wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Salon Fryzjerski EFRYZ

Wtam!
Chciałabym zasięgnąc opinii na temat salonu fryzjerskiego ELFRYZ. Jeśli macie salony fryzjerskie godne polecenia to proszę o opinię :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Salon Fryzjerski EFRYZ

Polecam!!

grzybek

jesli chodzi o uslugi fryzjerskie to bylam bardzo rozczarowana, czesalam sie na wesele u fryzjerki o imieniu Bozena, byl poslizg, usiadlam na fotel z polgodzinnym opoznieniem, Pani Bozenka mowi mi ze zrobi mi loczki, ja jej na to ze od kilku lat uzywam prostownicy bo nienawidze kreconych wlosow, ta zaczela mi wmawiac ze super bedzie a w razie jak mi sie nie spodoba to uczesze od nowa, nie podobalo mi sie, ona zdjela walki palcami mi wlosy przeczesala, dwie wsuwki wpiela, wygladalam jak pudel a ona na to ze nic innego juz nie wymysli, ze jest ladnie, rece mi odpadly, dobrze ze bylam umowiona na wczesna godzine to zdazylam umyc wlosy i uczesalam sie sama. Nie wiem czy Pani Bozenka jeszcze tam pracuje. Kilka dni przed tym weselem robilam sobie paznokcie u samej wlascicielki i bylam bardzo zadowolona, mialy piekny ksztalt, wygladaly bardzo naturalnie i dlugo sie trzymaly. Mimo ze ja niezadowolona bylam z fryzury slyszalam od kolezanek wiele dobrych opinii. Jesli chodzi o strzyzenie i koloryzacje to jestem bardzo zadowolona z Pani Ewy z salonu Ewa na Hipokratesa, co do czesania to teraz wole robic to sama niz marnowac 2 h w salonie a potem i tak glowe myc:)

hej :)
W Elfryzie miałam robiony balejaż 2 razy i Pani niestety nie rozumiała jak wygląda kolor popielaty blond, jej się podobał PERŁOWY blond, więc mi taki zrobiła dwukrotnie, mimo, że wybrałyśmy inny kolor.

Ja osobiście polecam salon fryzjerski EDYTA na Małachowskiego, pracują tam naprawdę doświadczone fryzjerki :)

Moją ulubioną jest Pani Iza, ma niezłe wyczucie jeśli chodzi o farbowanie, a strzyże również ciekawie, nie tak "oklepanie" jak w innych salonach, w których miałam "przyjemność gościć".

Pozdrawiam :)

To fantastycznie e-mila , że wyciągnęłaś ze swojej
Wstrząsającej Historii wnioski i
próbujesz własnych sił...Musisz być bardzo utalentowana :))
Być może jeszcze o tym sama nie wiesz :)) , a powinnaś...powinnaś ;]
bo zdaje mi się ,że marnujesz w sobie ukryte talenty :P
I kto wie kiedyś sama zapragniesz być Słynną Łomżyńską Hairdresser :D

Brak mi słów na takie puste panie , które umieją tylko dużo pierd*** na temat czyjejś pracy ,a same na siebie nie spojrzą....
Powiedział Ci kiedyś ktoś ,że brak Ci taktu laleczko...
Osobiście nie znam fryzjerki o której jest mowa ,ale ze słyszenia słyszałam ,że jest dobrą fryzjerką ,a jak Tobie nie podobały się loczki to najwidoczniej jesteś taka brzydka ,albo po prostu podpadłaś swoim marudzeniem i ciągłym narzekaniem jaki ten świat jest zły i nie dobry i zemściło się to na Twojej fryzurze :))
Osobiście kiedyś też zdarzyła mi się sytuacja z pewną fryzjerką ,ale na forum głośno nie robię jej kichy ,bo to świadczy tylko i wyłącznie o Tobie ,że pusta lala jesteś....
Poszanuj czyjąś pracę i się lepiej nie wypowiadaj ,bo jeszcze połamiesz sobie na klawiaturze pazurki ;]

A co do tematu i odnośnie salonu to uważam ,że jest spoko , choć stałą klientką nie jestem do najgorszych nie należy ;]]]]]

...ILU TAKICH BOHATERÓW...W TOWARZYSTWIE POZERÓW...

Nie znam osobiście salonu ELFRYZ ale tak jak Telebim polecam salon Edyta na Małachowskiego. Jestem klientką tego salonu od kilku lat, zmieniałam się od blondu po ciemne wiśnie i zawsze byłam zadowolona. Naprawde super!!!!

ELFRYZ-u nie polecam, gdyz kiedys za same pasemka i nalozenie jakiejs odzywki czy czegos, zeby lepiej rozjasnilo wlosy policzyli mi 50zl, a ze mam geste wlosy to musiala mi 2x nakladac to i za malowanie policzyli mi 242zl, zadnej rewelacji nie bylo, a nawet 2zl nie chcieli opuscic na takiej kwocie :|

polecam salon Beata, z tylu budynku CTO

ja korzystam z usług elfryzu ale zawsze czesze mnie fryzjerka o imieniu Wiktoria i jestem bardzo zadowolona. Na początku było drogo ale teraz jak już jestem stałą klientką to naprawdę dostaję duże rabaty. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy dlaczego raz jak robi mi pasemka płacę np 60 zł a innym razem 100 zł za tą samą usługę.

malmal może to zalezy od tego czy jest szefowa, bo na długiej był salon na rogu długiej i krótkiej i tam znajome jak czesały stałe klientki i nie było szefowej to dawały jakiś rabat, a jak była to musiały płacić normalnie. Ja osobiście nie byłam w salonie ELFRYZ, ale słyszałam o nim dobre opinie, ogólnie, a jak czeszą konkretne fryzjerki to nie wiem.

Polecam salon Iwona na kazańskiej (między kwiaciarnią a przychodnią acer).Chodzę do tego salonu juz od kilku lat i zawsze jestem zadowolona z efektu. A ceny jak ceny-Takie same jak wszędzie. Ostatnio robiłam balejaż i zapłaciłam 90 zł. Zawsze zapisuje sie do właścicielki ale wiem ze inne pracujące tam panie też znają się na tym co robią. Naprawdę polecam.

oj baby,baby i tak nikt was nie bedzie chcial.same wlosy , nawet nailepiej zrobione to duzo za malo!!!!

Hej dziewczyny a czy któraś z was robiła sobie może makijaż permanentny w salonie ELFRYZ? Proszę o opinie :-)

Witam!
tak jakis czas temu
super jestem bardzo zadowolona bardzo bardzo bardzo pani Magda jest profesjonalistka w tym co robi
naprawde polecam warto widac znaczna różnice niedługo wybieram sie do niej na brwi mam juz zrobione usta i kresi na oczach naprawde cudownie
polecam moze sie pani bez wahania udac ;)

A I FRYZJEZY SA SUPER PANI WIKTORIA I BOZENKA KASIA TEZ SUPER ALE NAJLEPSZA WIKTORIA
GORACO POLECAM !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org