Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co sądzicie o tym filmie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Avatar |
obejrzalem w 3D. efekty rewelacja. w fabule nie bede sie zaglebial, gdyz nie zbyt romantyczny ze mnie typ.
|
|
warto jechac do bialego na avatar?
|
|
warto! :D film genialny
|
|
Same efekty specjalne (choć faktycznie specjalnie wspaniałe). Artystyczny bełkot pijanego miłośnika przyrody... P.S. Ja wyszedłem - ale wychodziłem sam.
|
|
Avatar = Sodoma = Polecam ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Film jest swietny! :) _____________________________________________________
|
|
Byłem, widziałem. Jak dla mnie warto bo film piękny. Oczywiście dla tych , którzy lubią bajki SF. Sam co prawda zauważyłem sporo zapożyczeń z dawnego kina i z literatury SF, ale naprawdę trudno dzisiaj stworzyć dzieło abolutnie nowe, bez nawiązywania do niczego wcześniejszego. Moje wskazówki techniczne: rezerwujcie bilety wcześniej i siadajcie w miarę blisko ekranu w środku rzędu. Ja kupowałem bilety przed seansem w środku tygodnia (ostatni czwartek) i mimo to sala była pełna. W efekcie siedziałem w ostatnim rzędzie z boku. Siadanie bliżej pomoże w dostrzeżeniu szczegułów. W tej wersji 3D obraz w okularach jest dość ciemny i dla mnie z ostatniego rzędu było zwyczajnie za ciemno. Teraz ostrzę sobie zęby na Alicję T. Burtona w 3D. róbmy swoje
|
|
Również polecam w 3D , bardzo mi się podobał ten film , troszkę długi ale czas minął szybciutko
|
|
na jakiej ulicy w bialymstoku jest te kino 3D bo mam chec avatara obejrzec
|
|
seanse 3d sa w kinie Helios w galerii Alfa przy ul. Mickiewicza
|
|
|
wynudziłem się, mimo ze lubie filmy sf to avatar dla mnie bajka dla dzieci...
|
|
I pewnie dla tego, Malachicie, jest na pierwszym miejscu juz cztery tygodnie ;))) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jankes napisał(a): > I pewnie dla tego, Malachicie, jest na pierwszym miejscu juz > cztery tygodnie ;))) > 150 milionow dolarow na reklame filmu robi swoje.
|
|
jaka jest cena biletu na sesje 3d mam ochote to zobaczyc
|
|
w weekend 27 zł, rezerwować można online i odebrać bilet 30 min przed seansem w kasie.
|
|
Piękna bajka,zresztą jak wszystkie bajki.
|
|
gondoljerzy zastanawiam sie nad rezerwacją online no i można wybrać sobie miejsca,w jakim najlepiej rzędzie i miejscu siąść od ekranu aby wszystko dostrzec?pytam bo jeszcze tam nie byłem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |