Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie |
Witam mam pytanie: jezeli jestem zarejestrowana w PUP w Kolnie to czy mozliwe jest podjecie stazu na terenie Łomży? jesli tak to na jakiej zasadzie? prosze o pomoc, pozdrawiam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie |
Witam.Podejrzewam ze moze byc z tym problem moja kolezanka byla zarejestrowana w urzedzie w grajewie.zeby dostac sie na staz w lomzy musiala zarejestrowac sie w lomznskim urzedzie.a zeby zarejestrowac sie w nim musiala byc zameldowana w obrebie podlegającym pod lomzynski urząd pracy.dopiero wtedy mogla starac sie o taki staz.
|
|
ooooj to widze ze ciezko bedzie:( ale znam taki przypadek kiedy dziewczyna zarejestrowana w urzedzie pracy w Piszu zostala skierowana na staz w Kolnie po warunkiem ze pracodawca bedzie zobowiazany po stazu zatrudnic ją na conajmniej pol roku. i teraz juz nie wiem, to bylo w zeszlym roku a teraz to moze znowu jakies nowe przepisy weszly:(
|
|
No i ciekawe czy łomżyński up ma juz przydzielone fundusze na staze.bo wiem ze z tym tez sa problemy po nowym roku.z tego co pamietam to w tamtym roku chyba dopiero w lutym mozna bylo zaczac starac sie o staz. a tak prawde mówiac to w urzedzie bez znajomosci ciezko cos znalezc.najciekawsze oferty sa z gory zajete.ale zycze powodzenia.kolezanka dopiero po ok 9 miesiacach cos sobie znalazla.no w zawodzie to jest fakt,miala umowe na staz na pol roku. a teraz jest juz na normalnym etacie.
|
|
moja siostra z okolic kolna była na stażu w tym samym czasie co i ja ona w kolnie ja w łomzy kiedy minęło pół roku jej staż został przedłożony o kolejne pól, a mój z braku funduszów UP w Łomży został zakończony więc nie wiem czy nie lepiej ci zostać w up w kolnie ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
w tamtym roku tylko nielicznym przedłużali staż w Łomży, bo kilka osób zrezygnowało w trakcie jego trwania i zostały jakieś tam pieniądze. i staż zaczynał się w lutym.
|
|
http://25pln.pl/darmowe-doladowanie,483713048157732.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |