Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co to? |
jadę samochodem i zauważyłam nad dużym kominem MPEC na niebie jakiś obiekt który stoi w miejscu i się nie rusza. Czy ktoś wie co to może być?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co to? |
tez to widzę z okna, nie jest on nad samym kominem tylko z boku ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
antena??
|
|
antena? od czego? i w dodatku w powietrzu? może ma ktoś lornetkę ?:D ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
przez lornetkę widać jakby to było spodek ufo
|
|
to coś zmienia pozycje moze jakas motolotnia, paralotnia czy coś podobnego "zawiesiło się" a może ktoś stworzył jakiś wynalazek latający poleciało w górę i teraz nie wie jak to na ziemię sprowadzić :D:D:D ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
wyglądam przez okno i nic nie widzę.... nie pijcie od samego rana oooo
|
|
na motolotnie i paralotnie to nie wygląda.
|
|
obiekt jest coraz niżej cóż może nasze skromne łomżyńskie progi ziemskie odwiedził nieznany ktoś... :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
to prawdopodobnie balon nadmuchany helem
|
|
ja tam przez lornete nic nie widze
|
|
ktos sobie jaja robi,bo mu sie nudzi;]
|
|
już to coś spadło, opuściło nas...
|
|
to była motolotnia tylko paliwo jej zamarzło i nie mogła lecieć dalej. Błąd w konstrukcji bo silnik powinien być na benzynę a nie diesel, ale na ropie podobno taniej.
|
|
to było słonce , jak co dzień
|
|
|
widzialem anio1
|
|
To was oświecę jest to latawiec tylko dużych rozmiarów wczoraj było to samo :) Nie pijcie i nie palcie dużo :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |