Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dom weselny Wenecja |
Witam, Chciałabym się dowiedzieć jakie sa Wasze opinie o Domu Weselnym Wenecja. Jaka jest tam obsługa, jedzenie, atmosfera itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dom weselny Wenecja |
Nie idź tam szkoda twego czasu i pieniędzy.
|
|
A dlaczego?
|
|
nie prawda byłam tam na dwóch weselach i było bardzo fajnie! super! sala ładna ,dobre jedzenie,sala klimatyzowana.Jeśli masz małe dziecko jest pokoik oddzielny,śliczny wystrój i wogóle ok!
|
|
|
Byłem 3 razy - śmiało mogę polecić - jedzenie dobre, wystrój również - obsługa konkretna
|
|
Ja również polecam :)
|
|
Polecam, Ci naprawdę wystrój sali ładny, w sumie latem jest gdzie wyjść, jedzenie też dobre, łazienki oddzielne, tylko minusem są schidy, a tak to polecam!!
|
|
Ja również polecam, byłem tam na paru weselach i wszystko było ok. Sala bardzo ładna, kameralna i przytulna, jedzonko też ok. Polecam szczególnie latem, jest dużo kwiatów, altanka i grill a'la kominek!!!
|
|
ja rowniez polecam mialam tam wesele i bylo swietnie super jedzenie fajna sala miła obsluga naprawde mozna bylo na nich polegac wszystko bylo jak sie nalezy smialo mozesz tam isc
|
|
sprzedam termin na 31 lipca w wenecjii
|
|
no ja wlasnie zarezerwowałam na lipca 2011 :)
|
|
gfhvgnvhjm
|
|
również polecam :) obsługa miła, jedzenie dobre, atmosfera-zależna od zaproszonych gości w każdym bądz razie wystrój przyjemny :)
|
|
dziekuje wam za opinie :) :)
|
|
nie powiem jedzenie dobre ale jesli chodzi o klimę to katastrofa, hustczek aż mi zabrakło
|
|
polecam anio1
|
|
a jakie są wasze opinie o sali Margo w Rysiu?
|
|
Osobiście mi się nie podoba!! Zależy jeszcze jak ją CI udekorują, ale to dodatkowe koszta :/ Pozatym jedzenie mi nie smakowało i za tą samo cenę są wg mnie inne o wiele lepsze sale, ale to moja opinia!!
|
|
a my jestesmy za,a nawet przeciw kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
. anio1
|
|
ja ostatnio bylem w sali Wenecja na mala kraska 3. mega polecam smaczne jedzenie. fajni właściciele wytłumaczą wszystko co i jak. doradza przy wyborze menu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |