czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najlepsza siec komórkowa

kogo mam wybrac jako operatora sieci komórkowej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najlepsza siec komórkowa

który z operatorów ma najlepszy zasięg

orange

orange

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

Dużo osób ma orange. I ja też osobiście miałam. Ale nie byłam zbytnio zadowolona. Przeszłam do Play Fresh. i Powiem szczerze, że jest duzo lepiej. Po każdym doładowaniu darmowe sms do kazdej sieci. I koszt rozmowy to 29 gr/min do każdej sieci. Polecam!

Orange to było dobre, teraz złapało jakąś zawiechę, cieszko się dodzwonić nieraz albo wyskakuje błąd sieci itd

ludzie z orange są cwani.. widzą że dużo osób ma ta sieć i niczym do siebie nieprzyciągają tylko tym że tanie sms do wiekszoścci się ma a w np. play masz dobre telefony i to dużo lepsze niż te proponowane w orange.. w playu. np na ab0onament 25 zł dostajesz samsunga avilla a w orange za przedluzenie umowy która trwa 6 lat samsunga c3050 ;/

dzieki :) tez myslałem o orange

a co myslicie o Play mają dobre warunki umowy

Najlepiej spytaj operatora czy będzie chciał Ciebie? Tzn. jaki z ciebie płatnik, a tak na poważne i na serio to raczej najlepszy zasięg ma Orange, nie wiem jak z cenami usług bo akurat nie mam w tej sieci, ale gdy powstawały sieci komórkowe to miałem w Centertel, potem była Idea, a teraz zrobil z tego Orange, więc jako pierwsza sieć w Polsce na pewno ma najwięcej przekaźników i pokrycia.

Tak. Moim zdaniem Play lepsze.

chcem przejsc z numerkiem DO INNEJ SIECI od plusa bo przez 5 lat umowy a nimi teraz mi nic nowego nie zaproponowli konczy mi sie z nimi umowa.

Mam osobiście play i orange. I z play nigdy nie było żadnych problemów z orange różnie to bywa. Poza tym wybór telefonu dużo atrakcyjniej wygląda w play. Polecam

a jak z zasięgiem w play mają dobry

Ja mam orange ten abonament 55 zl. Póki co bardzo sobie chwalę, ale faktycznie czasami wyskakuje błąd sieci. Rozłączam się wybieram od razu ponownie nr i zazwyczaj już jest ok. Ja w tym abonamencie mam 150 min do wszystkich, po przekroczeniu mam 29 gr/min do wszystkich z wyjatkiem playa i cyfrowego polsatu czy czegoś takiego ;) Do tego mam chyba 180 minut w weekendy na orange no i minuty przechodzą mi na następny miesiąc. Według mnie fajna oferta :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

dzięki za odpowiedzi jade do orang i play porównam oferty i wezme najlepszo propozycje

Diabełek jeśli chodzi o sieć komórkową to zorientuj sie mniej wiecej jakie sieci maja Twoi znajomi bo sieci komórkowe oferuja dobre promocje wewnątrz sieci popytaj swoich znajomych lepiej ! a 29gr za minute to już każda sieć posiada wiec żadna rewelacja a dotego orange wewnątrz sieci mówie o abonamecie ofc ma darmowe wieczory i weekendy :P

Pozdrawiam :) A.R

Ja i moja zona mamy w Play ja mam Fresz a żona abonament i nie wyobrażam se innej sieci gdzie miałbym płacić za minute więcej niż z play do wszystkich uważam że operatorzy se nie zjednają klijentów tym że do play jest drożej bo skoro mamy np.dziewczynę co ma w play a my mamy na kartę np w orange to proste że kupi starter z play ima 29gr za minutę a nie 79gr, po aktywacji kodem bezpłatnym mamy za darmo 1msc do jednej osoby rozmowy po doładowaniu za 30zł.

orange to dla wieśniaków :). żałują wysłać smsa do innej sieci bo zapłacą 20gr a nie 1gr. Zdecydowanie polecam ERĘ

w play za dzwonienie z zagranicy zapłacisz poza abonamentem tz nie zabiera ci kasy z abonamentu tylko płacisz dodatkowo

w play moze oferta dobra ale jakos polaczen i zasieg odbiega od konkurencji szczegolnie gdy telefon pracuje na nadajnikach play, podczas rozmowy slychac trzaski jakies czasem, szumy..

Dzwoniac do Play z innej sieci czy tez stacjonarnego jest bardzo drogo,a takze czesto traci zasieg.Ja jestem zadowolona z Orange i sobie chwale te siec!A decyzja nalezy do ciebie:)

Kinga :)

wybrałem orange na abonament powie mi ktos jak sie sprawdza stan konta jakim numerkiem

*124*#

*500 a jak abonament o chyba *100

u mnie w orange w abonamencie sprawdza sie *200.
I jeszcze dodam, że w przeciwieństwie do playa (o ile dobrze zrozumiałam jery47) w orange jak dzwonisz na komórkę zagraniczną leci ci z minut darmowych w ramach abonamentu. Przetestowałam :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

A ja mam w Plusie i wszędzie mam zasięg!!!

ja z plusa uciekam bo słabe warunki umowy mi zaproponowali , jestem u nich 5 lat i najgorszo oferte majo dla stałych klijentów

a zasięg mają okej tylko to co dobre

play kożysta ze nswoich nadajników i z nadajnikó PLUS-a a co do zasięgu to zależy gdzie mieszkasz w łomży nigdzie nie ma poroblemu z ERĄ bądź z PLAYEM ale u mojej babci na wsi tylko PLAY i PLUS(ani era ani orange nie maja zasięgu) byłem pod zakopanym i z 40 osób w grupie tylko ja miałem zasięg. w playu nie skąpię na smsy i rozmowy, dzwonię i piszę kiedy trzeba telefon mam dobry... jedyny minus ale to przez skąpych znajomychg nikt nie chce do mnie pisać smsów

do autora tematu. rusz rów z przed komputera zbierz oferty i przeanalizuj która oferta jest dla ciebie najlepsza. Od internetu to się żaby lęgną i można odleżyn dostać.

wybrałem '' orange '' dzięki wszystkim za wiadomosci tylko z tym zasięgiem jest słabo u nich

Plus i jest ok:)

wszędzie trzeba płacić

ceny rozmow i promocje to jedno ale jak chcesz abonament to wazna jest obsługa klienta i programy lojalnosciowe jesli chcesz miec ten sam numer przez wiele lat i tu właśnie polecam ere a zasieg jest najlepszy w erze co było sprawdzone przez niezalezne od tych firm testy chodzi tu o zasieg w całej polsce a nie na jakiej gorze czy u czyjej babki

.

Orange to gowno ! dzieci neo bo zgniła pomarańcza i TP to jedno :o a wiadomo wszyscy mają orange i smsiki za grosik ;D i oni mają wyjeb@ne na klientów bo i tak ich mają dużo.

Ja przeniosłem 2 numery do play i NIE POLECAM.

Przez rok zrobiłem kilkanaście (-dziesiąt?) zgłoszeń serwisowych, wymieniałem telefony a mimo, że telefon był w zasięgu ludzie słyszeli że mam wyłączony aparat. Połączenia dochodziły do skutku jeśli dzwoniący wykazał się zacięciem i wybrał mój nr kilkukrotnie. SERWIS odpowiadał każdorazowo "brak problemów po stronie sieci" a czasem dodawali "brak kontaktu tel. z klientem" :/ W końcu ktoś wpadł na pomysł wymiany sim-a i przychodzące się unormowały ale na wychodzących często słyszę po prostu "połączenie nie może być zrealizowane", zazwyczaj za trzecią próbą dochodzi do skutku.

Zażądałem rekompensaty za ten rok prawie niedziałającego telefonu ale oczywiście zostałem olany. Nawet kwadransa darmowego nie dostałem. A ilu klientów straciłem w tym czasie to nikt nie jest w stanie zliczyć.

Po prostu szambo.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

Mam telefon w orange, kupiłem sobie abonament praktycznie na samym początku jak powstała Idea Centertel i powiem szczerze, że na dzień dzisjeszy opcję mam niezłą, darmowe numery, weekendy itd.Ale powiem szczerze, że w tym roku kończę umowę i rezygnuję, bo szlak jasny mnie trafia ( ostatnio bardzo często ) jak chcę się gdzieś dodzwonić.Jest straszne przesilenie sieci więc są problemy z połączeniami!!!! MASAKRA !!! Obecnie mam dwa telefony ww.opcja w orange a drugi z ery.Nigdy nie miałem problemu z połączeniami z ery.Zasięg dobry opcje są również ciekawe.Ogólnie mówiąc wszystko oprócz orange!Ich nadajniki nie wytrzymuja widocznie tylu klientów..

a jeśli chodzi o zasięg tu można polemizować... jedna sieć w danym miejscu będzie miała pole druga nie i tak na odwrót ale ogólnie mówiąc to tylko PLUS I ERA !!

mam tel w orange ale polecam jeśli chodzi o zasięg to plus i ere

anio1

kino kosmos

albo turbodymomena

anio1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org