wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomocy!

PROSZĘ WYTŁUMACZCIE

ZAPROJEKTUJ ARKUSZ DO BADANIA PRZEBIEGU ZMIENNOŚCI FUNKCJI
y=3a (x2 do potęgi)-bx+c DLA x NALEŻĄCYCH DO PRZEDZIAŁU OD (-4 DO 4) Z K=O,5
GDY
A) a=2 b=3 c=4
B) a=-2 b=3 c=4
WYKONAJ WYKRESY LINIOWE FUNKCJI (JAKO NOWE ARKUSZE) DLA PUNKTU A I PUNKTU B ,OBA PUNKTY NA JEDNYM WYKRESIE.
ZROBIC TABELKI DLA PUNKTU A I ODDZIELNA TABELKA DLU PUNKTU B.

PROSZE WYTŁUMACZCIE JAK ZROBIĆ.

\

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomocy!

cos mi sie wydaje ze musisz isc na korepetycje

ja moge ci to wytłumaczyć ale nie zadarmo

PGR-masz rację trzeba zdzierać kasę z tępaków, przebieg funkcji to podstawa więc życzę powodzenia na maturze:)

dziecinnie proste xD

21 lat pewnie studentka na uczelni prywatnej pogratulować xD

dziecko z LO by zrobiło w 5 minut.

tacy znawcy to pomóżcie dziewczynie , bo ja jak nato patrze to kompletnie niewiem oco chodzi :)

ok, mała podpowiedź

ja ci pomoge tylko co wzamian . hmm wiosna sie zbliża a w polu każda reka sie przyda albo ty coś innego mi dasz

Ale prosze o wytłumaczenie a nie głupie komentarze.

\

tu niema głupich komentarzy . trzeba było słuchać na wykładach . można było by powiedzieć ze głupio osobo jes ktoś kto tego nie rozumie

Głupie takie gadki, po co te pisanie jak jeden z drugim nie wiesz lub nie umiesz to nie pisz dziewczyna potrzebuje pomocy a wy piszecie takie bzdury.Ja żebym wiedział, o co chodzi to bym pomógł, (ale nie miałem tego na studiach) bezinteresownie mało takich ludzi, co pomogą bezinteresownie może warto się zastanowić a może ty jeden z drugim będziesz potrzebował kiedyś pomocy

jak bede potrzebował pomocy to napewo nie bede prosił o pomoc na forum . żona mi pomoże a pozatym toj a do szkoły juz nie chodze stare dzieje

Może ktoś okaże serce i pomoże bezinteresownie dziewczynie chociaż wątpię to nie w Łomży

P.G.R. jednaczewo... glupio osobo jes? 0_o Sadzac po twojej ortografii smiem twierdzic ze miales powazny problem z przelezieniem podstawowki i jestem w 99% pewna ze nia masz bladego pojecia o tym zadaniu...

Słuszna racja ale jak widać to cwaniaczki robią postępy bo potrafią nawet logować się na forum hahaha.

ch...j ci do mojej ortografi pisze jak chce pilnuj abyś niezrobił-a błedu

Ty z tego PGRu taki Kozak jestes strzepisz pysk a nic z tego nie wynika.
Chlopcze plaskostopcze wykaz sie Synu z magazynu z ktorej budowy cie zaje.... Marmoladziany cwaniaczku no dalej pokaz kolezance jak to sie robi a nie zaslaniasz sie wykretnym cwaniactwem.

Kinga olej te zasciankowe cwaniactwo.
Oni tylko w grupie sa silni sami nic nie znacza .
Ale wykazali sie miedzy soba glupota.
Nie pozdrawiam

Dziad

ja moge pomoc, ale jedynie w ten sposob ze taki arkusz ci poprostu zrobie,
to zadanie jest bardzo proste wystarczy uwaznie przeczytac, ale niestety skoro nie umiesz zrobic to tlumaczenie tego zajmie wiecej czasu niz zrobienie, a ja czasem nie dysponuje.
gdzie zadaja takie zadania jesli mozna spytac ?

nie kumam czaczy..

przecież podrzuciłem odpowiedz w 7 poście tego tematu (co prawda w pdf żeby nie było bezmyślnie skopiowane) wiec po co ta dyskusja?

.

anio1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org