Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam osób do utworzenia zespołu !!!! |
Witam. Gram na elektryku od 4 lat i w końcu pomyślałem żeby założyć zespól/kapele. Poszukuję osób chętnych w szczególności potrzebny perkusista i basista , i gitarzyści elektryczni . Jak ktoś chętny to piszcie tu na forum lub mój nr 514878288 Muzyka jaka gram to od rocka aż po najcięższe odmiany metalu czyli ogółem gram wszystko .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam osób do utworzenia zespołu !!!! |
Albo może już jakiś zespól szuka gitarzysty ?
|
|
A jest zespół :P Jest perkusja, bass, gitara rytmiczna, poszukiwany ktoś na solową... Do tej pory graliśmy z dużymi przerwami, ale mamy zamiar zacząć grać znowu.. odezwij się na gg: 6003919
|
|
od tokio hotell po behamotha
|
|
Skoro według Ciebie zespoły grające ambitniejszą muzykę niż techni itp muszą się zniżać do takiego poziomu to przykro mi, że bozia nie obdarzyła Ciebie rozumem :)
|
|
pochwal się cxz3 jaki sprzęt masz :D
|
|
Posiadam elektryka mensfeld fingertip piecyk EvG 30r i digitecha Rp200a A jeśli chodzi o behamotha to nie przepadam ,
|
|
coś już można pobrzdękać ;)
|
|
Polecam do gry na cymbałach największego cymbała Łomży Jasia Śmietanę.
|
|
Ze swojej strony mogę Wam polecić sprawdzić sklep, z którego oferty sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli są tutaj osoby szukającego sprawdzonego sklepu perkusyjnego, to polecam Wam sprawdzić stronę DrumCenter, gdzie znajdziecie Słuchawki do perkusji i wiele więcej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |