Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOBRY MECHANIK - SZUKAM!! |
ktory zna sie na Oplach-dokladnie vectra 2,0 DTI ______________zabozyl sie chyba i nie chce odpalic!!! bagrmosen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOBRY MECHANIK - SZUKAM!! |
A moze wogóle ktos zna dobrego mechanika do wszystkich samochodow ??
|
|
kto jest do wszystkiego to jest do niczego. pamietaj-złota zasada
|
|
nie chce odpalić, bo moze mróz za duzy ;D
|
|
Polecam Lasvegas na towarowej 13 była baza wzgs
|
|
Tak postaw do Lasvegas i ciesz się ciągłymi kosztami dalszych usterek.
|
|
Zakład mechaniczny w Kisielnicy zawsze pomogą człowiek lasu
|
|
Polecam forum : http://forum.opel24.com/ Poczytaj trochę o tym jest że w silnikach DTI jest problem z zapowietrzaniem układu paliwowego, problem ten miałem w astrze 2.2dti, wymiana krzyżaków, przelewów, ewentualnie zawór zwrotny i oczywiście odpowietrzenie układu paliwowego. Paliwo często cofa się do baku jeśli w układzie jest powietrze, a mogło się dostać właśnie spróchniałymi przelewami, połamanymi krzyzakami przy przelewach, nieszczelnością flitra paliwa. Flitr należy wymienić sposobem, "oplowskim; kwestia odpowiedniej pompki żeby nie zapowietrzyć układu.
|
|
moge ci dac numer do mojego kumpla 4 lata pracowal jako mechanik. i wlasnie tydzien temu sie zwolnil wiec niedrogo moze ci naprawic auto.
|
|
Dobry mechanik jest na Sikorskiego w serwisie Staniórski Zawsze tam naprawiam auta, gorąco polecam!!! Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
marek bylam na tym forum :)))))))))) glowa mnie rozbolala. :)))Przy dodatkowych kablach odpalilam teraz ale brat mowi ,ze nie pracuje na wszystkich wtryskach )oczywiscie cylindrach) -polecil mi Biedrzyckiego w Piatnicy. naprawde dziekuje za rady i pozdrawiam, napewno skorzystach z waszych rad. bagrmosen
|
|
a kto zna dobrego mechanika do japonczykow??
|
|
heheheh zabozył sie i nie chce odpalic heheheh widzisz jak to dobrze miec brata zeby nie on juz bys płaciła halina
|
|
scatman _____-a teraz policz moich braci :)))))))))))))))) bagrmosen
|
|
opla naprawisz bez problemów i oszustwa w 2 zakładach mechanicznych jakie mogę Tobie polecić to Danielewscy na spokojnej i drugi za okruszkiem na przykoszarowej u Pana Henia i Pana Krzysztofa. Zaprowadzasz początkowa diagnoza co może być i ile to kosztuje idziesz spokojnie do domu i czekasz na telefon płacisz i jeździsz bez żadnej lipy i obaw ze wymienili coś innego albo się zepsuło jeszcze to i tamto jak to bywa u innych Ps. posiadam 5 aut i naprawiam właśnie u nich już od kilku ładnych lat i z tego co pamiętam to w przeciągu tych lat miałem tylko 1 poprawkę i to było z 5 lat temu.
|
|
Każdy mechanik- pasjonat jest dobry,ale ja sobie chwalę zakład prawie za miastem. Trasa wylotowa na Ostrołękę . Za CPN skręcić w lewo.
|
|
Polecam Auto Danielewscy na Spokojnej, swoje samochody robię u nich i zawsze jestem zadowolony, szczególnie polecam mechanika Michała który naprawdę zna się na rzeczy, jest kompetentny, rzetelny i uczciwy nie tak jak niektórzy łomżyńscy pseudo mechanicy, jak mam jakiś problem z autkiem to zawsze jadę do nich. Słyszałem też od kumpla pozytywy o zakładzie za Okruszkiem.
|
|
tak potwierdzam Danielewscy sa najlepsi w kazdej sprawie pomogą doradza i nie zdzieraja kasy
|
|
autoKołakowski polecam w konarzycach .
|
|
dobrze byloby aby ktos jak umie przyszpilic ten watek na poczatku forum---teraz naprwde przyda sie taka informacja . bagrmosen
|
|
Za stare forum. Nie ma tutaj takiej opcji. Dziękuję. Dobranoc. _________________________________________________________
|
|
>Autor: DZIN (---.elomza.pl) >Data: 18-01-10 13:23 > >a kto zna dobrego mechanika do japonczykow?? Jeżeli Honda/Mitsubishi/Subaru to pisz mitsu@maadres.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |