Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Play |
Witam.Czy ktoś może zna podobne gry internetowe do np. kingolotto (chodzi mi o to żeby można było zbierać punkty w łatwy sposób i wymieniać je na darmowe nagrody-w kingolotto tak można),oraz jakieś konkursy (tylko bez konieczności kupowania jakiś produktów i wysyłania smsów) i jakieś gry gdzie też można dostać nagrody za najszybszy zdobyty czas lub dużą ilość punktów. Szukałam w googlach ale nic nie mogłam znaleźć.Kingolotto było grą z polecenia.Jeśli ktoś dysponuje wiekszym zasięgiem i uczestniczy w takich różnego typu grach i może mi pomóc to bardzo proszę i dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Play |
Lockerz. Podaj maila wyslę ci zaproszenie, inaczej nie da rady się zarejestrować
|
|
Proszę o linki do jakiś polskich gier,konkursów:) Lockerz to zagraniczna Kontakt morellka22@buziaczek.pl
|
|
To jak nikt się na tym niezna i nikt w takie różne konkursy,gry się nie bawi.Nie ma komu pomóc:(((szkoda a kto gra w kingolotto i zamawia próbki darmowe różnych produktów przez neta????Odp
|
|
Cisza na mój temat a tak to wypisują głupoty jak nie trzeba a ja chcę żeby mi ktoś odpowiedział z sensem
|
|
A może ktoś zna grę na takich samych zasadach jak ta:http://ketchupy.pl/gra tylko żeby można było coś wygrać dzięki uzyskaniu wysokich punktów.Kiedyś była taka gra z walką o nagrody na mediarun.pl ale teraz nie ma i nie wiem gdzie i jak takich gierek szukać.Pomożecie drodzy forumowicze??????????????????????Czekam na odp
|
|
Lockerz. anio1
|
|
A na czym ta gra polega Aniu??
|