Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska - Anglia |
Witam, mam problem skąd i jak mogę dzwonić do znajomego do Anglii żeby nie wyjść na rachunku 1000 zł bo np w plusie 5 zł za minute ;O jak ktoś dzwoni i z czego i jakie są koszta ,dodam że kolega ma o2.uk
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska - Anglia |
Polecam Skype, możesz też kupić kartę do połączeń zagranicznych, zapytaj na poczcie o coś takiego
|
|
Twojemu koledze taniej wyjdzie i tobie jak kupi sobie w angli lebare to bedzie mu bralo 2p za minute na stacjonarne a z twojego stacjonearnego nic a jak na komorke to 7p za minute i tobie tez nic nie bedzie bralo
|
|
Koledze oczywiście wyjdzie taniej. Wybór pomiędzy sieciami jest dość spory: Vodafone, O2, Orange, Lebara. Każde te sieci oferują tanie połączenia do Polski (czasem tylko trzeba skonfigurować jakąś usługę). Ceny też nie różnią się aż tak bardzo, od 2-3p do 5p na stacjonarne i trochę drożej na komórkowe.
|
|
mam heyaha 44 groszy po calej europie ... mysle ze sie oplaca
|
|
TAK HEYAH 44 GR SAM DZWONIE
|
|
jeszcze zanim odkrylam skype, moja mama dzwonila do mnie z karty tele grosik bodajze. Carpe Diem
|
|
trochę poza tematem ale krew zalewa, z Anglii za godzinę pracy rozmawiasz (załóżmy ze zarabiasz 5 fontów) - 4 godziny z polska, a z polski za godzinę pracy rozmawiasz (załóżmy ze masz 5zl) - 10 minut z Anglią. tak wiem, to nawet nie warto komentować.
|
|
Marcin no taka prawda nie obliczałem ale pewnie tak jest dla tego z nim się dogadałem żeby on dzwonił lub se kupił laptopa i rozmawiał na skejpie za darmo :) toć to on więcej zarabia niż ja tutaj :) więc niech płaci :D no ale dzięki wszystkim xD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |