Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy wiecie coś na temat firmy Arkamed? |
Proszę o informację na temat firmy "Arkamed"poszukują pracownika na stanowisko Przedstawiciela Handlowego.Nie wiem czy jest to uczciwe zajęcie i rzetelna firma.Przeglądałam ich stronkę na necie, ale nie znalazłam opinii osób tam zatrudnionych lub tych które podjęły pracę w przeszłości.Jednym słowem poszukuję kontaktu z ludźmi którzy byli lub są pracownikami tej firmy.Bardzo proszę o poważne potraktowanie tematu. wiki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy wiecie coś na temat firmy Arkamed? |
Daj se spokój szukają głupków, z tego co pamiętam to handlują kołdrami z owczej wełny coś takiego jak wciskali kiedyś w Polonezie, płaca od sprzedaży a g....no ktoś to kupi bo to dziadostwo drogie itp.
|
|
Praca polega na jeżdżeniu po Polsce i prezentowaniu ich towaru. Z tego co się orientuję to masz zagwarantowaną podstawę, ale to chyba jest najniższa krajowa, plus procent od sprzedaży. Dosyć często szukają pracowników, co chyba nie za dobrze świadczy o tej pracy lub o wynagrodzeniu, ale to wiadomo jak komuś naprawdę zależy na tym aby zarabiać, to bierze co jest. a nie czeka na wymarzoną ofertę. pozdrawiam
|
|
dokładnie szukaja głupków do kupienia jakiejs tam wełny daj spokoj szkoda zachodu oni czesto wystawiaja ogloszenia wiec to chyba nie za bardzo swiadczy o firmie
|
|
Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedź.Chyba odpuszczę sobie tą pracę. Pozdrawiam serdecznie Wiki
|
|
Witam. Mam pytanie czy ktoś z Was wygrał sprawę sądową z firmą arkamed ???
|
|
wiktoria1 otoz poprzednicy nie maja racji ja tam pracowalem wiec juz opisuje ci jak tam jest jedziesz z kierowca ty i jeszcze ze2osoby rozwozic zaproszenia na pokazy koldry itp i mozesz np jechac do bialegostoku lub rejon warmi i mazur np olsztyn bartoszyce dobre miasto lub suwalki ciechanow a nie po calej polsce to po1 i po przyjezdzie dostaje kazdy z was mapke z zaznaczonym rejonem 1 2 lub3 zalezy ile was jest i idziesz zaniesc te ulotki wedlug mapki masz oznaczenia k to kamienice w to wiezowce d to domki i po jakims czasie kierowca jedzie i sprawdza wg mapki gdzie powinnas byc to wazne by isc wg mapki od kierowcy by mogl znalezc cie srednio od 900do1300ulotek masz i jezeli chcesz zarobic tam to zarobisz roznoszac ulotki codziennie nawet powyzej2000zl na miesiac wazne bys miala szczescie i trafila na dobrego kierowce ktory cie sprawdza aha i nie zakladaj wyzywajacych strojow typu mini krotka koszulka itp poniewaz nosisz te ulotki po roznych okolicach i mozesz wejsc na klatke gdzie bedzie stalo kilku gosci i po co ci te zaczepki itp no i kwestia misasta gdzie trafisz np augustow no fatalne miasto przejdz z ulotkami z 1konca na2 powodzenia dobrych pare km i latwo sie zgubic
|
|
kolezanka tez tam robila to kierowca ciagle ja sprawdzal jak chodzila po elku hehe no tak mini itp
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |