Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkoła Czy Market ? |
Szkola pg4 czy następny hipermarket ? 12 za 5 przeciw i 5 wstzymało sie (szkoła pg4 żeby zlikwidować) i 11 za 7 przeciw 3 wstrzymalo sie (hipermarket żeby zbudować) jakie jest wasze zdanie w tym temacie zlikwidują szkole a postawia hipermarket.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkoła Czy Market ? |
Tak niech polikwidują wszystkie szkoly a niech zbuduja nastepne hipermarkety.
|
|
A gdzie będa sie kształcic gimnazialiści w hipermarketach ?
|
|
ptysiu jesteś dobry zadajesz pytania i sam sobie na nie odpowiadasz w kolejnych postach bravo
|
|
hehe... nom ja bym chciał żeby zlikwidowali szkoły i zbudowali hipermaktery ikea , makro , Lotnisko , kolej , .... ale żeby szkoły zlikwidowali ! :)
|
|
n/c
|
|
ludzie a co ma piewrnik do wiateaka jak postawią ten hipermarket to może coś się w tym mieście ruszy bo inaczej to czarno widzea co do szkól to mam wrazenie ze akurat tego to mamy pod dostatkiem
|
|
Pan Jarota aż złapał się za głowę... Razi go głupota kolegów? Niech zajmą sie likwidacją bezrobocia, nie szkół. Oby tak dalej... Pozdrawiam
|
|
ptysiu91!! Niedawno ukonczyles Szkole Podstawawa,w Twoim przypadku ukonczenie gimnazjum jest konieczne wiec niech choc jedne zostawia i pozwola bys nadrobil zaleglosci ktroe masz duze!!-oceniam to po twoich wypowiedziach.:) Lex
|
|
Szkola nie zajac nie ucieknie.
|
|
Drogi Adminie! Zwracam się z prośbą o zablokowanie ptysia91. To biedne dziecko zaśmieca nam forum swoimi bezsensownymi postami. Pozdrawiam
|
|
popieram MrS, ptysiu91 to bylby dobry material do idola..:) Lex
|
|
MrS może kur***a ciebie zablokować czegosz ty znowu tu piszesz jak ciebie nie było to był spokój i bez takich pierdół jak ty !! Każdy ma prawo do wypowiedzi i pisania na takich stronach jak ta !!
|
|
cieszysz się że masz 17 lat i że szkołe skączyłeś i że starszy jesteś to masz wyszość hahahaha//....
|
|
+polak+: Ty jesteś następne biedne dziecko pokroju ptysia. Jeśli każdy ma prawo do wypowiedzi to ja też :-) Będę pisał, co będę chciał. PS: Sam jesteś pierdoła, na dodatek analfabeta. Pozdrawiam
|
|
Ptysiu91 skączył studia a zapomniał o gimnazjum LENIUCH ?????????
|
|
MRS jeśli chce se krytykować to mnie krytykuj ale jeśli admin zablokuje mnie to sie mówi trudno i zyje sie dalej a ja tu niejestm zeby kogos krytykować !! Pozdrawiam
|
|
Mrssam się zablokuj !!
|
|
Rzeczą koeniczną jest żebyś umiał się wysławiać!! Ty chyba raczej tego jeszcze nie opanowałeś.... Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
no to po co tu jesteś?! przeciez na tym forum krytykuję się to co sie w Łomży dzieje!!!!!!! paradoks tworzysz...!! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |