Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Laptop na raty 0% ?? |
Witam! Gdzie w Łomzy można kupić laptopa na raty 0% ?? Który sklep polecacie? Znajomy ostatnio kupił przez internet www.euro.com.pl i mówi,że jest zadowolony ,ale ja jednak wolałbym osobiście... Wie ktoś na jakich warunkach sprzedają w simtechu albo unitechniku ? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Laptop na raty 0% ?? |
Chcesz;-)? ja sprzedam Ci swój ;-P
|
|
September, a co? sprzedajesz? :P
|
|
Zależy czego potrzebujesz?:-P
|
|
hmm....moze potrzebuje akurat tego, co Ty oferujesz :> ?
|
|
No i nie wiem co napisać. Hmm... czego możesz potrzebować ??? Dziewczyny z CCC ? ;-)
|
|
już nawet pozdrowić nie można ;) zazdrosna jesteś:P ?
|
|
Od razu mnie coś w sercu zakuło:-P myśle że to zazdrość, bo mnie nikt nie szukał jeszcze, chociaż ja już szukałam:-)
|
|
Raty 0%??? Kto w to wierzy tym bardziej w EURO bierzesz sprzęt ale musisz obowiązkowo ubezpieczyć pożyczkę. EURO o tym nie wspomina. Zawsze pytaj o rzeczywiste oprocentowanie. Żaden bank nie da Ci pożyczki na 0%. Żaden to zysk. Życzę powodzenia i pozdrawiam.
|
|
September:) moze ktos jeszcze będzie Cie szukal:) a ja tylko pozdrawialem ;)
|
|
Czasami mam wrażenie że są tu chłopcy do 20 lat i nie mają śmiałości się odezwać pierwsi ;-) Zgadzasz się ? Już Fazzi wie wszystko :-)
|
|
September2008 Widzę Cię
|
|
Widzisz? Gdzie?
|
|
wiesz co... dlugi temat jak na forum..
|
|
Na forum nie można poważnie pogadać :-) ale można sie pośmiać ;-P
|
|
podaj maila
|
|
Wiedziałam że sie skusisz heheh marketing2008@wp.pl ;-)
|
|
jak to skusze :)na co;p ? co to oznacza?
|
|
Hehe:D aż tak źle to brzmi?...na rozmowę poza forum:-)
|
|
Te raty na 0% to w sumie wychodzą Cię od 26 do 36%.
|
|
|
To weż i sobie policzysz, albo zapytaj krótko i wprost jak dzisiaj kupię coś za tyle i tyle, to jaka to będzie suma końcowa po spłaceniu wszystkich rat,poza tym jaka forma będzie to spłacać bo naprzykład może się zdarzyć że wpłaciłeś ratę a po 2 tygodniach dostaniesz pismo że do dn. tego i tego na koncie swoim wpłaty nie odnotowali i doliczają ci 25 zł.Jak dojdziesz kiedy i co do nich wpłyneło ( nieraz to zdarza się to nagminnie) kto powiedział że ubezpieczenie jest dobrowolne? i jeszcze jest kilka różnych takich sobie numerków że licznik niezle nabija. Jeżeli otrzymujesz kredyt to od razu do tego masz kartę kredytową bo z rachunku tej karty a raczj na jej rachunek wpływają spłaty, i teraz obsługa, prowadzenie itp itd to co?? za darmo. Dużo takich zakupów zrobiłeś może zacznijmy od tego ?
|
|
w euro przed ratami 0% aparat kosztował 2495pln, a w promocji raty 0% już 2999pln i jakie to 0%, wszystkie koszta są wliczone w towar
|
|
polecam pawilion hp
|
|
Tak jak pisze Vip ceny rzeczywiście są wyższe ale to jeszcze nie wszystko bo np, euro tylko sprzedaje i pośredniczy natomiast kredytuje już inna instytucja naprzykład zakupy przez Żagiel to posrednicy to np: euro, następnie żagiel, a dopiero na końcu Kredyt bank i teraz dla tych trzech podmiotów musi zapłacić klijent, o jeszcze wyjść na tym żeby stracić ,, 0%,, tylko, fajne cuda co?
|
|
ceny towarów niekoniecznie są wyższe jeśli są raty 0%, wystarczy wejść na stronę ceno.pl i zobaczyć, gdzie towar kosztuje najmniej i tak np. na ceneo laptop samsung r522 z euro kosztuje 2390zł i jest najtańszy w całej Polsce!!! Wtedy udajesz się do sklepu i przy zakupie na raty od razu zaznaczasz, że chcesz bez ubezpieczenia i tyle. Czemu doszukujecie się tu jakiś teorii spiskowych, albo tego że zawsze ktoś was oszuka ![]()
|
|
A temu że kupował tak i to nie jeden raz więc wiem.
|
|
W naszych super sklepach ...nie mozna kupic na raty -bez ubezpieczenia. Pani wyjaśniła mi ze nie ma takiej opcji.Mało tego- oczywiscie jest sie namawianym na dodatkowe gwarancje itp.. Za trzeci rok gwarancji 200zł . Pozdrawiam: Grey
|
|
AA i jeszcze jedno..po co sa te gazetki reklamowe np.raty 30x103 zł-idziesz kupujesz a tu klops... rata 143 .moze niech w tych gazetkach pisza ile wynosi faktyczna rata!!!!! Pozdrawiam: Grey
|
|
juz ty lorak nie polecaj jak nie masz pojecia.
|
|
jeśli chodzi o laptopy to polecam ,,EXPERT", chłopaki są w pożądku i ceny nie są złe.
|
|
Tylko internet, najpierw poszukaj w necie, to podstawa, zapisz sobie dokładnie model i potem możesz sprawdzać sklepy. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
EXPERT? nie wypowiadam się tym samym daję odpowiedz na temat tego sklepu, po za tym nie polecę żadnego sklepu, poprostu chodzisz szukasz, analizujesz i wybierasz najlepszą opcję. Pamiętajcie cena to główny ale najmniej ważny punkt kupna sprzętu. Za dobry jakościowo sprzęt trzeba zapłacić, jeśli ktoś dalej żyje pojęciem tanio i super to się myli w tej dziedzinie. Żeby nie odbijać od tematu nigdy nie było i nie będzi rat 0% chyba że sporządzasz odpowienią umowę ze sklepem który daje tobie "kredyt" a nie bank. oczywiście sklepów takich jest bardzo mało albo w ogóle ich nie ma. Zawsze jest jakieś oprocentowanie i do tego ubezpiecznie które jest praktycznie zawsze wliczone w koszt kredytu ale można z niego zrezygnować po odpowiednim upływie czasu. Wszystko jest w umowach ratalnych tylko sie nie chce ludziom czytać tych umów.
|
|
dalny ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |