Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tysięczniki z Łomży |
http://pokazywarka.pl/bl-tysieczniki/ Ktoś musiał sporo pracy w to włożyć. Proszę o komentarze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tysięczniki z Łomży |
Trafiło na stronę główną wykop.pl: http://www.wykop.pl/link/287538/kolekcja-z-lomzy
|
|
No nieźle. Trzeba mieć oko i "trochę" czasu wolnego. ;) _________________________________________________________
|
|
ktoś faktycznie miał zjarany pomysł i czas... kurcze, że ja nigdy nie mogę takiej tablicy dostać, a na szufladę z pod lady za cienki jestem.... z drugiej strony to lepiej mieć maksymalnie zawiłe blachy, trudniej zapamiętać przy ew. wykroczeniu :)
|
|
żaden problem taka tablica ;) trochę szczęścia + kawa , to cześć większego zboczenia kolesie fotografują"indywidualne" + ciekawe numery nie wiem po co ale może masturbują się do tych fotek ?!?!?!?
|
|
Witam serdecznie spotkałem się dziś z tym artykułem na wykopie :) nawet zostały ujawnione 2 zdjęcia mojego autorstwa. Kiedyś była jeszcze Łomżyńska stronka prowadzona przez Ksebkiego. W bazie zdjęć mamy ich 1700 wiec jest tego trochę. Jeżeli ktoś z was widzi jakiś ciekawy okaz nie musi być to koniecznie jakiś rarytas jak tutaj ale tak jak widać brakuje kilkunastu ciekawych zdjęć, to można zrobić zdjęcie i podesłać na e-mail 63@wp.pl z góry dzięki za pomoc :) Obecnie nie ma stronki na której są umieszczone wszystkie zdjęcia z Łomży i okolic. Pozdrawiam i zachęcam do robienia ciekawych zdjęć :)
|
|
każdy ma swoje zboczenie :-) lepszy taki temat o Łomży na wykopie niż jakieś ciągłe informacje o kolejnej aferze ja to osobiście chciałbym zobaczyć auto z numerem 00001 na pewno już nie jeździ bo rzuciłoby się w oczy na mieście zresztą numer musiał być wydany na początku maja 2000 roku i pewnie auto już zmieniło właściciela ale kto wie może ktoś ma fotkę tego autka?
|
|
kataranka dla twoich wiadomości nikt z osób robiących takowe zdjęcia nie masturbuje się przy nich chyba że Ty :) kataranka taka sprytna jesteś ? wyłap jakieś ciekawe numery ewentualnie indywidualne i podeślij na e-maila podanego wyżej. Czasami ujrzenie dobrego okazu graniczy z cudem a do tego jeszcze trzeba zrobić zdjęcie :) Jest to trochę dziwne hobby ale jest. Ps. istnieje Wortal Polskie Tablice Rejestracyjne Link : http://www.wptr.pl Tam jest spora rzesza takich ludzi jak ja :)
|
|
Dziś widziałem BLM 00001, bez świateł jechał Poznańską, ale nie przyszło mi do głowy zrobić fotkę.
|
|
To powiedz co to za samochód, marka, kolor itd będzie łatwiej namierzyć.
|
|
mercedes 190, brązowy lub wiśniowy, skręcał na Łochtynowo :)
|
|
@ ptysiu91, oczywiście że fajna sprawa i masz rację w 100% trzeba mieć pasje, tylko dla mnie jest to trochę jak kolekcjonowanie puszek po napojach - ale mamy demokracje i każdy może robić co chce byle innych nie wk***ć .... powodzenia w łowach ;)
|
|
Ja pamiętam, że z numerem rej. BL 11111 jeździła srebrna toyota corolla i prawdopodobnie należała do kogoś z urzędu miasta, bo stała czesto na parkingu. a BL 22222 to było bodajże zołte punto. Niestety nie posiadam zdjęć.
|
|
ten mercedes to 124 :) bo jest znajomego kolor zgniła zieleń . Co do rejerstracji BL11111 to sroczyńskiego Avensin jezdzila na tych blachach ,teraz bodajze synek lata .
|
|
Ludziska kochane ! W co Wy się bawita !
|
|
BL11111 zmieniła właściciela - na sąsiada Sroczyńskiego już dawno. Ale blachy i miejsce postoju pod blokiem zostały te same.
|
|
kataranka myślę że nikogo nie wkur*** nasz pasja :) Dziękuje za miłe słowa :) lolek1234 Bl 22222 na pewno nie jest to żółte punto jest to brązowa ( czekoladowa) Honda
|
|
Podbijam temat :)
|
|
Spory czas temu te punto widziałem i było BL nie BI, nie mam tego jak udowodnić a tylko napisałem co widziałem. A mogę udostepnić jeszcze tablice rej. o numerze BL 11118 tyle pozostało po aucie a był to biały polonez z 89r.
|
|
Na chwile obecna nie mam wszystkich zdjęci i nie mam do nich dostępu ale nie kojarzę abyśmy mieli takie zdjęcie w kolekcji byli byśmy bardzo wdzięczni za podesłanie na w.w meila
|
|
. anio1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |