czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kino-brak szacunku

Bez komentarza zostawiam jakość (swoją drogą lepsza takie kino niż żadne ale dlaczego nie mogło by być lepsze?). Chamstwa łomżyńskiej publiczności nie skomentuje, że wychodzi przed zakończeniem filmu(t.j. po napisach) ale dlaczego owe napisy są wyłączane?? Są ludzie którzy chcą je obejrzeć!! tym bardziej, że twórcy filmów je urozmaicają np. ciekawymi zdjęciami bądź co gorsze dla rodzimej widowni dodatkową sceną po zakończeniu filmu(tak było bodajże ze Shrekiem gdzie scenę po napisach obejrzałem dopiero na DVD). w naszym kinie obejrzenie napisów jest niemożliwe...a bardzo szkoda...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kino-brak szacunku

Mosze dlatego ze łomszynskie kino nie jest kompatybilne z nofym napiprojektem :)) Jak hceż miec napisy sciagnij se z internetu.

Tempiem głópote na foróm

HEHE poplacz sie. Juz naprawde trzeba miec bujna wyobraznie zeby takich rzeczy sie czepiac

Uważam że te kino u nas to porażka, czy nie mogą w takim mieście wybudować jakiegoś mulitikina czy coś miejszczego ale nowego, a nie stare fotele porwane itd, poza tym zacofanie z filmami

Łomza jest za mala na dobre droge kino

tak pewnie coś w tym jest, dla tego mamy co mamy

Ja na Avatar w 3d jezdzilem do Bialego.W gole inne ogladanie.Trzeba sie cieszyc z tego co sie ma.

Witam. Wlasnie widac jak wy uczeszczacie do tego kina do wiadomosci 69 w kinie sa juz nowe fotele. Pozatym nikt tam nie chodzi, czasami jak jestem to jest doslownie 7 osób. Wiec co za tym idzie kino nie ma kasy zeby sie rozwijac, inwestowac i zciaga ciekawe filmy. Pozdrawiam

Ya no masz racje troche już nie byłem, bo jakoś mnie tam nie ciągnie

będzie nowa galeria przy bawełnie to i kino będzie i to 3d tak myślę, pozostaje czekać :)

za parę lat i na Poznańskiej staną nowe wydziały/katedry,

będzie lepiej w naszej Łomży.

Uwaga! Treść tego postu jest wyrazem wiary autora w rodzinne miasto, w żadnym razie nie może być traktowana jako obietnica, ani podstawa do późniejszej reklamacji!

Tomek z Łomży ma słuszne wątpliwości i rację ! Kino powinno być w naszym mieście , ale nie bylejakie i bez żadnego sensownego programu . Przecież w niektórych malutkich miejscowościach doskonale działają kina , niekoniecznie nastawione na filmy o mordobiciu czy z kategorii "zabili go i uciekł ". Poza tym otoczka - dziś kino to miejsce kulturalnego spędzenia czasu , ale musi być naprawdę myślący menedżer !

Dla 10 osob nikt ci super kina nie bedzie budowal

A w kinie jest 10 osob dlatego, ze jest ono jakie jest...
Jakby powstalo dobre kino, to i z okolicy by ludzie przyjezdzali, tak jak teraz my jezdzimy do innych miast i z Lomzy tez wiecej osob by chodzilo.

Dran masz rację

ja tez jestem za dobrym kinem ale jakos w inteligencje ludzi z Łomzy nie wierze.

Czy nie mogliby bardziej udoskonalić Millenium . Budynek jest konkretny, powinno się wykorzystać wszystkie atuty ... Z zewnątrz odnowili, fotele powymieniali i łazienki też są już ok , ale jakość oglądania dalej pozostawia do życzenia ( trzeba by troszkę pomyśleć o lepszych efektach dźwiękowych i wizualnych ) ... a jak mnie w......a ta pajęczyna wisząca na ekranie,... nie możnaby pomalować tego sufitu , no i zimno jest ...

Cześć. Byłem dzisiaj w kinie na 18. I bardzo się zdziwiłem, ponieważ była cała sala ludzi. A jak wychodziłem po seansie to na kolejny też czekało już dużo osób. Nie wiedziałem, że do naszego łomżyńskiego kina chodzi tyle ludzi... Chyba, że to zależy od filmu.
Pozdro!

Zależy od filmu, na Galeriankach była prawie cała sala, a jakoś tydzień po premierze w naszym kinie filmu 2012 było może 10 osób.

Staram się być z 7- córką na każdym filmie dla dzieci . Jeszcze nigdy liczba osób nie przekroczyła 10 .

.

anio1

Helena, dlaczego rozpieszczasz tylko swoją siódmą córkę?

;]

the thruth tracker

To 7 przypadkiem mi wskoczyło :)

niedawno bylam to 10 min było osób

anio1

a co jest dobrego w 3 D

anio1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org