poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wolność słowa

-------------------------------------------------------
Ten post został usunięty, bo Panu Janowi K. treści w nim zawarte nie przypadły do gustu!
-------------------------------------------------------

Stańmy w obronie administratorów forum Zlotoryja.info - Marcina Denysa i Kasjana Staronka, którzy zostali pozwani przez komendanta urażonego wypowiedzią jednego z forumowiczów. Stańmy w obronie administratorów wszelkich for dyskusyjnych w Internecie!

http://slowawsieci.com/stopforum/

wiecej o sprawie:
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,2552423.html

Pozdrawiam,
Shai

Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wolność słowa

Cosik ten komendant musiał miec na sumieniu skoro go to tak zabodło.Trzeba pisac ,jak cos jest nie tak i koniec ,a urazony to sie moze poczuc moj syn jak mu długich i krótkich nawsadzam(jak cos zbroi),a nie osoba na swieczniku.Pchał sie na stołek ,to niech sie liczy z tym ze ludzie beda mu sie patrzec na rece i komentowac to co robi.

ETAM MNIE TO NIEOBCHODZI !!

Dobrze , że się dowiedziałem , że Cię to nie obchodzi , bo inaczej bym umarł w błogiej nieświadomości. Pisz tak ciekawie dalej. Już klikam w obronie administratorów.

Emocje wzięły górę...

ryskago

jak zawsze...

News

Skazać Nobla za ofiary II wojny Światowej - bo dał możliwość zabijania wynajdując proch?

do ptysiu91- wyroki sądowe w tej materii są takie, nie odpowiada admin, wszak dał możliwość a ktoś napisał, więc jak najbardziej ciebie dotyczy.

Poza tym Zamknąć Microsoft za możliwośc pisania listów z żądaniem okupu itd.... czyli paranoja. Myślę, że admini przejdą zwycięsko, może nie w pierwszej instancji ale wyżej.
W Łomży też się różne ciekawe rzeczy działy z tym forum, nie wszyscy pamiętają początki, ale ci co pamiętają i widziali jak kształtuje sie postrzeganie forum wśród "waznych".
Mślę, zę będzie ok z tamtymi adminami, powinno.

ja też życzę administratorom zwycięstwa

PS. markm proch wynaleźli duuużo wcześniej nasi skośnoocy przyjaciele :) Nobel wynalazł dynamit :)

CK

CK,

Co się czepiasz?? Ja też tego nie widziałam :)

Niemniej jednak żal mi adminów, że muszą czas marnować na procesy...:(

nie czepiam się Gosieńko - starałem się tylko wyprowadzić Marka i innych czytających ten post z błędu - gdzież mi tam do czepiania się :)

czytaliście w jakim wieku są Ci admini ? - tym bardziej podziwiam ich za chęć robienia czegoś pożytecznego. Serwis przez nich administrowany też niczego sobie, chodzi mi o przejrzystość.

Pozdrawiam

Krzysztof

No i co się czepiasz, że powiedziałam, że się czepiam???
Przecie okrasiłam to uśmiechem...
Eeeeeeeeeee tam..

Pozdrowionka

Markm:
Właśnie o to chodzi: to paranoja...
Choćby ostatnia łomżyńska 'pewność na jeden procent'...

Pozdrawiam ciepło
Shai

Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...

słusznie dynamit,
poprawiać trzeba ..

No i co się czepiacie ryskago, że powiedziała, że się jej czepiacie??? To już nie może powiedzieć, żebyście się od niej odszczepili za te ciągłe przyczepianie ?? Przecież jest ta wolność słowa w tytule posta, czy nie ??
Ma prawo negować zdradliwe przyczepianie się z rana różnych odszczepieńców........ :)
p/s za adminstracją to specjalnie bym tak bardzo nie obstawał. Ostatnio wodę ciepłą mi odcięli ...

ADALL

No dobrze już, dobrze... Teraz już nigdy nie zapomnę, że to Nobel wynalazł proch... tfu... dynamit :)

Adalku, mój Ty adwokacie...
:)
Nie czepiaj się "odszczepieńców", bo będziesz miał ze mną do czynienia!!!
:)

kocham być odszczepiony :) bo to swego rodzaju przeciwieństwo zaszczepienia a nie cierpię być kłuty :)

Adall zimna woda zdrowia doda :)

CK

A ja tam nie boję się kłucia pod żadną postacią, życie mnie zahartowało. To ci co kłują mają problem, bo muszą z tym żyć...

G

PS. Brak strachu przed kłuciem - właściwość iście anielska... :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org