Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs Fryzjerstwa |
Czy ktoś oriętuję sie gdzie w Łomży, badz okolicach ktoś prowadzi kursy fryzwiersta , Proszę o jakie kolwiek inforacje. Dziekuję...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs Fryzjerstwa |
W salonie A&K na Dmowskiego prowadzono taki kurs. ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Ośrodek Kształcenia Kursowego na ul. Woj. Polskiego 113 w Łomży, mają swój salon, w którym szkolą uczniów od siebie ze szkół (dokładniej ze szkół Stowarzyszenia Wspierania Edukacji i Rynku pracy) i kursantów.
|
|
Kormoran..... sama mam ten problem... Zaara dała Ci wskazówki...ale raz, że drogo, poza tym, znam dziewczynę, która po tym kursie tak naprawdę szczotką do układania włosów nie potrafiła się posługiwać. :( W Łomży niestety nie znajdziesz.... Ja wybrałam NIESTETY.. Białystok... zawsze bliżej niz do warszawy. :) Powodzenia życzę
|
|
Chciałabym zauwazyc ,że to jest nauka która ma na celu zdobyć wymarzony zawód i w przyszłości móc np.się z tego utrzymać i dlatego kosztuje równie dobrze mozna iść bezpłatnie do zawodówki nic się nie nauczyć lub po zawodówce obierać ziemniaki albo wałki w szufladzie układać ,bądż jeżdzić do białego płacić za dojazd i pozornie się uczyć ,przecież nikt nie będzie sobie za darmo konkurencji robił nie uważasz??? Dobra nauka zawsze w cenie każdy kto się doszkala w tych czasach płaci to logiczne nic za darmo!!!!!!!!!!
|
|
kursy frajerstwa organizowane sa przez FORUM kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |