Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ale temat |
jedna z firm w lomzy zeszla ponizej krytycznej ! plyty sprzedaje: cd-r 0,45 zł a dvd-r po 0,90 zl , gdzie rozum ? heheh
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ale temat |
to na pewno skutek wzrostu gospodarczego jaki w łomzy na co dzień zauważamy. tak dobrze im sie sprzedają ze dali tylko 10 procent marży
|
|
Gdzie niby te cd-r'ki po 45gr?;P
|
|
A czy za ceną idzie jakość. Wątpię. Kupiłem DVD po 1.40 i owszem wypalić wypaliłem, ale otworzyć ni hu hu. Lepiej czasami kupić droższe znanego wytwórcy niz tańcze nie wiadomo jakiego producenta.
|
|
jaki to sklep?!?! ja bym chciała wiedzieć.... :) jkaby co to na maila podajcie!! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Ten temat śmierdzi kryptoreklamą... Pozdrawiam
|
|
Gorzej jak ta badziew w napędzie się rozwali. A ile tam zapisanych błędów. Tanie mięso to psy jdzą.
|
|
i bardzo dobrze a w rosmanie w opakowaniu masz po 1 zł
|
|
dajcie spokój ja kupiłem płyte : Msonic CD-RW 700mb w Białymstoku chyba z 5miesięcy temu bo wtedy kupywałem kompa w Simtechu w Białym i kupielem te Rw i do tej pory mam te CD i jakoś z 20 razy nagrywałem i działają :D dałem zanie 3 zł ale opłacało się :D
|
|
Czy nazwa płyty co napisałem w poprzednim poscie i co usuneli to jest reklama?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |