czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
solarium sun shine-kosmetyczka! nie polecam!

wczoraj skorzystalam z uslug kosmetyczki przy solarium sun shine na małachowskiego 8/48. poprosilam pania o intensywny kolorowy makijaz.weszlam do pomieszczenia-ciemnej klitki bez dobrego oswietlenia i usiadlam na trzeszczace , plecione krzeslo. swiatlem bylo jedynie slonce wpadajace przez okno. uprzejma pani powiedziala mi , ze ma duzo kolorow i nie bedzie problemu. jednak jej zestaw do pracy niezbyt mnie zachwycil. pedzle , ktorymi mnie malowala, podejrzewam ze byly z rossmana, jak i zauwazylam takie z sieciowek, jak avon czy oriflame, takze kosmetyki joko i oriflame, i jakas inna nieznana mi firma. pani miala postawiony na stoliku jeden podklad i mi go nalozyla. zapytalam, czy mankamenty mojej tradzikowej cery beda zakryte, oznajmila , ze "no to uzyje zielonego korektora". pozniej zapytalam czemu mi bazy nie nalozyla-odparla iz posiada w swoim zestawie super puder z baza , ze nic mi nie zejdzie. no tak wiec, wylozyla ten swoj zestaw pudrow az w dwoch kolorach. w skrocie, co trwalo przez godzine podsumuje tak: kolorow na oczach nie widzialam, lecz na policzkach bylo je pieknie widac,wyblakle , nieintensywne, zle nalozone cienie "podbily mi oko". zapytalam czy pani zrobi mi kreske eyelinerem-powiedziala, ze ma bardzo dobre cienie i zrobi mi ja czarnym cieniem, bedzie wygladalo efektowniej. niby zrobila, lecz nie zauwazylam-poprosilam ponownie o ta kreske. okazalo sie , ze pani chyba nie ma eyelinera ani w plynie, ani w kremie, ani w mazaku. wyjela tusz firmy oriflame, wyciagnela z niego szczoteczke, po czym druga reka trzymajaca pedzelek do ust zamoczyla wloski pedzelka w tym tuszu i poczela robic mi kreski na powiece. milczac, czekalam efektu,ktory oczywiscie byl nieziemski. owa KRESKA byla tak rowna jak fale dunaju i jej slad byl tak gruby jak pedzelek do ust;] pani obrysowala mi grubasna krecha cale oko-wygladalo jak oko pandy. potem tym samym tuszem , ktorym robila mi kreski zaczela malowac mi rzesy, o ile mozna nazwac to malowaniem. nazwalam to "dziubdzianiem koncowek rzes". zaznaczyla mi kosci policzkowe jedynym rozem jaki tam widzialam. przy tym wszystkim miala jeden patyczek kosmetyczny , wycierala mi nim powieki i potem niby scierala mi z policzkow cienie tym wlasnie jednym patyczkiem.pomalowala mi usta jakas pomadka z przecietnej paletki i wyjela transparentny blyszczyk chyba z kieszeni swojego plaszcza i dodala mi polysku na moich ustach;] nic nie mowiac zaplacilam 40 zl za bazgranie na mojej twarzy , podziekowalam i wyszlam. nie okazalam swojego negatywnego wrazenia. zrobilam tak, poniewaz wiem ze i tak by nie poprawila tego co bylo i lepszego rowniez by nie zrobila.
prosze o opinie, a moze rowniez jakies relacje z uslug profesjonalnych milej ladnej pani na malachowskiego 8 . jb

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: solarium sun shine-kosmetyczka! nie polecam!

a wiesz moze jak ona sie nazywa?

hehehehhe super opisane normalnie mozesz pisac komedie

he he he

traaagediaaaaaa!!!!!!!!!
lepeiej tam nie chodzić

ooo a moja dziewczyna chciala tam na wesele isc i sie malowac... to juz lepiej niech nieumalowana idzie niz ma mi robic przypal buzia klowna hahah

ale jaja hahah.... dziwne ze jeszcze klientów ma i tam siedzi w tym lokalu

Czytając takie posty jak Pani "dzonybe" ludziom naprawde mąci się w głowach. Czemu szanowna pani wylewa publicznie swoje żale i oczernia prace innych ludzi na publicznym forum??? Po co gnoisz innych ludzi publicznie ?? Po co to robisz ? Czemu pani nie zwróciła uwagi tej kosmetyczce albo czemu pani nie wyszla tylko oczernia na forum wtedy kiedy jest anonimowa. Po co wy ludzie to robicie ?! Jest to nie pierwszy taki post na tym "dno" forum. Czy nie możesz zachowac tego zdania dla siebie tylko niszczysz reputacje innych ? Kiedys ty bedziesz gdzies pracowala i ktos publicznie na forum oceni twoja prace ciekawe jak sie poczujesz ? Ta pani pewnie cie zapamieta i moze zrobic tobie to samo jak sie dowie gdzie pracujesz, przeciez Łomza jest mała a wszyscy sie tu znają. Po co wy to robicie ??? Zabieracie udziom chleb ? Nie podoba sie to nie idz tam wiecej ale nie oczerniaj PUBLICZNIE ? Czemu to łomżyńskie forum stało sie forum na którym w wiekszosci przypadków podaje sie szczegolowe dane łomzynskich firm i sie je oczernia ? Ta sie posunela nawet do tego zeby napisac doklądny adres !!!!

nie polecam robienia makijazu u tej pani, nie wiem jak sie nazywa. ale byc moze inne rzeczy jak paznokcie robi dobrze.
przyznam, ze lubie opisywac takie historie i dobrze czulabym sie w komediach.
a co do oczerniania, to powiem tak:
-od tego jest forum, aby wyrazic wlasne doswiadczenia i opinie zwiazane z jakims zjawiskiem,
-w polsce istnieje prawo wolnosci slowa i nikt mi nie zabroni ani krytykowac ani chwalic,
- w tym przypadku przedstawilam negatywne spostrzezenia , gdyz takowych doswiadczylam. uwazam , ze KOSMETYCZKA jezeli juz sie podejmuje make up'u musi wiedziec co robi, znac sie na tym i podejsc w 100% profesjonalnie.tutaj takich cech nie zauwazylam,
-po co marnujesz znaki tego forum droga kate24 jezeli w ponad 20 zdaniach nie przekazalas nam forumowiczom nic konkretnego.
wypowiedzialam sie na ten temat gdyz znam sie na tym temacie przynajmniej troche.

kate24 a Tobie o co chodzi dziewczyna tylko napisała to co mysli forum po to chyba jest prawda a jak sie Tobie nie podoba czytac nie musisz ona tylko ostrzegła innych zeby tam nie chodzili i dobrze zrobiła skoro Pani tam pracujaca nie umie wykonywac zawodu w ktorym pracuje

A ja czytając "opowieść" dzonybe tak naprawdę niczym tu się niezniesmaczyłam.. Ojojoj straszne mi tu rzeczy, bo eyelinera mnie miała..? Bo kolor pudru ci się nie podobał..? itp Cała ta opowiastka jest bez sensu. Takie rzeczy to się zgłasza myślę od razu a nie siedzi sie cicho jak mysz pod miotłą , grzecznie płaci zażądaną sumę po skończonym "zabiegu" a potem idzie się do domu i pisze głupoty i do tego jeszcze podając dokładny adres..

Wydaje mi się że ta kosmetyczka nie zrobiła ci żadnej krzywdy - robiąć makijaż który ci się nie spodobał - że teraz ją publicznie oczerniasz..
A nawet myślę że się starała żeby wyszedł dobrze bo napewno nie było w jej celu cię oszpecić..

Teraz to ludziom nie można ufać..siedzisz sobie w pracy, starasz się jak możesz, ludzie wobec ciebie są uprzejmi (albo tylko udają..) wracasz do domu, włączasz 4lomza a tam jesteś opisany ty i twoja praca na publicznym forum w najgorszych "superlatywach".. To nie jest miłe i mądre..

Ja chyba żebym miała tu kogoś oczernić to musiałby mi ktoś naprawdę wielką krzywdę zrobić..Żebym miała takie podejście jak dzonybe to co dzien miałabym o kim pisać tu na forum - a to pani sprzedawczyni mi źle towar podała, a to sąsiadka mi dzień dobry nie odpowiedziała, a to taksówkarz do mnie się nie odzywał jak mnie podwoził pod wskazany adres - albo odwrotnie : za dużo gadał..

A ty dzonybe czym się zajmujesz? - może ktoś też przyjdzie ocenić twoją pracę..?

heheheh pewnie pani kate24 jest ta własnie oto pseudo kosmetyczka

a czemu autor tego postu sprofanował mój nick????jak tak mozna???zero kultury i poszanowania na tym forum :P heheh a tak w ogóle skoro jestes kobieta to jakis damski nick by ci sie przydał ....

osobiście skorzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona makijaz został zrobiony profesjonalnie, kosmetyki były bardzo dobre pamiętam że były profesjonalne np cinecitta make up a makijaż trzymał się całą noc robiłam tam również paznokcie akrylowe już któryś raz z kolei i polecam wyglądaja naturalnie a trzymały się długo ponad miesiąc. jak każdy ma lepsze i gorsze dni

anio1

podobno jeden obraz potrafi zawierac 1000 słów wstaw fotkę albo podaj link do blogu czy coś takiego niech kazdy oceni twa odwagę . może z tobą cos nie tak pozatym twoj nik brzmi jak nik kolesia wnioskuje ze masz wacka dzony niezadowolony zle pomalowany i niedoczesany

green najrozsądniejsza wypowiedź, zgadzam się z Tobą w 100% :)

...........................................

Nie zapominajcie gdzie mieszkacie. W tandetnym miasteczku oczekujecie profesjonalistów??? Owszem są tacy, np. kosmetyczka w "Polonezie", ale jak tych zabraknie to co pozostanie... ?

mediarek

To z całą pewnością żadne pocieszenie,ale nie tylko Ty byłaś wczoraj niezadowolona z poziomu usług świadczonych w Łomży.Moja koleżanka dzwoniła do mnie zdenerwowana po 16-tej(studniówka na 18-tą),a ona miał fryzurę przypominającą skrzyżowanie czapki uszanki z termoforem.Autorką tego niezwykłego dzieła była znana w mieście fryzjerka.Kolejna koleżanka po powrocie od kosmetyczki nie mogła poznać się w lustrze.Grube kreski wymalowane na dolnych powiekach niebezpiecznie upodobniały ją do misia pandy.W domu zmyła "profesjonalny"makijaż i zrobiła po swojemu.Każda z nich zapłaciła niemało za powiedzmy usługę.Mam nadzieję,ze pomimo wszystko bawiłaś się dobrze.Pozdrawiam

von chrupka

Dzonybe skoro widziałaś, że coś jest nie tak czemu nie zwróciłaś uwagi, czemu zapłaciłaś?? A pozatym skoro nie wiedziałaś jak owa Pani maluje, to czemu na tak ważny dzień zdecydowałaś się na makijaż właśnie u niej??

Fakt, są ludzie którzy nie znają się na swojej pracy i jeśli mi się to nie podoba to mówię wprost i nawet czasem dyskutuje... A Ty zachowujesz się nie w porządku, bo co łatwiej skrytkować publicznie?? Ale zrób to też w cztery oczy!! A w ogóle polegając na czyiś opiniach zawsze wolałam iść wcześniej i wytestować, więc na żadne "wielkie święto" się nie krzywdzę i robię wielkiego HALO :)

A niby dlaczego ma zamnkąć ryj i siedzies cicho! Ma racje niech ostrzega innych przed takimi pseudo zawodowcami!

Zawsze mogło być gorzej, mogła te kreski zrobić z czarnej taśmy izolacyjnej niechlujnie odgryzionej zębami :-)

Dokladnie. Bardzo dobrze ze opisalas ta sytuacje. Bedzie wiadomo gdzie nie isc. Kosmetyczka skoro oferuje robienie makijazu to powinna miec swoje porzadne kosmetyki i znac sie na tym co robi. Tym bardziej jak ma salon a nie robi tego np w domu prywatnie...

dobrze również że w falach dunaju się nie utopiła...:) Pani damulka...

Ta Pani ma to co trzeba jeśli chodzi o kosmetyki a Dzonybe to pewnie jedna z tych co chce nie wiadomo czego jakkolwiek by było zrobione to i dla Dzonybe było by źle. dajcie już sobie spokuj

anio1

A może wszystko było w porządku tylko ktoś chce poprostu zrobić antyreklamę... Tak jak np wcześniej założony temat oczerniający salon kosmetyczny w którym podobno nie było drzwi do toalety a ludzie tam przebywający musieli załatwiać swoje potrzeby przy wszystkich..

..czego to ludzie nie wymyślą żeby drugiemu dogryźć..

tez tak myślę , mam pomysł niech ta Pani co jej nie odpowiadało wstawi swoje zdjęcie i się zobaczy , skoro mogła tak chamsko opisać to i niech teraz będzie taka odważna i się pokaże każdy będzie mógł sam opisać a nie czytać opis jakiejś wariatki wyssany z palca

anio1

I tak to jest , gdy pozwolisz swemu sercu wygrać walkę z rozumem ...

a potem naucz się cierpieć w ciszy , by nikt nie czuł się winny Twym łzom .....

Uważam że powinnaś po prostu jej zwrócić uwagę że się nie podoba i by to poprawiła i nie miała by teraz takiej opinii , a TY byś była zadowolona jesteś klientką i za to płacisz wiec jeśli się nie podoba to się mówi ,ze wszystkimi można dojść do porozumienia gdy się tylko tego chce .pozdrawiam.

A moze nie wyssany z palca? Miala żal to i napisała.
Pani która juz zdecyduje sie na robienie profesjonalnego makijazu powinna sie przyłożyc bardziej do swoje pracy. Widocznie tak bylo jak pisze koleżanka wyżej ( jeden wacik do czyszczenia , byle jakie kosmetyki itd.)

JAKA PRACA TAKA PŁACA

"Nie pomoże krem i róż jak stara d.u.p.a już " ja latam na make up do NY nie będzie mnie jakaś wieśniara paćkała pędzlem z biedronki i tyle na ten temat ;-)

A ja natomiast nigdy prawdę mówiąc nie poszłabym do nikogo żeby mi makijaż zrobił.. Od zawsze sama sie maluję - doszłam już do takiej wprawy że uważam że nikt by tego lepiej nie zrobił ode mnie samej :)

Słuszna racja. Ja również nie potrzebuje chodzić do makijażystki.
Nie wiem czemu ale od razy bym myślała że tym samym pedzlem malowała przede mną tuzin innych pań .... blee........ Sama wiem najlepiej ile mam nałożyć cienia czy pudru i kiedy wygladam najlepiej.

Odważna jesteś chociaż z jednej strony to nie! bardziej zabrakło ci... języka w gębie trzeba było kobiecie powiedzieć ,że jesteś niezadowolona z usługi poprawiła by ci makijaż albo za usługę byś nie zapłaciła poprostu poszłabyś do domu i nałożyłabyś po swojemu tapetkę ja na miejscu tej kobietki to bym jeszcze ci sprawę zrobiła za publiczne zniesławienie .

ehm, zrobilam co chcialam. nie dyskutowalam z kobieta , bo i tak mi przeciagnela ta wizyte,gdy prosilam ja o delikatne poprawki. nie chcialam marnowac swojego i jej czasu , poniewaz widzialam ze nie umie robic profesjonalnego makijazu.
rowniez umiem sie sama umalowac i twierdze, iz posiadam lepsze kosmetyki od niej. lecz idac do makijazystki oczekuje jej profesjonalizmu w 100 % , ktora wykonuje zawod ,zna go od podszewki, ma teorie i praktyke, nie pracuje na drogeryjnych sieciowkach a na dobrej jakosci produktach przeznaczonych dla zawodowcow. oczekuje efektu przynajmniej nie szpecacego i trzymajacego sie cala noc. gdybym chciala isc na impreze i co godzine latac do kibla poprawiac makijaz i scierac co zlecialo z mojej twarzy zostawilabym ten zrobiony przez ta pania lub poprosilabym mlodsza siostre o "cudo na twarzy".
uwazam, ze jezeli ktos sie podejmuje zalozenia wlasnej dzialalnosci to powinien byc pewny siebie i pewny tego co robi. nie widzialam zbytniej pewnosci u tej pani, gdy zapytalam o eyeliner wyczulam niepewnosc u owej kosmetyczki, widzialam jak nerwowo grzebie we wszystkich pojemnikach szukajac czystego wacika, nie znalazla wiec wziela ten jeden brudny juz zuzyty.
czy np korzystajac z uslug banku idzie sie robic probe? czy przed wzyta u lekarza robi sie probe umiejetnosci tego lekarza? zanim wejdzie sie do solarium robi sie probe lamp? chyba raczej nie. nie podjelabym sie wykonywania jakiegokolwiek zawodu nie bedac dobra w odpowiedniej dziedzinie, a przy okazji to poki co nigdzie nie pracuje, JESZCZE SIE UCZE zanim kogos skrzywdze.
moze mnie zaskarzyc? nie podalam jej nazwiska,a miejsce w ktorym pracuje. widze, ze byly spekulacje do tego , ze postapilam chamsko podajac adres. uwazam ze nie, w tym miejscu sa 3 lokale kosmetyczne, nie chcialam skrzywdzic pozostalych.
co do zdjecia- zrobilam jedno telefonem lecz nie mam kabla do wrzucenia na komputer.

nikt nie pyta jaki byl final?
poszlam do drugiej znajomej makijazystki (nie chce tutaj chwalic,gdyz dopiero by bylo chamsko jedna znizac do punktu zero a druga zachwalac),bylam zadowolona z efektu. i oczywiscie wszystkie etapy makijazu byly idealnie wykonane. pani pytala sie mnie czy oby na pewno jest to makijaz zrobiony przez kosmetyczke.

nie chcialam krasc nikomu nicku, przez chwile sama pomyslalam, ze ktos nasladuje mnie:) bardzo przez przypadek tak wyszlo. i jest meski, ale trzebaby bylo znac moj sposob bycia aby go zrozumiec. nie mam wacka , jedynie narzady plciowe damskie.
jb

dzonybe dziwnie porównujesz usługi : kosmetyczne z lekarskimi lub bankowymi.. W obu przypadkach ciężko jest pouczać lekarza lub bankowca który uczył się do zawodu ładnych parę lat a kosmetyczkę przy robieniu makijażu zawsze można bo to w sumie żadna filozofia..Piszesz, że szukała czystego wacika a nie znajdując go posłużyła się brudnym, już zużytym...? I ty na to pozwoliłaś nic się nie odzywając..? Tylko dopiero na forum to poruszasz? Gratuluję cierpliwosci na fotelu u tejże kosmetyczki..:) W końcu ty byłaś klientką i skoro tobie to pasuje to jej tymbardziej.. Twoja strata w końcu to ty grzecznie zapłaciłaś za usługę z której nie byłaś zadowolona..

ja tam sie nie znam ale paznokcie chyba ladne robi: http://nasza-klasa.pl/profile/30222741 - moze z tym makijazem miala zly dzien po prostu? zaczniesz pracowac to sama u siebie zauwazysz ze sa takie dni gdy wszystko z rak leci i w ogole...

A MOŻE SALON KOSMETYCZNY OBOK TO TWOI ZNAJOMI I PROSILI CIĘ O NAPISANIE TEGO TEKSTU

alibaba2010 - i to jest najbardziej prawdopodobne... :)

z tego co opisałaś to tylko operacja plastyczna może Ciebie uratować , ale nie marte się jak starzy ludzie powiadają : nie ma brzydkich kobiet najwyżej może być wódki za mało.

ale problemy :)

Ja na stódniówkę chciałam być lux umalowana i poszłam do kosmetyczki... 70 zł, 10 minut... makijaż? jaki makijaż :| nie było nic.. poszłam więc do koleżanki, która dopiero się uczy i co...? rzęsy miałam do pępka ;) wyglądałam naturalnie i kusząco ;) 0zł ( no bombonierka ;) i 50 minut

Co do tematu to jeśli coś nie pasuję należy się odzywać a nie spokojnie czekać. Płacisz- Wymagasz i Klient - Nasz Pan :)

Raz, dwa
Raz, dwa, Trzy
Jeśli jest Ci dobrze,
Dwa razy lepiej jest mi ;)

niestety moi drodzy forumowicze nie zamierzam dalej dyskutowac i probowac Wam wpoic mojch racji czy argumentów, jakkolwiek by to nie nazwac- to moje doswiadczenia. ostrzegam tych, ktorzy polegaja na opiniach innych i pozdrawiam ludzi broniacych pseudo-zawodowcow. jb

a przede wszystkim należy spojrzeć najpierw na siebie - czy sobie nie ma się nic do zarzucenia..a dopiero krytykować innych..i to do tego publicznie - wyrządzając im krzywdę jakby tu się nie wiadomo co strasznego stało..

green - a musi cos sie stac strasznego zeby zalozycielka tematu nie zostala zjechana za wypowiedzenie swojego zdania? jesli tak to co? ma jakiejs klientce wydlubac oko pedzelkiem czy zrobic jakas inna krzywde?skoro pani ,,kosmetyczka,, od siedmiu bolesci zalozyla wlasna dzialalnosc to powinna znac sie na tym co robi a nie krzywdzic ludzi!! tak samo jak wypisujecie bzdury o kebabach to i rownie dobrze mozna pisac o zakladach kosmetycznych,skorko ty droga green jedziesz na ginekologow czy sklepy na dlugiej to ktos inny moze pisac o pani ,,kosmetyczce,, z malachowskiego. ja swojej dziewczyny napewno bym do niej nie puscil i bede ja odradzal wszystkim znajomym kolezankom. dzonybe postaraj sie wrzucic zdjecie na forum

o boże dziewczyna opisala historie i tyle, po co od razu pisac ze ma spojrzec na siebie itd. itp. Dobrze ze ostrzega innych.

Z jednym się z tobą zgodzę ginekolog żeby zdjęcia wrzuciła bo sama aż jestem ciekawa..:) przynajmniej połowy twarzy.
Gdyby pędzelkiem oko wydłubała to jasne że trzeba by było na forum o tym napisać, a nawet nagłosnić sprawę wszędzie gdzie się da.. Ale akurat w tym przypadku - gdzie kosmetyczka malując jej twarz paliła szluga i zagsiła jej na czole (przez pomyłkę oczywiście) zostawiając ślad do końca życia - to rzeczywiscie nic strasznego..e tam, już dajcie spokój naprawdę

..ale mi strasznie przerażająca historia..zaraz się popłaczę ze wzruszenia..na prawdę trzeba ostrzegać innych przed tą kosmetyczką..nie chciałabym aby mi podczas jakiegokolwiek zabiegu papierochem skórę przypalać..i jeszcze za to płacić..?? No, masochistką to nie jestem..!

straaaaaaasssssszzzzzzznneeeeeee rrrrrrzzzzzzzeeeeccczzzzyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az strach przechodzic obok tego salonu boje szcze zlapia i wypedzluja(cokolwiek by to nie znaczylo). ja juz malachowskiego nie chodze,a wy?

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Nie podoba sie to nie idz tam wiecej ale nie oczerniaj PUBLICZNIE ? Czemu to łomżyńskie forum stało sie forum na którym w wiekszosci przypadków podaje sie szczegolowe dane łomzynskich firm i sie je oczernia ? Ta sie posunela nawet do tego zeby napisac doklądny adres !!!!

Nie rozumiem tej dyskusji , dziewczyna ma prawo powiedzieć jak jest ..... ale oczywiste jest również to że jaka cena to takie kosmetyki i taka usługa .... ale pewnie zaraz i po mnie pojedziecie ;)
Zresztą większość z was ciągle kogoś krytykuję więc skąd teraz taka riposta ?????

Nie podoba sie to nie idz tam wiecej ale nie oczerniaj PUBLICZNIE ? Czemu to łomżyńskie forum stało sie forum na którym w wiekszosci przypadków podaje sie szczegolowe dane łomzynskich firm i sie je oczernia ? Ta sie posunela nawet do tego zeby napisac doklądny adres !!!!

kate24 co to za spam urzadzasz?! nie masz mordy do tworzenia nowych zdan?
tak , wypowiedzialam sie-nikogo przekonywac nie bede. pilnujcie swoich kebabow etc
jb

brooklyna rzęsy do pępka? Czyli jak :D:D?

Dobrze niech wszyscy wiedzą na jaką usługę mogą liczyć w danym salonie, jeśli ktoś podejmuje sie własnej działalności i przyjmuje klientów niech się strzeże. Może nie będzie więcej fuszerek. Co niektórzy myślą że byle zakład otworzą i juz furorę zrobią.

Na Szacunek i dobrego klienta Trzeba sobie zasłużyć !!!

A ja mam propozycję :)
http://www.snobka.pl/tag/makija%BF
Kupcie sobie Kobiety dobre kosmetyki i eksperymentujcie same.
Brak wprawy? Nabiera się jej z czasem.
Krok po kroku wyjasnione - można się nauczyć :)

Pozdr

dzonybe a co bys powiedziala na zdemaskowanie ciebie w celu "ostrzezenia przed innymi zeby uwazali" na to jak cie obsluguja bo potem z ukrycia podlozysz im swinie! czy to bedzie ok z mojej strony? czy wrecz przeciwnie? a zreszta pewnie twoj dziadek zydow palil w stodolach a ojciec sb donosil to i ty w slady rodziny poszlas a za obsmarowanie kogos dostajesz kase lud suweniry jakies niech ludzie osądzą kto jest za ujawnieniem ormowca?????????????

ja jestem za,trzeba tepic tego typu odruchy.wiekszosc postow krytykujacych dzialalnosc firm jest po prostu swinia podkladana przez konkurencje.autor czuje sie bezkarnie,schowany w domku,za monitorem.mysle ze czas zakonczyc tego typu antyreklamy i moze gdy kilka osob beknie przed sadem skoncza sie tego typu tematy.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

To prawda. Są tu opisywane różne przypadki : skrzywdzenia kogoś, bezczelnego oszustwa, złodziejstwa itp. Faktycznie, jeśli takie coś ma miejsce to należy o tym pisać i ostrzegać innych ale w tym przypadku jaki tu opisała dzonybe to poprostu było chamskie.. Kobiecina na pewno się starała - bo tak jak napisałam już wcześniej : nie było w jej celu umyślne oszpecenie kilentki - a ta przyłazi do domu, siada przed kompem i jedzie po niej i po jej usłudze podając dokładny adres i "ostrzegając" innych ... pff ...
Zadowolona jesteś z siebie i ze swojego "dobrego uczynku" dzonybe ?

tak, jestem zadowolona. nic mojego zdania nie zmieni i nie macie co glosowac , bo jesli nie bede chciala to sie nie ujawnie. nie wiem po co siedzicie na tym forum jak jedziecie po kazdym poscie i zakladacie ze tak nie bylo i wyglaszacie swoje rcje. idzcie to tej nic nieumiacej malowac moim zdaniem i sie przkonacie. wtedy mozecie jej bronic. ja nie rozmawiam o tym i nie wyglaszam opini poki czegos i kogos nie poznam. wiec i mnie prosze nie oceniac, zwlaszcza sedziadered-bo to jest dopiero wielki zarzut, z tego co wiem nikt nikogo w mojej rodzinie nie spalil. nie wiem po ile wy macie lat , ze chce sie wam takie glupoty gadac. jest opinia? jest! wiec nie ma co nad tym sleczec. juz za pozno. idzicie do niej, jesli bedziecie zadowoleni napiszecie chwalebny post.

A powiedz ile Ty masz lat??? Bo dojrzałością nie zabłysłaś...
i chyba nie rozumiesz jak trudno w tych czasach zarobić na chleb,
bo jak to sama określiłaś - tego nie wiesz,
ponieważ się uczysz i na garnuszku u rodziców sobie siedzisz.....
I jeszcze jedno czego się spodziewałaś po makijażu , za który zapłaciłaś 40zł???
...Że piękniejsza będziesz ,
czy że pani kosmetyczka użyje na Twojej buźce swoich najlepszych kosmetyków, bo Ty majątek zostawisz jej za tą usługę ???
I powiedz mi droga koleżanko , czy warto komuś jechać na forum za głupie 40zł??? Kobieto ja bym nawet się nie fatygowała za taki hajs iść do kosmetyczki i wolałabym zrobić to sama w domu :]]
Może są na tym świecie kobietki , które pójdą do niej i będę zadowolone z jej pracy i makijażu..
Dla mnie zachowujesz się jak rozpieszczona lalunia i brak Ci klasy dziewczyno!!
Rozbimbałaś aferę jakby Ci ta komsetyczka -
Na Czole Ch_ja Namalowała... ;]
Weś Proszę Cię ,bo siebie ośmieszasz ,
lepiej naucz się sama malować i problem z Twojej głowy zniknieee :]]]]]]

"Mogą zabrać Ci życie i zniknie po Tobie ślad ...od tak"

krytyka 19-letniej kurpianki z30 kg nadwaga jest mile widziana rodzina jest z ciebie dumna dzonybe a moze agencie tomaszu? a i dobrze ci zaplacono? a jak bys sie czula zeby ktos anonimowy powysylal po szkolach listy z twoim imieniem nazwiskiem pseudonimem nikiem e-mailem i co tam jeszcze masz podpisujac ze ta oto osoba ma wrodzone sklonnosci tajnych wspolsracy z innymi szkolami lub innymi urzedami bo wiesz trzeba ostrzegac przed pseudo uczniami lub pseudo studentami tu juz niechodzi o umiejetnosci czy efekty czyjejs pracy tylko o antyreklamy czy podkladanie swin przez konkurecje a ty jestes ta swinia ale kazdy musi jakos zarabiac zeby miec lepsze kosmetyki od kosmetyczek mamy kryzys nie powinnas rozszezyc dzialanie moze supermarkety jest pare albo domy pogrzebowe na przykoszarowej sa dwa idz skorzystaj przeszpieguj moze trumne gratis dostaniesz

DROGA DZONYBE.ja na miejscu PANI KOSMETYCZKI tak perfidnie przez ciebie obsmarowaną zgłosiłabym sprawę odpowiednim organom o naruszenie dóbr osobistych. chyba że potrafisz udowodnić , że toto napisałaś to prawda.pozdrowienia dla wszystkich kosmetyczek w łomży

No potrafiłaby udowodnić że ma rację ale - jak napisała wyzej - nie ma kabla żeby wrzucić zdjęcia z komórki na kompa ... ha ha :D prawda była

Ten temat to rozdmuchali własnie forumowicze, zamiast zakończyć głupią pisaninę, każdy od siebie dodaje pięc groszy.

Wiecie co Wam powiem ..Nie warto słuchać takiej pustej małolaty...
Ona nawet nie umie zrobić sama sobie makijażu :]] ,
więc kogo my tu mamy słuchać...pfff
Krytykuje bezczelnie..obmawia i szczerzy farmazon ,
a tak naprawdę to nikt nie wie jak było naprawdę ,
bo gdyby Chciała kogoś ostrzec przed nie profesjonalną kosmetyczką
to np. mogła wpaść na genialny pomysł i nagrać filmik na swój super, ekstra phone ;]
i ten o to dowód wrzucić na youtube albo inną stronkę, aby wszyscy mogli się przekonać , ile prawdy jest w tym co ona insynuuje ...Ale no tak. Zapomniałam koleżanka nie ma kabla ;]]] aaaaa :P

"Mogą zabrać Ci życie i zniknie po Tobie ślad ...od tak"

nie bede zaprzeczac waszym dopowiadaniom ani nie bede przytakiwac.

a tak na koniec, to nie ocenialam tej pani jakim jest czlowiekiem tylko jak wykonala swoja prace.
jb

Dzonybe - to po co poszlas do tej kosmetyczki?? Przeciez jest duzo osob, ktore zajmuja sie make-up'em...

make kupa poleconym maska zorro ojoj ojej
na pole wieśniary zbierać plony, a nie malować paszczaki
rozerwało mnie w kroczu no i poszło

?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org