Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Taxi praca |
Witam. Mam pytanie co jakis czas pojawia sie ogloszenie do pracy w Taxi MPT 19191 czy wiecie moze czemu sie tam zmieniaja osoby? moze ktos z Was tam pracowal? z gory dziekuje za odpowiedzi . pozdrawiam ja:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Taxi praca |
No wiesz teraz ślizgawice a to praca niebezpieczna.
|
|
chodzi Ci o te ogloszenie ze przyjma dziewczyne do pracy jako dyspozytorka tak?? ja tam dzisiaj dzwonilam ale oni chca na staz albo na interwencyjne. pozdrawiam:)
|
|
jak szukaja jeleni, to niech se wlacza animal planet. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
No własnie o jakie ogloszenie chodzi? Bo sama widzialam - jest teraz ze przyjma dziewczyne.
|
|
Teraz na zimę to każdy by dziewczyną przyjął. Zawsze to troszkę cieplej.
|
|
słyszałam, że gościu jest niewypłacalny. Oszukuje dziewczyny no i na interwencyjnych oferuje 800 zł (nie wiem czy brutto).
|
|
A słyszałaś skąd??? Może dajmy szanse wypowiedziom osób ,które tam pracowały i przynajmniej znają prawdę i mogą coś powiedzieć konkretnego na owy temat , a nie znowu są przekazywane ploteczki w stylu : "A ja słyszałam ,bo moja kumpela słyszała "... Dla mnie to jawne podkręcanie filmu i branie pod chu** ... Kolejna afera?? Jaki to pracodawca jest zły i nie dobry , a ja pracownik oszukany i wykręcony na wałka.... "Jeden błąd, szybki gong, sędzia Ciebie liczy."
|
|
od osoby ktora tam pracowala
|
|
to ogłoszenie jest juz troche czasu niecj=h odezwie sie osoba co tam pracowala anio1
|
|
?????? anio1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |