Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomocy! |
PROSZĘ WYTŁUMACZCIE ZAPROJEKTUJ ARKUSZ DO BADANIA PRZEBIEGU ZMIENNOŚCI FUNKCJI y=3a (x2 do potęgi)-bx+c DLA x NALEŻĄCYCH DO PRZEDZIAŁU OD (-4 DO 4) Z K=O,5 GDY A) a=2 b=3 c=4 B) a=-2 b=3 c=4 WYKONAJ WYKRESY LINIOWE FUNKCJI (JAKO NOWE ARKUSZE) DLA PUNKTU A I PUNKTU B ,OBA PUNKTY NA JEDNYM WYKRESIE. ZROBIC TABELKI DLA PUNKTU A I ODDZIELNA TABELKA DLU PUNKTU B. PROSZE WYTŁUMACZCIE JAK ZROBIĆ. \
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomocy! |
cos mi sie wydaje ze musisz isc na korepetycje
|
|
ja moge ci to wytłumaczyć ale nie zadarmo
|
|
PGR-masz rację trzeba zdzierać kasę z tępaków, przebieg funkcji to podstawa więc życzę powodzenia na maturze:)
|
|
dziecinnie proste xD 21 lat pewnie studentka na uczelni prywatnej pogratulować xD dziecko z LO by zrobiło w 5 minut.
|
|
tacy znawcy to pomóżcie dziewczynie , bo ja jak nato patrze to kompletnie niewiem oco chodzi :)
|
|
|
ja ci pomoge tylko co wzamian . hmm wiosna sie zbliża a w polu każda reka sie przyda albo ty coś innego mi dasz
|
|
Ale prosze o wytłumaczenie a nie głupie komentarze. \
|
|
tu niema głupich komentarzy . trzeba było słuchać na wykładach . można było by powiedzieć ze głupio osobo jes ktoś kto tego nie rozumie
|
|
Głupie takie gadki, po co te pisanie jak jeden z drugim nie wiesz lub nie umiesz to nie pisz dziewczyna potrzebuje pomocy a wy piszecie takie bzdury.Ja żebym wiedział, o co chodzi to bym pomógł, (ale nie miałem tego na studiach) bezinteresownie mało takich ludzi, co pomogą bezinteresownie może warto się zastanowić a może ty jeden z drugim będziesz potrzebował kiedyś pomocy
|
|
jak bede potrzebował pomocy to napewo nie bede prosił o pomoc na forum . żona mi pomoże a pozatym toj a do szkoły juz nie chodze stare dzieje
|
|
Może ktoś okaże serce i pomoże bezinteresownie dziewczynie chociaż wątpię to nie w Łomży
|
|
P.G.R. jednaczewo... glupio osobo jes? 0_o Sadzac po twojej ortografii smiem twierdzic ze miales powazny problem z przelezieniem podstawowki i jestem w 99% pewna ze nia masz bladego pojecia o tym zadaniu... _____________________________________________________
|
|
Słuszna racja ale jak widać to cwaniaczki robią postępy bo potrafią nawet logować się na forum hahaha.
|
|
ch...j ci do mojej ortografi pisze jak chce pilnuj abyś niezrobił-a błedu
|
|
Ty z tego PGRu taki Kozak jestes strzepisz pysk a nic z tego nie wynika. Chlopcze plaskostopcze wykaz sie Synu z magazynu z ktorej budowy cie zaje.... Marmoladziany cwaniaczku no dalej pokaz kolezance jak to sie robi a nie zaslaniasz sie wykretnym cwaniactwem. Kinga olej te zasciankowe cwaniactwo. Oni tylko w grupie sa silni sami nic nie znacza . Ale wykazali sie miedzy soba glupota. Nie pozdrawiam Dziad
|
|
ja moge pomoc, ale jedynie w ten sposob ze taki arkusz ci poprostu zrobie, to zadanie jest bardzo proste wystarczy uwaznie przeczytac, ale niestety skoro nie umiesz zrobic to tlumaczenie tego zajmie wiecej czasu niz zrobienie, a ja czasem nie dysponuje. gdzie zadaja takie zadania jesli mozna spytac ?
|
|
nie kumam czaczy.. przecież podrzuciłem odpowiedz w 7 poście tego tematu (co prawda w pdf żeby nie było bezmyślnie skopiowane) wiec po co ta dyskusja?
|
|
. anio1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |