Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
numizmatyka :D |
Witam, czy jest w Łomży ktoś, kto zna się trochę na monetach kolekcjonerskich i może wycenić ich wartość? Wiecie coś o tym?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: numizmatyka :D |
witam,kiedys sie tym interesowalem, polecam fora numizmatyczne, sa tam ludzie, ktorzy pomoga i maja ogromna wiedze na temat monet Ich bin fur Berlin...
|
|
Dzieki :) A czy w Łomży można gdzieś takie monety sprzedać? Nie ufam transakcjom przez internet :) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
witam, podaj swoj nr telefonu na jpawel@onet.pl oddzwonie odnosnie monet
|
|
W lomzy oskubią Cie jak indora.Lapiej na tym wyjdziesz jak przy okazji bedziesz w Wawie albo innym wiekszym miescie i tam poszukaj ludzi ktorzy maja troche pojecia np na forum...
|
|
pomyliłem adres jpawel@onet.eu :)::) jezeli aktualne z monetami
|
|
MR.Y Wierzę w Twoje dobre chęci, ale wiadomo ile wariatów na tym forum, bez urazy oczywiście, ale wolę być ostrożna i nie podawać numeru obcym osobom :) Myślę, że możliwe jest dogadanie się drogą korespondencyjną :) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
haahhaha a... ostatnio moj kumpel powiedzial jak ty podajesz numer konta... przeciez moga cie obrabowac ... hehe nie moge z zacofana ludzkoscia nie podawac numeru telefonu .. hahah nadzwoni ci i przyjdzie rachunek ... heheheh zje cie przez telefon
|
|
Z tego co wiem to w Łomży jest tylko jeden prawdziwy numizmatyk,a właściwie jedna.Oczywiście mowa jest o dziewczynie Jasia Śmietany ,która zbiera monety w szalecie miejskim przy hali targowej.
|
|
haha zapewne prawdziwa znawczyni :D ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
skoro Ty boisz sie podać numer to ja boe sie rozmawiac droga korespondencyjną , a wiadomo może włamiesz się do mnie ???
|
|
na dwornej na przeciw katedry, na samym rogu taki dziadek ma kontor i skup złota, dawno temu wyceniał mi monety. Ma książki i jakieś "bladziutkie" pojęcie. Ostrzegam tylko przed transakcją, bo zdzierca, za złotego uncjowego krugerranta z 1976 roku w idealnym stanie dawał mi 1200zł. (prawdziwa wartość razy3) Ich bin fur Berlin...
|
|
MR.Y Nikt Cie nie zmusza do jakiejkolwiek korespondencji ze mną :) Defraudator - dzięki, przejdę się do tego dziadka, zobaczymy co ciekawego powie. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Witam a ja mam podobny problem ,ale ze znaczkami jeśli chodzi o wycenę czy jest ktoś taki w Łomży co się zna? To proszę jakiś kontakt...
|
|
. anio1
|
|
A ja znalazłem, tzn wykopalem ze sporej glebokosci cos takiego: http://polishcoincatalogue.com/index2.php?cat=1684PL00700&page=Coin_Details&details_menu=no W stanie dobrym, niewielkie przetarcie na reversie. Ktos ogarnie ile to moze byc warte?
|
|
jestem początkującym kolekcjonerem, możecie doradzić gdzie można kupić monety w dobrej cenie? zbieram zarówno złote jak i srebrne na razie w moim posiadaniu jest kolekcjonerska moneta Kylo Ren
|
|
Koniecznie sprawdź na http://idfmetale.pl/ . Posiadają oni ogromny wybór kolekcjonerskich złotych monet. Mnie najbardziej zdiwiły złote monety ze wzorami z bohaterami mojego ukochanego Star Wars :)
|
|
Mam do sprzedania kilka woreczków 2zł golden nordic po 100zł. 880154601
|
|
Defraudator podobno jest faktycznie dobry. Osoba z pasją:)) Nie obawiam się kogoś, kto trenuje 10000 kopnięć, ale tego, który 10000 razy trenował jedno kopnięcie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |