Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Błonnik |
Czy ktoś orientuje sie gdzie w Łomży kupię błonnik w proszku nie chodzi mi o taki z apteki w tabletkach czy paczce 100g za 20 zł raczej o coś takiego http://allegro.pl/item885775915_blonnik_marchwiowy_zaparcia_dieta_odchudz_400g.html#gallery nie chce kupować niczego przez neta więc prosze nie pisać że mogę zamowić to np na allegro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Błonnik |
Np. na allegro powinno być. Nie rozumiem łomżyńskiej masy tłuków którzy boją się kupować przez internet. W tej chwili jest tak ogromna konkurencja wśród firm kurierskich, że produkt zamówiony o 15 danego dnia dostarczany jest o 10 rano dnia następnego w cenie 12-15 zł. Opamiętajcie się ludzie i nie przepłacajcie w łomżyńskich sklepach.
|
|
Tu jest cały problem że ja nie mam zahamowań przed zakupami przez internet i chyba robię je częściej niż w normalnych sklepach jednak wolę nie kupować środków spożywczych w ten sposób dlatego pytam o sklepy w łomży
|
|
jesli chcesz kupic dobry błonnik to napisz na e_biznes@interia.eu
|
|
Zobacz w sklepie Farmer. Dosyć niedawno był tam jeszcze.
|
|
do kogo ten e-mail? widnieje w kilku tematach od sposobu na starość po środek do czyszczenia tapicerki meblowej może napisz do kogo konkretnie on jest rzeczywiście może w farmerze coś znajdę
|
|
Pierwszy raz słyszę .że ktoś szuka błotnika w proszku
|
|
a dlaczego by nie w proszku? w proszku jest szybciej przyswajalny poza tym błonnik ma różne zastosowania ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
A może tak najprościej? Chlebka się najedz i będziesz miał pod dostatkiem błonnika, a nie od razu po nowoczesnemu "mam niedobór błonnika to muszę go kupić" Ludzie, opamiętajcie się!!!
|
|
szukam sklepu gdzie można go kupić jak nie wiecie to nie odpowiadajcie jeśli potrzebny mi będzie produkt bogaty w błonnik to taki kupie a ja szukam błonnika w proszku, a nie produktu bogatego w błonnik
|
|
W społem jest dostepny.chyba opakowanie ok 200g za ok 17 zł.A nazywa sie Xenea Błonnik i jest w róznych smakach.
|
|
. anio1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |