Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przewoznik do angli |
znacie jakiegos przewoznika co przewozi paczki do angli?? z gory dzieki za odpowiedz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przewoznik do angli |
PP
|
|
Ja podaje paczki z Anglii do Polski przez Polonia Transport. Mozna tez podac z Polski do Anglii.
|
|
a masz moze jakis numer do nich??
|
|
Biura sprzedazy biletow Polonia Transport w Lomzy: TOMI TOURIST Adres: Łomża 18-400, ul. Al. Legionów 7a Email: biuro@tomitourist.pl Tel: 086-2164453 BALTICA TRAVEL Adres: Łomża 18-400, Pl. Niepodległości 17 Email: baltica@lomza.com Tel: 086-2165486 Biuro glowne: Biuro główne - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Polonia Transport" Sp. z o.o. - Zamość Tel: 0048 84 638 9396, 0048 84 627 3096 Fax: 0048 84 638 9395 Dział Obsługi Klienta Czynny:poniedziałek - piątek godz. 8:00 - 18:00 sobota 9:00 - 15:00 Tel: 048 84 638 93 96, 048 84 627 30 96 Fax: 048 84 638 93 95 Tel awaryjny:0048 500 018 910 Telefon awaryjny czynny w godz. od 18:00 do 8:00 i w dni wolne. Udzielanie informacji tylko i wyłącznie w sprawach aktualnie wykonywanych kursów czyli autobusów które są na trasie. Ja, jak podaje paczki, to po prostu sprawdzam na stronie internetowej, o ktorej godzinie (i oczywiscie, ktorego dnia tygodnia) autokar bedzie sie zatrzymywal w moim miescie i w miescie odbioru paczki. Potem biore paczke, jade na dworzec i na dworcu, jak autokar przyjedzie, pytam kierowcy, czy wezmie paczke i za ile (roznie biora, zalezy od kierowcy), on mi daje kwitek z numerem telefonu do kontaktu w czasie podrozy. I on tez bierze ode mnie nazwisko i numer telefonu osoby, ktora paczke ma odebrac. Potem kilka godzin przed planowana godzina przystanku trzeba juz sie kontaktowac z kierowca, zeby sie upewnic, o ktorej godzinie beda na miejscu, bo czasem jest to troche wczesniej, czasem troche pozniej. Osoba, ktora ma odebrac paczke musi czekac o wskazanej godzinie w miejscu przystanku autokaru w danym miescie i musi miec przy sobie dowod tozsamosci. Ja zawsze rowniez pisze na pudle imie i nazwisko, adres i numer telefonu osoby, ktora ma paczke odebrac. Adres strony internetowej tej firmy to http://www.poloniatransport.pl/ Mozesz tam sprawdzic rozklad jazdy. Pamietaj, ze autokar jedzie, dajmy na to z Lomzy do Londynu, okolo 29 godzin, a do wielu miast w Anglii jeszcze dluzej, wiec jesli wyjezdza z Lomzy np. o godz. 4:15 rano we wtorek, to w Londynie bedzie okolo 9:00 rano, ale w srode. Aha, i te autokary nie zatrzymuja sie w KAZDYM miescie w Anglii, wiec najpierw sprawdz, czy jezdza do tego misata, ktore Cie interesuje.
|
|
ok dzieki
|
|
nie ma za co
|