Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mc kebeab |
Czy ktos moze jadł pizze w mc kebabie....dobra czy nie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mc kebeab |
taka sama jak kebab...
|
|
KOLEJNA REKLAMA ????????? DAJCIE SPOKÓJ Z TYM KEBABEM !!!!!!!!!!!!
|
|
Autentycznie nie mam pojecia, czemu maja sluzyc pytania o zarcie na forum... Chyba jedynie reklamie, bo inne cele sa dla mnie niezrozumiale. Co da czyjas opinia? Na 10 zapytanych osob, 2 powiedza ze rewelacja, 4 ze moze byc, 2 ze niedobre, a kolejne 2 ze dostaly sraczki i tez nie wiadomo, czy dlatego ze jedzenie nieswieze, czy moze dostaja sraczki po wszystkim... Nie ma to jak przejsc sie i sprobowac.
|
|
hehehe dobry post "Dran". Cała prawda.
|
|
o gustach się nie dyskutuje, a te reklamy to pajace od pajaców
|
|
ja jadlem i dostalem takiej sraki ze masakra....
|
|
Co to za krosciaty malolat ten 19oL jak nie o basen zarzuca posty to o zarcie sie dopytuje. Nie pozdrawiam Dziad
|
|
no takie to malolaty dzisiaj, dziadku. zamiast z kumplami o d*** pogadac, to fiuta na supeł, esemesy, nasze klasy, żaby, kebaby i multiplayer do nocy aż matka spać nie pogoni. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
zly
|
|
dobra anio1
|
|
no fakt,niektorych bardziej kreci kebab niz d....,takich czasow doczekalismy kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kapusta anio1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |