Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zniżki na Kebaba dla Policji, Straży pożarnej, Wojska itd.. |
Kurcze, nie dość, że Policjanci, Strażacy, Wojskowi itd maja wcześniejszy wiek emerytalny z tyt. rzekomych "ciężkich warunków pracy" - nie uważam, żeby zasuwali bardziej niż robotnik na budowie, w mrozie, deszczu itd ( zawodów można podawać wiele ) to jeszcze W KEBAB CAFE NA SYBIRAKÓW MOGĄ KEBABA ZJEŚĆ 20% TANIEJ.... - prawy baner na 4lomza.... ... no ja nie wyrabiam.... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zniżki na Kebaba dla Policji, Straży pożarnej, Wojska itd.. |
to idz do policji
|
|
Co za dureń takie promocje wymyśla.
|
|
może i emeryture mają wczesniej ale jako emeryci musza zapier... jako struże w purzeczko zeby wyżyc z tej emryturki... A kebabownik myśli że zaraz mundurowi się rzucą na kebaba, oni wiedzą że zamiast odrabiać służbe to pozatykali by kible na BP czy statoilu po tych kebabach...
|
|
Ciekawy sposób na ręklamę kolejengo srebaba. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Z tymi policjantami i wojskowymi to trochę takie amerykańskie podejście jak z nocnymi dinner barami. Myślę, że chcą przyzwyczaić mundurowych do odwiedzania lokalu, aby było bezpieczniej, szczególnie wieczorami/nocą.
|
|
Ja mysle, że bardziej chodzi tutaj o wyrobienie sobie koneksji... Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
byłem, kupiłem na wynos, nie smakowalo mi , bułka twarda gruba i nie smaczna, reszta jak to kebab...
|
|
4lomza.pl - największe w Polsce forum o Kebabie. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Haha Jaki zbulwersowany. Kitejumper pójdziesz na studia też zjesz taniej jeśli tak cię to boli.
|
|
trackone napisał(a): > 4lomza.pl - największe w Polsce forum o Kebabie. :)))))))))))))))))))))))))))))) co racja to racja, przypadkowo dla zabawy poruszyłem ten temat, ale faktycznie widziałem ich tu od groma... stre12 napisał(a): > Haha Jaki zbulwersowany. Kitejumper pójdziesz na studia też > zjesz taniej jeśli tak cię to boli. oj chyba drugi raz już bym nie zcierpiał... a tak kończąc temat, to chyba musi być strasznie dochodowy interes, tyle tego na mieście... .... forum o Kebabach, dobre, dobre... ha ha ha...
|
|
darmozjady zawsze mają taniej a nawet za free
|
|
A ja życzę wszystkim smacznego i wolę pod śledzika.
|
|
Przestańcie się pierzyć, przecież to marketing. Nie tylko służby mają zniżkę. Zniżkę mają też mieszkańcy okilicznych bloków min Sybiraków od Zacharzewskiego i co Wy na to pieniacze?????
|
|
Bo zazwyczaj tak jest, że "jak psu dajesz", to on się przychowa, wtedy masz opiekę, spokój, itd. Później włoży do tego nos CBŚ, a wtedy kebab nie wygląda już tak smacznie, a z reguły to też od kebaba wolę rybkę, bo nie tylko śledzika, a że rybka lubi pływać to już inna bajka. Pozdro kebabowiczom i smacznego życzę.
|
|
kitejumper_________________ IDIOTA!!!!!!!!!!!!!! bagrmosen
|
|
W degrasso mają 40% zniżki na pizze i kawa free na BP w razie zadymy to szybciej przyjadą to taka jawna korupcja.Nazywajmy rzeczy po imieniu.
|
|
może i idiota, ale boli mnie i przyprawia o skok ciśnienia każdorazowe faworyzowanie wybranych grup zawodowych, skończyłem studia wyższe, zapieprzam w jednej firmie, drugą prowadzę swoją i nie wydaje mi się, żeby Policja, Wojsko i cała reszta miała tak ciężko, żeby mieć z tego tytułu przywileje, owszem są oddziały policji, które mają zjarany mózg, maja do czynienia z mordercami, zboczeńcami itd... ale większość z nich wozi tyłek cały dzień w samochodzie ganiając pijaczków i rozstawiając fotoradary. Jak potrzeba ich na prawdę do bójki, aktów wandalizmu , kradzieży itp.. to przyjeżdżają po 10-15 minutach - sam wielokrotnie tego doświadczyłem. Dobrzy są tylko w ładowaniu mandatów. Jak pisałem nie uważam, żeby mieli prawo do jakichkolwiek zniżek w każdej kategorii życia. Powtórzę przykład z pracownikiem fizycznym na budowie, pierwsza lepszą pracowniczką biedronki itd, którzy to naprawdę zasuwają fizycznie i maja ciężki żywot... Zarabiam póki co dzięki Bogu dobrze i scyzoryk mi się w kieszeni otwiera jak myślę o utrzymywaniu wielu darmozjadów, a o moich emeryturach media mówią, że za te 20-30 lat ich nie będzie, bo nie będzie środków, to gdzie idą te pieprzone pieniądze... między innymi na wspomniane zawody mundurowe, które musimy dofinansowywać na każdym kroku. Dzisiaj strażak nie podnosi co drugi dzień stropu w kilkudziesięciu stopniach gorąca, maja specjalistyczny sprzęt itd.. gdzie tu sforsowanie... A straż miejska... - cały dzień w samochodzie z blankietem mandatów, gdzie tu prawo do ulg.... ...aaaa nie chce mi się dalej toczyć debaty, bo żyłka zaczyna mi pulsować...
|
|
uwazaj zeby nie pekla
|
|
Czlowieku ogarnij sie... Jesli prywatna firma chce im z jakiegos powodu dawac na cos znizke, to ich prawo i o co sie cisnieniujesz? Co ma do tego gdzie pracujesz? Co maja do tego podatki? Czy ten kebab jest panstwowy?
|
|
Kolego jeśli gdzieś pracujesz, dodatkowo prowadzisz swoją działalność to tylko Ci pogratulować i mówisz że masz z tego kasę SUPER!!!! Nie rozumiem tylko tego że gul ci staje o jakiś kebab?????!!!!!!! Niech mają chłopaki taniej mi to nie przeszkadza.A jesli tak im zazdroscisz wstąp do Policji, tylko podejrzewam że w okresie szkolenia ( szkółka ) szybko zatęsknisz za swoją działalnością gospodarczą.Z boku to fajnie wygląda o jezdza sobie w patrolu i nic nie robią... przyjęło sie tak ze ww.instytucja jest z reguly nielubiana no bo co mandaty piszą???? ja jestem za tym zeby pisali dla tych co na to zasluguja! i takie firmy jak policja,wojsko czy ogolnie sluzby mundurowe czy komus sie podoba czy nie byly i zawsze beda!
|
|
a spawacze
|
|
a wariaci anio1
|
|
Autor: kitejumper (---.lomza.vectranet.pl) Data: 22-01-10 17:12 może i idiota, ale boli mnie i przyprawia o skok ciśnienia każdorazowe faworyzowanie wybranych grup zawodowych, skończyłem studia wyższe, zapieprzam w jednej firmie, drugą prowadzę swoją i nie wydaje mi się, żeby Policja, Wojsko i cała reszta miała tak ciężko, żeby mieć z tego tytułu przywileje, owszem są oddziały policji, które mają zjarany mózg, maja do czynienia z mordercami, zboczeńcami itd... ale większość z nich wozi tyłek cały dzień w samochodzie ganiając pijaczków i rozstawiając fotoradary. Jak potrzeba ich na prawdę do bójki, aktów wandalizmu , kradzieży itp.. to przyjeżdżają po 10-15 minutach - sam wielokrotnie tego doświadczyłem. Dobrzy są tylko w ładowaniu mandatów. Jak pisałem nie uważam, żeby mieli prawo do jakichkolwiek zniżek w każdej kategorii życia. To za swoje dobre zarobki wynajmij sobie ochroniarza, bo oni mają do obsługi nie tylko Ciebie jednego a całe miasto ze wszystkimi mieszkańcami i cały powiat ze wszystkimi mieszkańcami. Nie TYLKO szanownego kitejumpera wraz ze swoimi podatkami i pretensjami do życia.
|
|
Jest dużo innych kebabów w mieście to nie musicie chodzić tam,jeśli Was boli,że inni mają kilka groszy taniej. :)
|
|
A ja byłem i dostałem 50% znizki, jestem zadowolony, a mięsko z barana pycha! koziol0
|
|
A ja byłem i dostałem 50% znizki, jestem zadowolony, a mięsko z barana pycha! koziol0
|
|
z kozla miecho pycha! trzeba kolege wyzej przysmazyc bedzie mial 100% znizki na kebapa! i tu nie wzywajcie imienia Kebapa na daremno jak mnie nie ma!
|
|
Jeśli już mowa o tym czymś to się wypowiem ,bo ostatnio zamówiłem te coś z tej budy bo już naprawdę nie miałem wyjścia raz jadłem dobrego ale nie pamiętam bo to rok temu było a więc przywieźli mi tego kebaba to bułka przypalona a mięso to wczorajsze i to bardzo możliwe bo o 11 zamawiałem takie twarde że jak by nie ta ogórki i sos to nie wiem czy by się zgryzło te kamienie. no i tyle w tym temacie . PIERDOL3 K3B@BY !! a tego nie polecam !!.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |