poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dom Weselny Chaberek w Budach Czarnockich

Chciałabym zasięgnąć wszelkich informacji na temat Domu Weselnego Chaberek. Wiem, że wystrój sali jest śliczny. Jak z jedzeniem (czy smaczne, jakie porcje)? Jaka cena od osoby? Na ile osób jest ta sala? Inne informacje mile widziane. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dom Weselny Chaberek w Budach Czarnockich

Witam. Byłem dwa razy. Jedzenie b.dobre (porcje duże-jak dla mnie) , obsługa profesjonalna. Cena nie wiem jaka , na ile osób też ciężko mi powiedzieć .

Sala klimatyzowana, wydzielone miejsce na zespół muzyczny.

warto polecam 100%zadowolenia

Witam a mi się tam nie podobało, jedzenie w miarę, ale kiepska była obsługa, poza tym jakoś ciasno było za stołami.

Byłem tam na czterech weselach ,ale jak tam jest nigdy nie mogę zapamiętać.Może jak nagranie obejrzę to coś napiszę.

O ,przypominam sobie tylko pana Chaberka,od wielu lat w tym samym gajerku z kamizelką występuje.

Witam. Polecam salę p.Chaberka.Od osoby płatne130zł, jedzenie dobre i duże porcje, dla dzieci są też przygotowane atrakcje i opieka (oczywiście w okresie letnim) także warto.

Słyszałam właśnie, że fajne są atrakcje dla dzieci. Dzięki za informacje. A czy może ktoś orientuje się na ile osób maksymalnie można zrobić tam wesele?

nie pamiętam

nie jestem pewna ale chyba 150 osób podaje nr tel można zadzwonic
0-862192661 kom:0-505018026

fajna sale, ładna, jedzenie całkiem dobre, duże porcje. dla dzieci do zabawy coś w rodzaju ciuchci i dmuchany zamek. na zewnątrz z jednej strony fontanna i jakieś kolumny bardzo ładnie oświetlone w nocy więc można fajne zdjęcia porobić, z drugiej grill i mini wodospad. ogólnie fajnie ale myślę że 150 osób to lekka przesada żeby się zmieściło. ostatnio byłam jak było 120 osób i to już był tłum na parkiecie

Chaberek zmień wreszcie ten obleśny garnitur,bo robisz sobie wstyd,tyle wesel a Ty ciągle w tym samym garniaku.

WSTYD WSTYD WSTYD.

wszystko mi sie podobalo, bylam swiadkowa i z mlodymi mielismy duzo miejsca na laweczce, wystroj kto co lubi, ogolnie nie jest zle, wiem ze mozna dodatkowo zamowic swojski stol i zorek na poprawiny, polecam bardzo dobrze dziala na zoladek po weselnym szalenstwie:), na tym weselu bylo ok 110 osob i szczerze to nie bylo zbyt wiele miejsca, mysle ze na 150 byloby ciasno, jedzenie smaczne, obsluga moimm zdaniem tez ok!! o lazienki mogliby sie lepsze postarac, jakos ich wystroj nie pasuje mi do reszty, polecam:) swoje wesele tez bym tam chciala zrobic

szczerze polecam 100% profesionalizmu jakby co to numer do domu weselnego daje :: 505018026

http://www.domweselnychaberek.pl/

Moi bardzo dobrzy znajomi mieli wesele jakiś czas temu i dla tych którzy nie chcą mieć kosztów dodatkowych to nie polecam. Pan Chaberek przed samym wyborem jedzenia które jak wcześniej obiecuje "w cenie jest wszystko w kartach"dolicza koszty za napoje (daje najtańsze) w karcie były również desery itd. Jedzenie średniej jakości. W trakcie rozliczenia wymyśla jakieś dodatkowe koszty na poprawiny niby jest 1000zł ale on nie chce odgrzewać jedzenia i poprzedniego dnia, znajomi zamówili jakieś dania na 30 osób a Pan Chaberek przygotował na 60 nie wiadomo dlaczego (oczywiście żądał zapłaty). Chcę żeby ludzie płacili mu za ZAiKS bo jak nie to "kontrola może zepsuć wesele". Podobno Pan Chaberek chce remontować i rozbudowywać ale lepiej żeby tego nie robił kosztem klientów.
Pozdrawiam

1

Ja byłam dwa razy, ostatni raz w 2012 r. Ja -jako gość-polecam.
Każdy zwraca uwagę na coś innego na weselu, na obsługę, jedzenie, wystrój, parking, parkiet...

Koleżanka, która miała tam wesele płaciła 150 zł od osoby.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org