Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BANDA DEBILI!!!!! |
CO ZA DEBIL UCZYL TYCH PAJACOW W KOPARKACH ODSNIEZAC,ODSNIEZAJAC ULICE ZASYPUJA CHODNIKI I CZY WY *WA NIE WIDZICIE ZE POD TYM SNIEGIEM JEST ŁÓD I DZIEKI WASZEMU ODSNIEZANIU ROBICIE LODOWISKO !!!!! *WA SOLI DEBILE!!!!!!! Lomzes
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BANDA DEBILI!!!!! |
luzuj pośladki ;]
|
|
Ja zaplacilem 30zl i mi odsniezyl koles z koparki pod blokiem 3 miejsca. Spoldzielnia ma 1 sprzet i to maly ciagniczek ktorym czasem chodnik ciezko sie odnieza.
|
|
weś łopate i napi.......j samemu hehehe a jak chcesz soli to sobie kup i syp dowoli
|
|
Bo to Polska nie elegancja Francja takie czasy..
|
|
kup sobie koparke i bedziesz wszystkim odśnieżał chodniki i parkingi
|
|
CO ZA DEBIL UCZYL TYCH PAJACOW W KOPARKACH ODSNIEZAC,ODSNIEZAJAC ULICE ZASYPUJA CHODNIKI I CZY WY *WA NIE WIDZICIE ZE POD TYM SNIEGIEM JEST ŁÓD I DZIEKI WASZEMU ODSNIEZANIU ROBICIE LODOWISKO !!!!! *WA SOLI DEBILE!!!!!!! I po ch.uj się czepiasz ludzi, którzy wykonują tylko swoją, narzuconą odgórnie przez kierownictwo, pracę ? Pojedź do ich przełożonych i wyjaśnij normalnie bolący Cię temat !!! _________________________________________________________
|
|
nastepny pieniacz.to sie nazywa ZIMA mlody czlowieku kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
żeby wyprowadźić kraj z kryzysu tżeba zrobić ściepe narowowo i wysadzić bąbe atomowo i nic nie bedzie
|
|
sie nie podoba to wypier.dalać do Afryki Pomysłowo.
|
|
ja se jade do wieliczki.. bende mial durzo soli
|
|
Wsiądź do tej koparki i sam zacznij odśnieżać jak ci to tak przeszkadza, może zrobisz to lepiej!
|
|
Lomzes synu trochę pokory i poszany dla innych i tak robią co mogą. To jest zima utrudnienia zawsze jakieś są i będą puki się nie poprawi pogoda. Ja ci proponuję iść zająć się lekcjami a nie wypisywać bzdury.
|
|
Tam gdzie etatowcy spoldzielni mieszkaja to odsniezone he
|
|
otwórz okno i wyjdź
|
|
hehe jakby dobrze odsniezyl to by razem z asfaltem to zrobil.. kilo soli nie kosztuje majatek mozesz sam zainwestowac bigi2004
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |