Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kulig |
Witam Chciałbym zapytać czy ktoś orientuje się gdzie w okolicy znajdę gospodarstwo agroturystyczne/prywatnych ludzi, organizujących kuligi? Chodzi mi o kulig z prawdziwymi saniami ciąganymi przez konie, wieczorne ognisko, herbata z rumem, jedzienie itd. Znam ofertę gospodarstwa agroturystycznego z Giełczyna, jeżeli ktoś zna/był w innym miejscu, to proszę o informację (opinie, kontakt, lokalizację, etc.) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kulig |
Był już taki temat o kuligu zobacz tutaj i jest dużo ofert http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=237627&t=237627
|
|
http://meteor.turystyka.pl/carskitrakt,sulin.html * Gospodarstwo Gościnne Carski Trakt * telefon: 86 219-64-89 * tel. komórkowy: 668 81-95-08 * za nocleg od: 40 zł * pokoje: 2 osobowe * liczba miejsc: 21 * adres: m. Sulin 4, Wizna, podlaskie * w pobliżu: Łomża * www: Agroturystyka - prywatne www * wyślij e-mail >> * rezerwuj on-line >> * WAŻNE! Powołaj się na informacje FIRMY METEOR a skorzystasz z aktualnych promocji. « » Gospodarstwo Gościnne Carski Trakt - Sulin O OBIEKCIE W obiekcie: sala z kominkiem i TV, chata na biesiady z kominkiem, grill, bezpłatny dostęp do internetu. Organizacja imprez integracyjnych, kuligów, lotów balonem.
|
|
Zapraszamy do Twierdzy Łomża www.twierdzalomza.pl blisko Łomży a klimat niepowtarzalny do tego można pozwiedzać twierdzę .
|
|
Agroturystyka Olszynka w Olszynach-fajny kulig ostatnio był organizowany.Myślę,że jeszcze będzie.Pozdrawiam
|
|
I słyszałam jeszcze,ze fajne kuligi są organizowane u TRUCDHLA w Giełczynie.N8ie byłam tajm,ale mam w planach:)Pozdrawiam
|
|
Giełczyn to dobre miejsce? Bo mam tam jechac...
|
|
Średni pomysł jeżeli mówisz o kuligu u Biełki. Niesympatyczna obsługa pewnego Pana i nie bardzo jest co tam robić. Przynajmniej moja grupa z którą byłem miała właśnie takie odczucie z przed roku. Ale trzeba czasem pojechać i się samemu przekonać bo teraz być może jest ciekawiej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |