czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co myslicie o...?

Co myślicie o takich związkach czy znajomościach na dłuższy okres ,młodszy mężczyzna a dojrzała kobieta? Mam na myśli faceta przed 30 a kobietę (30-50) i często oni już kogoś mają. Tylko chodzi im o odmianę lub chęć pozania kogoś nowego ,czy czegoś innego...Proszę wszystkich o powążne odpowiedzi bez śmiechów itd jeśli są tu jeszcze normalni i poważni.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co myslicie o...?

Jestem za...kobieta (piszę o wolnych ) jak najbardziej potrzebuje młodego mężczyzny,ponieważ m.in.chodzi o atrakcyjne,jędrne ciało,ale także o to,że on jest wpatrzony w nią,bo ona jest po prostu dojrzalsza emocjonalnie od niego i wie czego chce od mężczyzny...ALE...należy pamietać o tym,że jeżeli spotykasz się z taką kobietą to przestań być podlotkiem i gówniarzem,angażuj się w jej życie,m.in.z pomocą w bardzo drobnych sprawach,oczywiście nie możesz być natrętny...bo taka kobieta bardzo dużo może Tobie dać i pokazać...wobec tego Ty z siebie też coś dawaj w miarę Twoich możliwości i nie chodzi o sprawy typu-kasa czy prezenty...drobną pomoc...a kasa czy prezenty to jeżeli jesteś dobrze ustawiony finasowo to też byłoby miło...

Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...

no starsza kobieta morze byc ;) oby zadbana i artakcyjna

De gustibus non olet disputantum .

Dzieki Megii 2007

Nic nie zrozumialem z tego... Chodzi o zwiazek, czy o romans? I kto kogos juz ma? Ci faceci przed 30, te kobiety po 30, czy i jedno i drugie?

Bo jesli chodzi o romans dwojga ludzi, z ktorych kazde juz kogos ma, to nie wiem co tu ma wiek do rzecz i chyba kazdy ma wlasny rozum, czy chce sie ladowac w jakies romanse... A roznica wieku? Sa gusta i gusciki, wiec o czym tu dyskutowac...

A może więcej Pań by się wypowiedziało...

Jezeli juz zakladacie taki temat, to lektura obowiazkowa do przeczytania: 'Spoznieni kochanowie'. Polecam, nieco rozswietli Wasze niejasnosci.

Musisz spróbować ...

tak mówisz? hm

ja uważam, że na dłuższą metę taki związek nie przetrwa :)

też tak myślę, zależy co to dla kogo znaczy dłuższą metę 1 rok czy 3 lata. Przyszłości to może w tym nie ma, ale zawsze to coś innego nowego, odmiana oraz inne bicie serca.

w głowie się nie mieści ile zboczeń na tym świecie :)

Hi, hi, hi z tego wszystkiego najlepszy był Czesio :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org