Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
randka |
Witam Specjalni założyłem ten post aby znaleźć dziewczynę którą mógłbym poznać i ewentualnie umówić się na kawę/herbatę , proszę o nie pisanie głupot i zbędnych uwag, chciałbym aby dziewczyna była dorosła, sama bo nie umawiam się z zajętymi, dobrze żeby wiedziała czego chce w życiu. Mam nadzieję, że po drugiej stronie ktoś jest i ja chcę tego kogoś znaleść
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: randka |
ale jaja!!!!!!!!!po drugiej stronie to ja jestem!!!!!kawa,herbata ?czlowieku daj 200-300pln i nie pros!!!!!badz facetem z jajem kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
samotny zapomniałeś dodać że "dla kolegi? to wszystko jedno." ha ha ha
|
|
no i nie obędzie się bez debilizmów j.w człowieku jak nie szukam kur....
|
|
no to juz znalazles......buhahahaa kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ja to nie ty kaligulik anonimowa ***
|
|
samotny 82 a na goraca czekolade? :) na czekolade moge sie wybrac, kawy nie pijam :| i jest fajnie
|
|
madzius a nie uwazasz ze czekolada jest moze niewskazana przy twoich gabarytach? nic dziwnego ze wygladasz jak wygladasz jak taka ,,diete,, stosujesz hahahaha samotny chyba nie jest az tak zdesperowany?
|
|
ginekolog a czy nie uwazasz ze Twoja glupota przekracza wszelkie możliwe granice? i jest fajnie
|
|
madziusmadzius ja z koleii nie pijam czekolad :P
|
|
Chłopie trochę wiary w siebie wyjdź do ludzi do baru lasek jest potąd jakie tylko chcesz i nie zrażaj sie nie powodzeniem trzymaj sie powodzenia a tych debili to olej i rób swoje dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
moja glupota? kochana to ty po forach wypisujesz ze chcesz sobie podwiazac zoladek a nie ja :) zamiast wziac sie za siebie i ograniczyc zarcie i slodycze to szukasz najprostszych metod... zrec to jest komu ale cwiczyc to juz nie bardzo? :)
|
|
ginekolog - czemu dyskryminujesz dziewczynę za względu na jej tuszę? Skąd pewność że samotnemu_82 nie spodobałaby się?
|
|
Pewnie stąd, że od razu napisał, że nie pija czekolad xD
|
|
Czlowiek nawet nie moze sie w spokoju napić czekolady za free i jest fajnie
|
|
Hola hola gość napisał, że chciałby się umówić na kawę/herbatę ale o płaceniu nic nie wspomina więc to są daleko idące wnioski, że to jakiś frajer którego możesz zdoić :P
|
|
Wiec kazałby za siebie placic :O i jest fajnie
|
|
hahhaah
|
|
za darmo to boli gardło hehehe . ja proponuje żebyś pojechał do kiśielnicy (do serduszka) tam są fajne dziewczyny
|
|
desperat....szukac laski w ten sposob.moze ktoras sie w koncu zlituje.dziewczyny nie okazcie serce,przytulcie misia!!!!! kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
cha cha cha pokemon
|
|
ile razy mam tlóaczyc rze to KU___ RWA nei jes ta TA MADZIUS KTURA POLYKALA ITP !!!
|
|
niewolno tak pisać o drugej osobie . Wasze intymne sprawy nas nie interesują jak jakąś laska ci dobrze zrobiła to zatrzymaj to dlasiebie
|
|
Witaj:) ja bardzo chętnie się z Tobą umówię. Jeśli jesteś zainteresowany to proszę o namiary na Ciebie. Numer telefonu pewnie nie wchodzi w grę ale możne numer gg. Pzdr.
|
|
o lolciu :D Aż mi smutno jak czytam, że tyleeee łomżyniaków jest smutnych i samotnych... Chłopakiii do bojuuuuuuuuu ! :D
|
|
nie ja jej nie dyskryminuje,gdyby jej tusza byla zwiazana np z choroba(tarczyca czy inne gowno) to slowa bym nie powiedzial bo co dziewczyna winna skoro hormony szwankuja, ale u madzius to ewidentnie wina obzarstwa (osoba chora staralaby sie ,,zalagodzic,, jakos skutki choroby:dieta,cwiczenia i te sprawy) a skoro ta zamiast kawki czy herbatki czekolady sobie zyczy(plus dopytywanie sie o podwiazanie zoladka(osoba chora tyje ze wzgledu np na hormony mimo ze bardzo malo je przez co nie ma rozciagnietego zoladka) to moge taka madzius nazwac grubasem i mam do tego prawo! sama sobie winna
|
|
Co tak jedziecie po tej madziusce... pokazcie swoje foty tez ocenimy. ginekolog pewnie jestes zapryszczonym gowniarzem na ktorego zadna nie chce nawet spojrzec i sie tu probujesz wyzyc za to ze swiat jest be... _____________________________________________________
|
|
KALIGULIK JA JESTEM FACETEM Z JAJAMI!! DAM CI NIE DWIE NIE TRZY ALE 500PLN JA OPITOLISZ MI PĘTO!!! ZAPRASZAM!!!!
|
|
akasha :P pudło :)
|
|
aaaaaaaaaaa hahahahahahahaaaaaaaaaa hahahahahaa i jeszcze raz hahahaahahahhaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! samotny_82 desperadosie szkoda mi Ciebie, idź się lepiej nachlaj i wyskocz gdzieś w weekend do jamy kiera czy innej popeliny i złap jakąś za srake bo w deprechy popadasz
|
|
jankeson:a co kolego zasilek z zatrudniaka dostales ze tak cie na szalenstwo wzielo? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Jak zwykle widać, że większość nie potrafi czytać ze zrozumieniem. samotny_82 sorki, że nie na temat, ale nie mogłam się powstrzymać. ...........................................
|
|
jakto nie ta sama jak ta sama :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
zdjecie madziusmadzius wisi na portalu randkowym gazeta.pl to jak by komuś się spodobala może się z nią umówić na czekolade czy czekoladowe oczko...
|
|
madziusmadzius bardzo intensywnie udziela sie w sieci ,ale to dobrze i fajna z niej laska a i wielu facetom może sie podobać. Duży plusik dla madziusmadzius za odwagę. samotny_82 kto szuka ten znajdzie...powodzenia
|
|
dokładnie... i jak się komuś dziewczyna nie podoba to się nie patrzec i nie pisać po co siebie i ją denerwować :) nie ma ideałów... ba... ,, ideały się sprzedały,, ;) Raz, dwa Raz, dwa, Trzy Jeśli jest Ci dobrze, Dwa razy lepiej jest mi ;)
|
|
ale temad ! Tempiem głópote na foróm
|
|
Dodał bym coś twórczego do tematu, ale jestem pijany i nie w stanie... Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
ginekolog hahahahahahahahahahahahahahaha rozwaliłeś mnie tymi tekstami do naszej popularnej madzi hahahaha też za nią nie przepadam ale jej wygląd mam gdzieś,dziewczyno masz WKURWIAJĄCY charakter!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |