Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MCDonald!!!!Cała prawda |
Oszukują, czy ktoś kiedyś płacił za Ketchup w innym mieście ??? NHie chodzi mi o sprawy typu "nie dam 1zł" pomyślcie ile ludzi kupuje zestaw i życzy sobie ketchup za 1zł, który powinien być w gratisie???? Oszukują na sosach!!!! Płacisz dodatkowo za śmietanowy np. wyjedziesz w trasę a nie ma sosu dla dziecka!!! Łomżyński MCDONALD był i będzie najbardziej wiejskim MCdonaldem w POLCE!!! Na dodatek robią wałki na 1zł - ile takich wałków robią miesięcznie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MCDonald!!!!Cała prawda |
Jaki nick taki temat....... .
|
|
mam propozycje,otworz swoj bar kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Po prostu tam nie chodzę . Widocznie lubisz być robiony w wałka.
|
|
podziwiam ludzi stołujacych sie w mcdonaldzie gratuluje odwagi
|
|
tak jednak Łomża to jedyna w Polsce wioska z Mcdonaldem
|
|
To moze przestac karmic dziecko w McDonaldzie? ;) Bedzie taniej i zdrowiej ;)
|
|
Typowy łomżyński wieśniak założył ten temat. Pępek świata kurza wasza twarz.
|
|
KTOŚ WIELKI PRZESTAŃ UŻALAC SIĘ NA MC' DONALDEM.MOŻE KUPIC CI LIZAKA NA POSIESZCZENIE HAHA JAK CI NIE PASUJĘ TO NIE RÓB ANTY REKLAMY .ŻE SIĘ TOBIE ZDARZYŁO ŻE DZIECKO NIE DOSTAŁO SOSU TO NIE KONIEC ŚWIATA .CHYBA ŻE MASZ DZIECIAKA KTÓRY JEST ROZPIESZCZONY .BO CHYBA JAK DOSTAŁES ZAMÓWIONY ZESTAW TO WIDZISZ CO JEST I MASZ PRAWO DO REKLAMACJI A KAŻDY MOŻE SIĘ POMYLIC (CZŁOWIEK JEST CZŁOWIEKIEM ). PS . Nie robię za adwokata tej spółki w Łomży bo żadko tam chodzę ( może raz na 2 lata :P
|
|
Pomyłka rzecz ludzka powiedział kaczor złażąc z kury. To jest Wielki Wielki Problem gdy dziecko suchą bułko się dusi. A DO BARU MLECZNEGO NIE LEPIEJ ?
|
|
ja nigdy nie placilem za ketchup, inna sprawa ze zawsze zostawiam ;p
|
|
To nie jest 1 raz, kogos MC oszukal na sosik :D
|
|
Płać i płacz dalej :-) ![]()
|
|
Ja robiąc większe zamówienia nie dostałam 2 kanapek:(
|
|
Ktos_wielki popieram Ciebie w 100% dy_ają nas jak chcą! A Ci biznesmeni którzy nię więdzą o co chodzi w temacie napinają się ile to oni hasjsu nie mają i w ogóle jak płacą za ketchup i jeszcze napiwki w markach zostawiają!!! Banda nie powiem kogo i czego bo to nic nie zmieni... Odbiegając od temu a jednocześnie poruszając temat któruy powienien być skomentowany już dawno... A Ci którzy wyskakują z reklamą, lub w tym przypadku z antyreklamą - proszę was jesteście żałośni... Myslicie, że coś zmienice w obrocie danego lokalu? Garstka 30-40 forumowiczów którzy jębną fochą i "gdzieś" "czegoś" nie kupią i doprowadzą dany lokal do bankructwa, lub właściciela do fortuny!!! Proszę was, jesteście żalośni w swojej prostocie i naiwności. Pozdrawiam hejtersów zagubionych w tym świecie próbujących zmienić świat za pomoća pierdo_enia na klawiaturze - jestescie żałośni. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
Ja tam nie rozumiem wylewania takich zali na forum... Bo kanapki nie dali, bo sosu zapomnieli, a za ketchup kazali zaplacic... Wiekszosc z tego to zwykle pomylki, ktore mozna wyjasnic zapewne. A jak sie ma watpliwosci co do placenia za ketchup to mozna o to zapytac... Tylko czy ktos w ogole odezwal sie i cos wyjasnil?
|
|
Pizza nie pasuje , kebab nie pasuje ,to i Macdonald też może nie pasować :-)
|
|
Ja to zostawie bez komentarza. Wiekszosc tu to tylko krytykuje a na sobie nic nie widzi.
|
|
a moze KTOS WIELKI chcial sie tylo pochwalic ze byl w/w lokalu? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ja jak mam problem to idę to wyjaśnić.staram się być miła bo tak samo ja też mogę zrobić coś nie tak:). PS. ten się nie myli co nic nie robi. :) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
A ja kupiłam raz zestaw HAPPY MEAL na wynos, odjeżdżam a tam sam ketchup!!!no paranoja jakaś!!!
|
|
żeby wziąć pustą torbę i nie poczuć, że jest pusta - no to już paranoja :)
|
|
ja jak to czytam to mam ubaw na calego. he he he jak to wziac zestaw HEEPY MEAL
|
|
KALAREPA napewno byłeś Happy Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
cukier wam skacze od tego żarcia. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
ja tez mam ubaw
|
|
Uczepiliście się gościa a tymczasem wg mnie ktos_wielki napisał szczerą prawdę. _________________________________________________________ ![]()
|
|
mi tu juz nie chodzi o wałek na 1zł, ale przeliczając ile miesięcznie zarabiają z ketchupu ??? :D 500zł ? 800zł??
|
|
ponoć każdy tam może zostać kierownikiem :D
|
|
|
o maj gad ja to tak dawno nie byłąm w mc ze juz zapomniałam gdzie on jest,,.... zal, jedynie chodzą tam nastolatki które nie mają innego zajęcia i innego sposobu by sie czyms zając
|
|
przerazila mnie ta prawda, nie bede mogl spac. oni na nas zarabiaja!!!szok!!! kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Jakie problemy... Jak Ci źle to poproś o ketchup, a jak każą zapłacić to powiedz, że w ich sieciach jest w gratisie i nie musisz płacić, jak czegoś brakuje to się to zgłasza... Tak było i jest w każdej restauracji czy fastfood'zie. Za chwilę ktoś napisze, że chleb który kupił ważył o 10dag mniej niż było napisane.
|
|
problem jest w tym ze ludzie zamiast zalatwiac tego typu "problem" na miejscu robia z tego sensacje. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
właśnie o to chodzi jak wiesz, że nie powinieneś za to płacić to po co płacisz? porozmawiaj z kierownikiem tego bajzla na miejscu jak Cię to tak boli, myślisz że komuś Mc zrobi się przykro po przeczytaniu tego tematu??
|
|
SUPER TEMAT !!! NIGDZIE W POLSCE KETCHUP NIE KOSZTUJE 1ZL W MC.... TRZEBA COS Z TYM ZROBIC ;-)
|
|
hehehe jeżeli KTOŚ zrobi awanturę w MC, to "kierownik" napewno nie pożałuje tego ketchupu i dla świętego spokoju dostaniecie go za darmo :) jeżeli już ktoś zdecyduje się na taki krok, proszę o opisanie całej sytuacji AVIVA ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ja awantury nie robię i kulturalnie proszę o ketchup i go dostaję... Raz tylko powiedzieli, że muszę zapłacić, to zwróciłem uwagę, powiedziałem kulturalnie jak to wygląda i po naradzie z drugim pracownikiem dali mi to co trzeba. Trzeba w kulturalny sposób zadbać o swoje i problem z głowy.
|
|
racja, lecz kultura nie zawsze jest skuteczna. AVIVA ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
weź z domu, w lodówce powinien stać i nie marudź głupa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |