Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kobiety |
zna ktos moze kobiete jakoms co by sie chciala ze mnom ustawic na chodzenie?mam golfa trujke,chodze do jamy,wogle jestem kool,znam goscia co zna goscia co ma brata,starzy dajo mi co piatek kasiorke w kwocie 50pnz czyli na disko mam.prosze o powazne odpowiedzi.dzienkuje kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kobiety |
|
po co? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kaligulik na yam 50 zl za malo :| i jest fajnie
|
|
SPIŻARNA siedź cicho i nie mądrzyj się
|
|
10 wjazd,10 dwa browarki i jeszcze 30 mozna na hulanke przeznaczyc... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
a glowa Ci sie nie wyterla? i jest fajnie
|
|
hardcorowy kole z ciebie tyyy ;))) podobasz mi sie jak NIKT ....;*
|
|
he he dobre ale gość ma nasrane heh gumibear
|
|
glowa wytarta orginalnie,ale golfik marzenie.... 1993 full opcja kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
a i jeszcze kuroniowke bede mial....... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
niedlugo...... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
i jeszcze chcialbym dodac ze jeszcze kolega kolegi obiecal ze jego kolegi brat do doichlandu mi arbait zalatwi kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
pRAWDZIWYCH kobiet juz nie ma????????????? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Kaligulik Chyba Tatko na kamien sie spuscil i sloneczko Cie wygrzalo ,bo w bance to masz same bulbonki chlopcze. Dziad
|
|
chyba znalazłam mężczyznę moich marzeń :D ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
jaki jest ten mezczyzna? prosze o szczegolowy opis :)
|
|
heehehe hahahaha :D dobre:) kaligulik teraz golf t za mało:) hehehe trzea mieć lepsze autko na "te" panienki. a ja się pochwalę: mam faceta-zajebistego! jest cudowny i co jeszcze...hmmm... nie jeździ żadnym autkiem-bo go nie ma!!!!!!!!!!!hehehehe no i w sumie dobrze wyszło.nie jestem materialistką i wiem że on też nie jest. no i jest dobrze:) największe szczęście jakie spotkałam:) pozdro dla wszystkich normalnych:) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
"one właśnie takie są, przyniosą miłość-zabiorą ją...".lalalalala:D hehehehe kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
kolejna żałosna kopia jasia śmietany ;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |