Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Serwis Forda w Ostrołęce - opinie |
Czy ktoś miał już jakąś styczność z tym serwisem? Mam problem z samochodem i zastanawiam się czy zaprowadzić go do Ostrołęki czy jednak do Białegostoku. Byłem już u 2 mechaników i żaden nie wie co jest
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Serwis Forda w Ostrołęce - opinie |
Jak mechanik nie wie to tym bardziej w serwisie nie będą wiedzieć tylko kasę zgarną.
|
|
z tego co slyszalem to ceny z kosmosu w ostrołęce a moze powiedz co sie stalo moze ktos z forum ci auto uzdrowi???
|
|
witam nie fatyguj sie tam nawet beda chcieli wymienic tobie pol auta, u innego mechanika okazało sie ze wogole inna usterka niz mowili w fordzie ,
|
|
Z jakim fordem masz problem ??? tak jak napisał MONDZIAK omijaj ich z daleka (tzn kurpii) powiem uczciwie - w białym też takie sobie fachowcy, tzn może i dobrzy ale jak chcesz zrobić coś dobrze, naprawdę dobrze a tanio to poszukaj podpowiedzi na forach internetowych, a wiedząc jak i co popostu zleć wykonanie danej usługi, bo jak za dużo sie pytasz to płacisz XX np: www.mondeoklubpolska.pl
|
|
Miałem problem,silnik podczas jazdy mi gasł,ford focus,okazało się że to pedał gazu.Jedż na komputer,zaznaczam u Kempistego 60 dych.
|
|
chodzi o to że po wymianie silnika nie chodzi jak trzeba, dlatego ze silnik z innego modelu Forda i coś nie jest dograne
|
|
Jedż do Kempistego.W O-łęce tylko zapłacisz jak za zboże i nic Ci nie poradzą.
|
|
A gdzie jest ten Kempisty? Macie może nr? Byłbym wdzięczny
|
|
http://www.zumi.pl/1542033,Zaklad_Mechaniki_Pojazdowej_Wojciech_Kempisty,Lomza,firma.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |