Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy już był wyświetlany w kinie "avatar" i ile kosztuje bilet do kina? z góry bardzo dziękuję za odpowiedz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Avatar |
będzie wyświetlany od następnego piątku w kinie
|
|
przepraszam czy nie oriętujesz się ile kosztuje bilet do kina?
|
|
Pewnie jakieś 15zł za osobę.
|
|
Dzieki za informacje na pewno wpadne na ten film bo jest super . A czy mozna kupic w przedsprzedazy przez neta bilet
|
|
I moze ktos podesle stronke gdzie go kupic
|
|
No na pewno w kinie Millenium przedsprzedaż przez internet nie istnieje - trzeba się przespacerować. http://www.kino-millenium.pl/
|
|
jednak bardzo stracicie, jeśli nie obejrzycie tego w wersji 3D
|
|
zgadzam się z Heleną . w wersji 3D film naprawdę robi wielkie wrażenie :)
|
|
W Heliosie w Białymstoku 27 zł za seans 3D, plus dojazd w 5 osób po 5 zł od głowy. Naprawdę nie opłaca się tego oglądać w zwykłym kinie, zwłaszcza w tym badziewiu w Łomży.
|
|
ulgowy 22 zł
|
|
Dokładnie.Tylko i wyłącznie w 3D. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
a ja mam do was pytanie jak to jest z rezerwacją online wiem,że mogę tam sobie wybrać miejsce ale czy za bilet płace przy kasie?no i gdzie według was najlepiej siedzieć w przypadku wersji 3D
|
|
zamawiajac bilet przez neta placisz doperio przy kasie, podajesz tylko numer rezerwacji. Polecam siadac jak najblizej srodka, ewentualnie blizej ekranu, im dalej, tym obraz wydaje sie ciemniejszy a przy avatarze i tak odnioslem wrazenie ze jest on troche za ciemny. Potwierdzam, tylko 3d!!
|
|
jak ktoś ma możliwość to polecam iść do multikina w złotych w warszawie - obraz po prostu bajka a dźwięk wyrywa momentami z foteli :D
|
|
Jeśli na 3D to siadaj gdzies w miarę blisko ekranu. Podobno lepsze efekty.
|
|
najlepiej siedzieć jak najbliżej ekranu.. ja miałam miejsce w drugim rzędzie, efekty REWELACJA!
|
|
www.ekino.tv - tu macie za free,chociaż co prawda 3D to nie jest :) Pozdro
|
|
Autor: adix (---.elomza.pl) napisal: Data: 16-01-10 21:53 najlepiej siedzieć jak najbliżej ekranu.. ja miałam miejsce w drugim rzędzie, efekty REWELACJA! Chyba zartujesz. Nie wiem do jakiego kina sie wybrales, ale efekt to jest najlepszy gdy sie patrzysz prosto na ekran, a nie przez caly seans glowe masz podniesiona do gory. A do innych, ktorzy pisza o ciemnym obrazie - jezeli kino ma kiepskie projektory i ekrany o nieduzym wspolczynniku odbicia to i obraz jest ciemny, gdyz polaryzujce okulary nie pochlaniaja zbyt duzo swiatla.
|
|
w heliosie w Białymstoku. byłam kilka razy na filmach 3D, i siedziałam w rożnych miejscach, z tyłu, po środku i z przodu. I najlepszy efekt MOIM ZDANIEM był jak miałam miejsce z przodu. Nie żartuje tylko wyrażam swoja opinie. Pozdrawiam :)
|
|
http://fishki.net/picsw/012010/20/pics/photopodborka_052.jpg ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Też roważałem możliwość obejrzenai Avatara w Złotych Tarasach, jednak słyszałem, że jeśli oglądać Avatara to tylko w Imaxie. Live for nothing or die for something...
|
|
Przepraszam za błąd, miało być: obejrzenia. Live for nothing or die for something...
|
|
a w czasie seansu jest jakaś przerwa?
|
|
zagadka... gdzie nowe filmy pojawiaja sie szybciej - - w naszym kinie, czy na torrentach ? _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
czym Wy sie zachwycacie? jak male dzieci bajka na dobranoc. przeciez te wszystkie filmy nowoczesne zjadaja czlowiekowi zdrowy rozsadek. zle licho dziala..ech ,a potem cale narody bieduja z glupoty ludzi.
|
|
nie warto.. Pomysłowo.
|
|
JA uwazam ze warto. Nie chodzi o fabule moze ale o efekty specjalne. O kolory w tym filmie, ogrod, rosliny... Cos pieknego:D _____________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |