;d
|
|
Chłopaki nie Płaczą anio1
|
|
a co myślicie o Ciacho anio1
|
|
jaa polecam Chłopaczki z Sąsiedztwa i To Ja Złodziej ;D ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
forum lomza kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kuba_lomza- polecam ten film.. Czterech łysych napada na fabrykę grzebieni!!!!:)
|
|
A ja polecam "Film o pszczołach" hihiha, a tak poważnie to fajna jest "Cinderella Story" taka ********* komedia romantyczna ;P Dobra też komedia "American Pie"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |