czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kulig

Witam

Chciałbym zapytać czy ktoś orientuje się gdzie w okolicy znajdę gospodarstwo agroturystyczne/prywatnych ludzi, organizujących kuligi?

Chodzi mi o kulig z prawdziwymi saniami ciąganymi przez konie, wieczorne ognisko, herbata z rumem, jedzienie itd.

Znam ofertę gospodarstwa agroturystycznego z Giełczyna, jeżeli ktoś zna/był w innym miejscu, to proszę o informację (opinie, kontakt, lokalizację, etc.)

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kulig

Był już taki temat o kuligu zobacz tutaj i jest dużo ofert

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=237627&t=237627

http://meteor.turystyka.pl/carskitrakt,sulin.html

* Gospodarstwo Gościnne Carski Trakt
* telefon: 86 219-64-89
* tel. komórkowy: 668 81-95-08
* za nocleg od: 40 zł
* pokoje: 2 osobowe
* liczba miejsc: 21
* adres: m. Sulin 4, Wizna, podlaskie
* w pobliżu: Łomża
* www: Agroturystyka - prywatne www
* wyślij e-mail >>
* rezerwuj on-line >>
* WAŻNE! Powołaj się na informacje FIRMY METEOR
a skorzystasz z aktualnych promocji.

« » Gospodarstwo Gościnne Carski Trakt - Sulin
O OBIEKCIE

W obiekcie: sala z kominkiem i TV, chata na biesiady z kominkiem, grill, bezpłatny dostęp do internetu.

Organizacja imprez integracyjnych, kuligów, lotów balonem.

Zapraszamy do Twierdzy Łomża www.twierdzalomza.pl blisko Łomży a klimat niepowtarzalny do tego można pozwiedzać twierdzę .

Agroturystyka Olszynka w Olszynach-fajny kulig ostatnio był organizowany.Myślę,że jeszcze będzie.Pozdrawiam

I słyszałam jeszcze,ze fajne kuligi są organizowane u TRUCDHLA w Giełczynie.N8ie byłam tajm,ale mam w planach:)Pozdrawiam

Giełczyn to dobre miejsce? Bo mam tam jechac...

Średni pomysł jeżeli mówisz o kuligu u Biełki. Niesympatyczna obsługa pewnego Pana i nie bardzo jest co tam robić. Przynajmniej moja grupa z którą byłem miała właśnie takie odczucie z przed roku.
Ale trzeba czasem pojechać i się samemu przekonać bo teraz być może jest ciekawiej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org