czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
randka

Witam

Specjalni założyłem ten post aby znaleźć dziewczynę którą mógłbym poznać i ewentualnie umówić się na kawę/herbatę , proszę o nie pisanie głupot i zbędnych uwag, chciałbym aby dziewczyna była dorosła, sama bo nie umawiam się z zajętymi, dobrze żeby wiedziała czego chce w życiu.
Mam nadzieję, że po drugiej stronie ktoś jest i ja chcę tego kogoś znaleść

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: randka

ale jaja!!!!!!!!!po drugiej stronie to ja jestem!!!!!kawa,herbata ?czlowieku daj 200-300pln i nie pros!!!!!badz facetem z jajem

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

samotny zapomniałeś dodać że "dla kolegi? to wszystko jedno." ha ha ha

no i nie obędzie się bez debilizmów j.w człowieku jak nie szukam kur....

no to juz znalazles......buhahahaa

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

ja to nie ty kaligulik anonimowa ***

samotny 82 a na goraca czekolade? :)

na czekolade moge sie wybrac, kawy nie pijam :|

i jest fajnie

madzius a nie uwazasz ze czekolada jest moze niewskazana przy twoich gabarytach? nic dziwnego ze wygladasz jak wygladasz jak taka ,,diete,, stosujesz hahahaha samotny chyba nie jest az tak zdesperowany?

ginekolog a czy nie uwazasz ze Twoja glupota przekracza wszelkie możliwe granice?

i jest fajnie

madziusmadzius ja z koleii nie pijam czekolad :P

Chłopie trochę wiary w siebie wyjdź do ludzi do baru lasek jest potąd jakie tylko chcesz i nie zrażaj sie nie powodzeniem trzymaj sie powodzenia a tych debili to olej i rób swoje

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

moja glupota? kochana to ty po forach wypisujesz ze chcesz sobie podwiazac zoladek a nie ja :) zamiast wziac sie za siebie i ograniczyc zarcie i slodycze to szukasz najprostszych metod... zrec to jest komu ale cwiczyc to juz nie bardzo? :)

ginekolog - czemu dyskryminujesz dziewczynę za względu na jej tuszę?
Skąd pewność że samotnemu_82 nie spodobałaby się?

Pewnie stąd, że od razu napisał, że nie pija czekolad xD

Czlowiek nawet nie moze sie w spokoju napić czekolady za free

i jest fajnie

Hola hola gość napisał, że chciałby się umówić na kawę/herbatę ale o płaceniu nic nie wspomina więc to są daleko idące wnioski, że to jakiś frajer którego możesz zdoić :P

Wiec kazałby za siebie placic :O

i jest fajnie

hahhaah

za darmo to boli gardło hehehe . ja proponuje żebyś pojechał do kiśielnicy (do serduszka) tam są fajne dziewczyny

desperat....szukac laski w ten sposob.moze ktoras sie w koncu zlituje.dziewczyny nie okazcie serce,przytulcie misia!!!!!

cha cha cha pokemon

ile razy mam tlóaczyc rze to KU___ RWA nei jes ta TA MADZIUS KTURA POLYKALA ITP !!!

niewolno tak pisać o drugej osobie . Wasze intymne sprawy nas nie interesują jak jakąś laska ci dobrze zrobiła to zatrzymaj to dlasiebie

Witaj:) ja bardzo chętnie się z Tobą umówię. Jeśli jesteś zainteresowany to proszę o namiary na Ciebie. Numer telefonu pewnie nie wchodzi w grę ale możne numer gg. Pzdr.

o lolciu :D

Aż mi smutno jak czytam, że tyleeee łomżyniaków jest smutnych i samotnych...

Chłopakiii do bojuuuuuuuuu ! :D

nie ja jej nie dyskryminuje,gdyby jej tusza byla zwiazana np z choroba(tarczyca czy inne gowno) to slowa bym nie powiedzial bo co dziewczyna winna skoro hormony szwankuja, ale u madzius to ewidentnie wina obzarstwa (osoba chora staralaby sie ,,zalagodzic,, jakos skutki choroby:dieta,cwiczenia i te sprawy) a skoro ta zamiast kawki czy herbatki czekolady sobie zyczy(plus dopytywanie sie o podwiazanie zoladka(osoba chora tyje ze wzgledu np na hormony mimo ze bardzo malo je przez co nie ma rozciagnietego zoladka) to moge taka madzius nazwac grubasem i mam do tego prawo! sama sobie winna

Co tak jedziecie po tej madziusce... pokazcie swoje foty tez ocenimy. ginekolog pewnie jestes zapryszczonym gowniarzem na ktorego zadna nie chce nawet spojrzec i sie tu probujesz wyzyc za to ze swiat jest be...

KALIGULIK JA JESTEM FACETEM Z JAJAMI!! DAM CI NIE DWIE NIE TRZY ALE 500PLN JA OPITOLISZ MI PĘTO!!! ZAPRASZAM!!!!

akasha :P pudło :)

aaaaaaaaaaa hahahahahahahaaaaaaaaaa hahahahahaa i jeszcze raz hahahaahahahhaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!

samotny_82 desperadosie szkoda mi Ciebie, idź się lepiej nachlaj i wyskocz gdzieś w weekend do jamy kiera czy innej popeliny i złap jakąś za srake bo w deprechy popadasz

jankeson:a co kolego zasilek z zatrudniaka dostales ze tak cie na szalenstwo wzielo?

Jak zwykle widać, że większość nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

samotny_82 sorki, że nie na temat, ale nie mogłam się powstrzymać.

...........................................

jakto nie ta sama jak ta sama :)

Łomża leży na Mazowszu !

zdjecie madziusmadzius wisi na portalu randkowym gazeta.pl to jak by komuś się spodobala może się z nią umówić na czekolade czy czekoladowe oczko...

madziusmadzius bardzo intensywnie udziela sie w sieci ,ale to dobrze i fajna z niej laska a i wielu facetom może sie podobać.
Duży plusik dla madziusmadzius za odwagę.

samotny_82 kto szuka ten znajdzie...powodzenia

dokładnie... i jak się komuś dziewczyna nie podoba to się nie patrzec i nie pisać po co siebie i ją denerwować :) nie ma ideałów... ba... ,, ideały się sprzedały,, ;)

Raz, dwa
Raz, dwa, Trzy
Jeśli jest Ci dobrze,
Dwa razy lepiej jest mi ;)

ale temad !

Tempiem głópote na foróm

Dodał bym coś twórczego do tematu, ale jestem pijany i nie w stanie...

Piszę poprawnie po polsku.

Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...

ginekolog hahahahahahahahahahahahahahaha rozwaliłeś mnie tymi tekstami do naszej popularnej madzi hahahaha też za nią nie przepadam ale jej wygląd mam gdzieś,dziewczyno masz WKURWIAJĄCY charakter!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org