Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bar Oczko |
Witam czy ktoś tam był, jadł?? Jak waszym zdaniem pod względem jedzenia? Lepiej iść zjeść np. kotleta zapłacić 3zł więcej czy na kebaba?? Jak kultura? Czy można np. w coś pograć??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bar Oczko |
a gdzie ten bar jest ?
|
|
Witam, proszę mnie powiedzieć Gdzie jest ten bar oczko ? Proszę o nr telefonu
|
|
heheheh reklama
|
|
Bar oczko znajduję się w tym samym budynku co maxi-mix na ulicy Kazańskiej. Chińszczyzna całkiem niezła, ale podobno oprócz niej są schabowe itp. . Nie byłem w lokalu, zamawiałem tylko telefonicznie, ale numeru telefonu niestety nie posiadam... Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
Znalazłem numer. 4730879 chyba dobry nie wiem sam.
|
|
A i jeszcze jedno tak nawiasem. Dla was jakieś pytanie w związku z jakimś barem, klubem czy coś w tym rodzaju to reklama. Jeżeli macie pisać jakieś głupoty to przemilczcie. Chciałem się tylko dowiedzieć a nie reklamować.
|
|
wodke maja? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Właśnie z tego co słyszałem niestety nie mają. Lecz piwo jest.
|
|
ale baner to mają wypasiony...
|
|
A w vegas mają wodkę???
|
|
zamiast wypytywać przed monitorem lepiej załozyć katanę i ruszyć 4litery,żeby zobaczyć, powąchać,spróbować, no i ..ocenić Ich bin fur Berlin...
|
|
;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |