Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co myslicie o...? |
Co myślicie o takich związkach czy znajomościach na dłuższy okres ,młodszy mężczyzna a dojrzała kobieta? Mam na myśli faceta przed 30 a kobietę (30-50) i często oni już kogoś mają. Tylko chodzi im o odmianę lub chęć pozania kogoś nowego ,czy czegoś innego...Proszę wszystkich o powążne odpowiedzi bez śmiechów itd jeśli są tu jeszcze normalni i poważni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co myslicie o...? |
Jestem za...kobieta (piszę o wolnych ) jak najbardziej potrzebuje młodego mężczyzny,ponieważ m.in.chodzi o atrakcyjne,jędrne ciało,ale także o to,że on jest wpatrzony w nią,bo ona jest po prostu dojrzalsza emocjonalnie od niego i wie czego chce od mężczyzny...ALE...należy pamietać o tym,że jeżeli spotykasz się z taką kobietą to przestań być podlotkiem i gówniarzem,angażuj się w jej życie,m.in.z pomocą w bardzo drobnych sprawach,oczywiście nie możesz być natrętny...bo taka kobieta bardzo dużo może Tobie dać i pokazać...wobec tego Ty z siebie też coś dawaj w miarę Twoich możliwości i nie chodzi o sprawy typu-kasa czy prezenty...drobną pomoc...a kasa czy prezenty to jeżeli jesteś dobrze ustawiony finasowo to też byłoby miło... Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...
|
|
no starsza kobieta morze byc ;) oby zadbana i artakcyjna
|
|
De gustibus non olet disputantum .
|
|
Dzieki Megii 2007
|
|
Nic nie zrozumialem z tego... Chodzi o zwiazek, czy o romans? I kto kogos juz ma? Ci faceci przed 30, te kobiety po 30, czy i jedno i drugie? Bo jesli chodzi o romans dwojga ludzi, z ktorych kazde juz kogos ma, to nie wiem co tu ma wiek do rzecz i chyba kazdy ma wlasny rozum, czy chce sie ladowac w jakies romanse... A roznica wieku? Sa gusta i gusciki, wiec o czym tu dyskutowac...
|
|
A może więcej Pań by się wypowiedziało...
|
|
Jezeli juz zakladacie taki temat, to lektura obowiazkowa do przeczytania: 'Spoznieni kochanowie'. Polecam, nieco rozswietli Wasze niejasnosci.
|
|
Musisz spróbować ...
|
|
tak mówisz? hm
|
|
ja uważam, że na dłuższą metę taki związek nie przetrwa :)
|
|
też tak myślę, zależy co to dla kogo znaczy dłuższą metę 1 rok czy 3 lata. Przyszłości to może w tym nie ma, ale zawsze to coś innego nowego, odmiana oraz inne bicie serca.
|
|
w głowie się nie mieści ile zboczeń na tym świecie :)
|
|
Hi, hi, hi z tego wszystkiego najlepszy był Czesio :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |